Lovitură pe piața media: Digi 24 s-ar putea închide

Distribuie!by Digi 24, canalul de știri al RCS&RDS, s-ar putea închide, anunță Cătălin Tolontan pe blogul său. Mai mulți oameni de la redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai reînnoiesc contractele. „Pare o mișcare mai amplă, dar nu realizăm despre ce e vorba”, spun jurnaliștii concediați, conform […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Digi 24, canalul de știri al RCS&RDS, s-ar putea închide, anunță Cătălin Tolontan pe blogul său.

Mai mulți oameni de la redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai reînnoiesc contractele. „Pare o mișcare mai amplă, dar nu realizăm despre ce e vorba”, spun jurnaliștii concediați, conform sursei citate.

Se pare că performanțele scăzute de audiență, în raport cu televiziunile concurente, au fost revăzute într-o recentă evaluare a conducerii RCS, iar Zoltan Teszari ar vrea să închidă postul.

Cel mai mult însă, potrivit propriilor afirmații făcute de Teszari către apropiați, cântăresc calculele și „datoria față de acționari de a nu continua ceva ce pierde constant bani fără o perspectivă clară de refacere”, mai scrie Tolontan.

În acest moment, decizia închiderii canalului de știri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive.
„Ce e clar e că lucrurile la Digi 24 nu vor rămâne ca acum”, spune un om din conducere.

Digi 24 a fost lansat în 2011, cu investiții masive, iar de-a lungul timpului a fost acuzat că este televiziunea sistemului. Postul de televiziune are în portofoliu și opt posturi locale, la Iași, Timișoara, Oradea, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov, Galați si Craiova.

loading...
În urmă cu câteva zile Dragoș Pătraru a atacat dur postul tv, sugerând că postul apără interesele unor instituții și corporații.

„Credem într-o societate care pune pe primul loc omul. Nu instituțiile, ci oamenii.
Din păcate, acum, după un an de muncă, avem certitudinea că am ajuns într-un loc în care toate aceste valori nu se regăsesc sau, dacă există, nu le vedem noi, nu le simțim.
Presa care apără interese ale unor instituții și ale unor corporații e un nonsens. Presa nu poate avea în vedere decât binele oamenilor, sancționând derapajele – uneori inimaginabile – ale instituțiilor și ale corporațiilor. Motiv pentru care, deși mai avem doi ani de contract cu această instituție, cred că ne vom despărți aici..”
http://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Lovitura-pe-piata-media-Digi-24-s-ar-putea-inchide-144417

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Începând cu luna curentă, conform legii salarizării, un parlamentar va încasa lunar aproximativ 58.300 lei, adică 13.500 euro. Va convine?
TRĂDĂTORII. ÎNCEPE NOUA ETAPĂ DE VÂNZARE A ȚĂRII. ULTIMA DECIZIE A TEHNOCRATULUI CIOLOȘ ÎNAINTE SĂ SE CARE. Ministerul Transporturilor scoate la privatizare aeroporturile din București și Administrația Porturilor Maritime Constanța prin listarea pe bursă
Reminder Peste 40.000 de persoane folosesc Spațiul Privat Virtual al Fiscului. Cum te poți înregistra și ce acte poți obține?
Deputat PNL: PROFEȚII SUMBRE pentru România. VIN VREMURI GRELE şi se anunţă DEZASTRUL ECONOMIC
Fiica premierului Tudose face afaceri cu energie de la 19 ani- afacerile dubioase ale familiei premierului...
Mulţumim. Ai ajuns să te laude Radu Tudor!
DE CE TREBUIA INCHISA? Istoria fabricii de Mobra și Pegas de la Zărnești, în cifre
Trump: trebuie sa postez mereu pe retele de socializare, pentru ca presa refuza sa ma acopere cu acuratete
Luuuuunga lista a fiilor, fiicelor si nevestelor de PSD-isti care au prins slujbe bune in structurile Ministerului de Externe
E OFICIAL! ANAF le DĂ MAREA LOVITURĂ chiar în prag de sărbători. Banii trimiși în România de românii plecați la muncă în străinătate VOR FI VERIFICAȚI în detaliu, iar apoi IMPOZITAȚI. Măsura aceasta ÎI VA AFECTA enorm pe co-naționalii noștri!
Ministerul Sanatatii a recunoscut: Spitalele din Reșița, Timișoara și Arad sunt pe lista unităților suspectate că au favorizat răspândirea rujeolei, care a dus în final la infecții intraspitalicești ce au provocat decese de rujeolă
Un medic de familie spune in sfarsit adevarul despre BILETUL DE TRIMITERE. Iata ce nu a stiut nimeni si nimeni nu a indraznit sa spuna
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite