Lucian Becali îi răspunde dur lui Mihai Bendeac, după ce actorul a acuzat Biserica pentru tragedia de la Colectiv: Ipocriților, când mergeți la Roma sau Barcelona, prima poză e la CATEDRALA San Pietro sau Sagrada Familia, alea vă plac!

Distribuie!by Așa cum se întâmplă în România după orice eveniment, fie că are legătură sau nu cu subiectul, imediat se găsesc unele persoane să găsească vinovatul de serviciu: Biserica Ortodoxă Română. Nici nu apucaseră bine să-și plângă morții, că actorul Mihai Bendeac a indicat imediat cine-i vinovatul: Catedrala Mântuirii Neamului. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Așa cum se întâmplă în România după orice eveniment, fie că are legătură sau nu cu subiectul, imediat se găsesc unele persoane să găsească vinovatul de serviciu: Biserica Ortodoxă Română.

Nici nu apucaseră bine să-și plângă morții, că actorul Mihai Bendeac a indicat imediat cine-i vinovatul: Catedrala Mântuirii Neamului.


Imediat însă, acesta a primit replica dură din partea nepotului lui Gigi Becali, Lucian. Iată ce a scris acesta pe facebook:

loading...

 

“Imbecilii …!!!
Nu înțeleg de unde atâta adversitate pentru biserici din partea unor imbecile și cretini patentați , tot bat apa-n piuă că sunt mii de biserici și mai puține spitale. Băă imbecilior, ce treabă are sula cu prefectura, sau chiar v-au spălat sioniștii creierii așa de tare încât nu mai aveți discernământ , e treaba preoților să salveze oamenii , să-i ducă la spital , să conducă ambulanțe , să opereze ?
Suntem un popor creștin de peste 1.000 de ani , normal că sunt mai multe biserici decât spitale , cine v-a oprit să nu construiți spitale …? morții voștri sau politicienii corupți pe care-i votați ca imbecilii la fiecare 5 ani pentru o pungă de zahăr și un pui congelat …?
Când a propovăduit Biserica altceva decât iubirea aproapelui , dragostea înțelegerea , iertarea ? chiar nu vedeți încercarea manipulării , chiar nu vedeți cum sunteți îndobitociți în ziare ,tembeliziune ,internet ? fiecare e liber să creadă sau nu , dacă vrea sau nu , dar de aici până la a da vina mereu pe biserici e o inepție fără margini !!!
Catedrala Neamului… tot politicienii pe care i-ați votat au hotărât s-o construiască bă imbecililor ,credeți că dacă nu se construia Catedrala era un spital în loc?  Nu! Avem nevoie și de vindecarea sufletelor , pentru că avem sufletele sluțite de răutate, cum moare cineva e de vină biserica că nu sunt spitale , popor de idioți ….!!!
Imbecililor , ipocriților , când mergeți la Roma prima poză e la catedrala St Pietro, la Barcelona , Sagrada Familia , Notre Dames Paris, alea vă plac, alea cu ce bani sunt făcute imbecilior ?!!!
“Am făcut 13 ani de temniță pentru un popor de idioți” -Petre Țuțea !!!”, a încheiat Lucian Becali.
http://www.activenews.ro/stiri-social/Lucian-Becali-ii-raspunde-dur-lui-Mihai-Bendeac-dupa-ce-actorul-a-acuzat-Biserica-pentru-tragedia-de-la-Colectiv-Ipocritilor-cand-mergeti-la-Roma-sau-Barcelona-prima-poza-e-la-CATEDRALA-San-Pietro-sau-Sagrada-Familia-alea-va-plac-126238

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite