Londonistan. Glorie lui Allah- pe autobuzele din Londra, primarul e musulman

Distribuie!by Inscripția “Subhan Allah” (Glorie lui Allah!) va apărea pe autobuzele din Londra și alte orașe din Marea Britanie cu comunități musulmane numeroase. Cei care au pornit această campanie publicitară sunt  Islamic Relief, o asociație islamică sponsorizată de guvernul britanic, scrie presa de la Londra. Informația este publicată de presa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Inscripția “Subhan Allah” (Glorie lui Allah!) va apărea pe autobuzele din Londra și alte orașe din Marea Britanie cu comunități musulmane numeroase. Cei care au pornit această campanie publicitară sunt  Islamic Relief, o asociație islamică sponsorizată de guvernul britanic, scrie presa de la Londra.
Informația este publicată de presa britanică la câteva zile după ce un nou primar, musulman, a fost ales în capitala Regatului Unit. Autobuzele cu mesajul „Glorie lui Allah” nu vor circula doar în Londra, ci și în alte mari orașe, precum Manchester, Birmingham și Bradford.
Cei de la organizația Islamic Relief spun că doresc ca prin această acțiune să sensibilizeze populația în legătură cu suferințele victimelor războiului civil din Siria. Campania va avea loc în perioada Ramadanului, între 6 iunie și 7 iulie.
Londonezii au, de duminică un nou primar: Sadiq Khan – primul primar musulman din istoria metropolei britanice și primul musulman ales să conducă o capitală din Europa occidentală. Pakistanez de origine, Khan nu e doar reprezentantul unei minorități religioase din Londra, ci și simbolul londonezului de rând, crescut într-o locuință socială și educat într-o școală de cartier. Islamofobia tot mai accentuată în rândul europenilor nu a avut se pare niciun efect asupra celor care au votat, deși Partidul Conservator l-a acuzat pe Sadiq Khan de viziuni apropiate de islamismul radical.
sursa:activenews http://www.activenews.ro/externe/Londonistan.-Glorie-lui-Allah-pe-autobuzele-din-Londra-dupa-alegerea-primarului-musulman-133059

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Gura m*°ii Ciolos! Astazi sunt mai multi proprietari funciari straini in Romania decat romani. Romanii au devenit minoritari in propria lor tara!!!!
PAPA din ce in ce mai PE FATA in sustinerea ANTICRISTULUI
Tehnologia a copiat sistemul de raspandire biblic al celor 12 apostoli
Unde ai plecat, majestateeeee
Educatia moderna creeaza oameni destul de destepti sa repete ce li s-a spus si sa urmeze ordine, insa destul de prosti sa creada ca asta ii face mai destepti decat ceilalti
APA. MIRACOLUL VINDECARII
LIVIU MIHAIU A ÎNCASAT DE LA SOV ANTERIOR NUMIRII ÎN DELTĂ 4.519.580.000 ROL
Mizerabila presa falsa ( oficiala) continua programul de denigrare si minciuna la adresa bannerelor informative si la adresa copiilor nevaccinati pe care ii omoara in spitale ca apoi sa inventeze ca au murit de rujeola!
Cand a aplicat pentru un job, acest barbat a primit un test: sa spele podeaua. Ce a urmat?
Torționarule, marș! Atenție se folosesc diverse știri false care încearcă să-l spele pe Augustin Lazăr aruncând informația că nu era el acel Lazăr. Să nu credeți în propagandistii și trollii care răspândesc astfel de știri false!
Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor iată că începe și prigoana aces­tui veac de pe urmă…” Sursa: Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor iată că începe și prigoana aces­tui veac de pe urmă…”
O fată din Scoția a rămas în scaunul cu rotile după Vaccinarea cu Vaccinul HVP. "În câteva luni după vaccin am simțit dureri și atrofieri ale mușchilor și am rămas în scaunul cu rotile"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite