Lovitură pe piața media: Digi 24 s-ar putea închide

Distribuie!by Digi 24, canalul de știri al RCS&RDS, s-ar putea închide, anunță Cătălin Tolontan pe blogul său. Mai mulți oameni de la redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai reînnoiesc contractele. „Pare o mișcare mai amplă, dar nu realizăm despre ce e vorba”, spun jurnaliștii concediați, conform […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Digi 24, canalul de știri al RCS&RDS, s-ar putea închide, anunță Cătălin Tolontan pe blogul său.

Mai mulți oameni de la redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai reînnoiesc contractele. „Pare o mișcare mai amplă, dar nu realizăm despre ce e vorba”, spun jurnaliștii concediați, conform sursei citate.

Se pare că performanțele scăzute de audiență, în raport cu televiziunile concurente, au fost revăzute într-o recentă evaluare a conducerii RCS, iar Zoltan Teszari ar vrea să închidă postul.

Cel mai mult însă, potrivit propriilor afirmații făcute de Teszari către apropiați, cântăresc calculele și „datoria față de acționari de a nu continua ceva ce pierde constant bani fără o perspectivă clară de refacere”, mai scrie Tolontan.

În acest moment, decizia închiderii canalului de știri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive.
„Ce e clar e că lucrurile la Digi 24 nu vor rămâne ca acum”, spune un om din conducere.

Digi 24 a fost lansat în 2011, cu investiții masive, iar de-a lungul timpului a fost acuzat că este televiziunea sistemului. Postul de televiziune are în portofoliu și opt posturi locale, la Iași, Timișoara, Oradea, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov, Galați si Craiova.

loading...
În urmă cu câteva zile Dragoș Pătraru a atacat dur postul tv, sugerând că postul apără interesele unor instituții și corporații.

„Credem într-o societate care pune pe primul loc omul. Nu instituțiile, ci oamenii.
Din păcate, acum, după un an de muncă, avem certitudinea că am ajuns într-un loc în care toate aceste valori nu se regăsesc sau, dacă există, nu le vedem noi, nu le simțim.
Presa care apără interese ale unor instituții și ale unor corporații e un nonsens. Presa nu poate avea în vedere decât binele oamenilor, sancționând derapajele – uneori inimaginabile – ale instituțiilor și ale corporațiilor. Motiv pentru care, deși mai avem doi ani de contract cu această instituție, cred că ne vom despărți aici..”
http://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Lovitura-pe-piata-media-Digi-24-s-ar-putea-inchide-144417

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

David Rockefeller: Tot ce avem nevoie este o criza majora iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala
Secretul celor mai longevivi oameni de pe planetă! Ceva ce românii aveau în comunism!
Donald Trump, mesaj către Kim Jong-un: Niciodată o rachetă nord-coreeană nu va atinge teritoriul SUA
"Petroliștii" de la OMV, EXXON, etc... vor ca noul regim de taxare a resurselor să se aplice doar la noile exploatări, ca să rămână cu redevențe mici la țiței și gaze. Cum suntem JEFUIȚI? Comparație cu Marea Britanie.
Producator roman de mure isi striga disperarea cu privire la mafia supermarketurilor care ii termina pe taranii romani | Pentru asta am iesit din comunism sa ne chinuie strainii?
Prima rafinărie din lume a fost înfiinţată la Ploieşti
PROTEST DISPERAT al unui tată lăsat fără copii de britanici si dati unui cuplu gay| Iohannis, Dragnea se aude pana la voi? Chiar nu ii poate ajuta nimeni? In ce lume traim?
Florin Barbu, tatăl copiilor dați de englezi unui cuplu gay, face greva foamei în fața ambasadei Marii Britanii din București
Miracolul vieții. Părinții unui tânăr mort în incendiul din Colectiv și-au creștinat fetița venită pe lume înainte de Înviere. Botezul a avut loc în Biserica ridicată chiar de familia greu încercată
Distribuiţi să vadă toţi primarii! Oraşul din România care îşi produce singur, din gunoi, curentul electric
O bistriteanca de pe Valea Bargaului a ajuns la 25 de ani managerul unei corporatii din Dubai
Informații incendiare: Mormântul lui Adolf Hitler din Cimitirul Evreiesc Filantropia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite