Legile relațiilor fericite

Distribuie!by 1. Legea solidarității Atragem în viața noastră oamenii care ne seamănă. Dacă nu te aranjează anturajul – uită-te în sufletul tău. Dacă crezi că îți merge la oameni, este pentru că tu atragi acești oameni. De aceea, dacă vrei să atragi în viața ta un om demn, fii tu însuți […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1. Legea solidarității

Atragem în viața noastră oamenii care ne seamănă. Dacă nu te aranjează anturajul – uită-te în sufletul tău.


Dacă crezi că îți merge la oameni, este pentru că tu atragi acești oameni. De aceea, dacă vrei să atragi în viața ta un om demn, fii tu însuți unul.

2. Legea cauză-efect


Ce oferim, aceea primim. Poartă-te cu partenerul tău așa cum ai vrea ca să se poarte cu tine.

3. Legea iubirii

Toți, și femeile și bărbații au nevoie de iubire. Iubirea înseamnă acceptare, gingășie, grijă, generozitate. Cu cât mai mult manifestăm aceste calități, cu atât mai mult primim în schimb.

Asemenea manifestări cum ar fi frica, gelozia, manipularea, controlul, pretențiile, reproșurile, distrug relația și nu au nicio legătură cu dragostea.

4. Legea puterii cuvântului

Știi ce putere au vorbele. Cuvântul poate lecui, sau poate ucide. Ai grijă de ce spui. Jignirile și reproșurile crează răni în suflet, care sunt greu de vindecat. Ele au acțiune ireversibilă.

Pentru că în sufletul fiecăruia trăiește un copil, care simte frica de a fi respins. Ai grijă să nu-ți subestimezi capacitatea de a le provoca durere. Folosește puterea cuvântului doar pentru vorbele calde, complimente, susținere, încuviințare.

5. Legea încrederii

Încrederea este vitală pentru relațiile adevărate de iubire. Fără ea omul devine suspicios, alarmat și plin de frici. Asta în timp ce celălalt se simte într-o minciună emoțională, și li se pare că nu pot respira.

Gelozia este frica de singurătate, părerea scăzută față de sine și lipsa de apreciere față de sine. Încrederea este un element important într-o iubire adevărată.

6. Legea sincerității

Oamenii deseori presupun că dacă iubești pe cineva, e pentru totdeauna și vei fi doar fericit. De fapt, dragostea este asemeni unei plante, care sau crește și înflorește sau se usucă și moare.

loading...

Totul depinde de ce facem cu ea. Comunicarea sinceră este asemănătoare cu apa, fără ea planta nu poate crește. Spuneți-vă reciproc dorințele, necesitățile, despre sentimentele pe care le încercați. Lasă-ți partenerul să știe că îl iubești și îl apreciezi.

Niciodată să nu-ți fie frică să spui cuvintele magice ”te iubesc”. Laudele sincere sunt ca soarele pentru plante.

7. Legea dăruirii

Să iubești înseamnă să te dăruiești. Dacă vrei să primești dragoste, trebuie să o dăruiești. Cu cât mai mult oferi, cu atât mai mult primești. Dragostea este asemeni unui bumerang, mereu se întoarce înapoi.

Nu întotdeauna din partea persoanei căruia ai dăruit-o, dar se întoarce oricum. Nu uita că rezervele de iubire sunt nelimitate. Nu pierzi nimic dacă o oferi.

Singura modalitate de a pierde dragostea din interiorul nostru este să nu o dăruim altora. Unul dintre motivele pentru care oamenii rar simt iubirea, este că ei așteaptă să fie iubiți de cineva.

Dar asta este ca și cum un muzician ar spune: ”voi începe să cânt când oamenii vor începe să danseze”.

Rețeta tainică a relației perfecte pentru toată viața este să nu fii atent la ceea ce primești, ci la ceea ce oferi.

http://eustiu.com/legile-relatiilor-fericite/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite