Londonistan. Glorie lui Allah- pe autobuzele din Londra, primarul e musulman

Distribuie!by Inscripția “Subhan Allah” (Glorie lui Allah!) va apărea pe autobuzele din Londra și alte orașe din Marea Britanie cu comunități musulmane numeroase. Cei care au pornit această campanie publicitară sunt  Islamic Relief, o asociație islamică sponsorizată de guvernul britanic, scrie presa de la Londra. Informația este publicată de presa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Inscripția “Subhan Allah” (Glorie lui Allah!) va apărea pe autobuzele din Londra și alte orașe din Marea Britanie cu comunități musulmane numeroase. Cei care au pornit această campanie publicitară sunt  Islamic Relief, o asociație islamică sponsorizată de guvernul britanic, scrie presa de la Londra.
Informația este publicată de presa britanică la câteva zile după ce un nou primar, musulman, a fost ales în capitala Regatului Unit. Autobuzele cu mesajul „Glorie lui Allah” nu vor circula doar în Londra, ci și în alte mari orașe, precum Manchester, Birmingham și Bradford.
Cei de la organizația Islamic Relief spun că doresc ca prin această acțiune să sensibilizeze populația în legătură cu suferințele victimelor războiului civil din Siria. Campania va avea loc în perioada Ramadanului, între 6 iunie și 7 iulie.
Londonezii au, de duminică un nou primar: Sadiq Khan – primul primar musulman din istoria metropolei britanice și primul musulman ales să conducă o capitală din Europa occidentală. Pakistanez de origine, Khan nu e doar reprezentantul unei minorități religioase din Londra, ci și simbolul londonezului de rând, crescut într-o locuință socială și educat într-o școală de cartier. Islamofobia tot mai accentuată în rândul europenilor nu a avut se pare niciun efect asupra celor care au votat, deși Partidul Conservator l-a acuzat pe Sadiq Khan de viziuni apropiate de islamismul radical.
sursa:activenews http://www.activenews.ro/externe/Londonistan.-Glorie-lui-Allah-pe-autobuzele-din-Londra-dupa-alegerea-primarului-musulman-133059

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite