Mafia din Energie : Cioloș ne mai oferă o mostră de nepotism mizerabil

Distribuie!by Odată cu pașii către investitură a acestui Guvern-fulger al lui Dacian Cioloș, începem să ne dezmeticim și să aflăm mai multe despre băieții care pun mâna, în aceste zile, pe România. Victor Grigorescu, ministrul Energiei, este prezentat drept un tehnocrat desăvârșit, aruncat în lupta cu unul dintre cele mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Odată cu pașii către investitură a acestui Guvern-fulger al lui Dacian Cioloș, începem să ne dezmeticim și să aflăm mai multe despre băieții care pun mâna, în aceste zile, pe România.

Victor Grigorescu, ministrul Energiei, este prezentat drept un tehnocrat desăvârșit, aruncat în lupta cu unul dintre cele mai complicate și malefice structuri care au căpușat, de-a lungul timpului, România. Dar aflăm cu stupoare că noul ministru este fiul lui Andrei Grigorescu, fost secretar de stat la ministerul Industriilor în vremea lui Dan  Ioan Popescu.


Acest Grigorescu este un deschizător de drumuri, mai precis tatăl băieților deștepți din Energie. Victoraș a fost angajat de „papa” în minister, ulterior trimis la Bruxelles și readus în branșă în mandatul lui Sereș. A fost preluat de Răzvan Nicolescu ca o moștenire prețioasă, posibil zălog al afacerilor din Energie. PSD l-a asumat și l-a pus șef la Electrica pe față.

Andrei Grigorescu este mâna dreaptă a celebrului Dan Ioan Popescu, în vremea când se liberaliza piața de Energie.


Contactat pentru o opinie asupra fenomenului de translatare a moștenirii de interese, jurnalistul de investigații, Silviu Mănăstire, a declarat exclusiv pentru PSnews.ro: „După episodul cu ministrul – chilot, Dacian Cioloș ne mai oferă o mostră de nepotism mizerabil de tip securisto-comunist. Mă refer la nominalizarea ministrului Energiei. Acest Victoraș, fiul tatălui său, e exemplul sugestiv că nu se mai poate face nimic în țara asta. Că mizeria e atât de mare la vârf, încât orice am face, oricâți am ieși în stradă, ei, baronii României, reușesc să pună mâna pe țara asta. Cioloș a primit un Guvern în plic, este o fantoșă tristă și un paravan prin care mafia din Energie, din Transporturi sau din Sănătate, continuă să-și păstreze domeniile de jaf”.

loading...

Mafia din Energie sau cum se dă din mână-n mână moștenirea băieților deștepți. Mănăstire: „Cioloș ne mai oferă o mostră de nepotism mizerabil” EXCLUSIV

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite