MAFIA SOROȘISTĂ SACRIFICĂ UN PION

Distribuie!by Pentru ca mesajul de mai jos să poată fi înţeles precizez că sunt inginer silvic şi că în anul 2011 am contribuit substanţial la deconspirarea unui scandal de corupţie reuşind să atrag opiniei publice atenţia asupra faptului că în Parcul Naţional Retezat se execută la comanda şi sub oblăduirea […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru ca mesajul de mai jos să poată fi înţeles precizez că sunt inginer silvic şi că în anul 2011 am contribuit substanţial la deconspirarea unui scandal de corupţie reuşind să atrag opiniei publice atenţia asupra faptului că în Parcul Naţional Retezat se execută la comanda şi sub oblăduirea administraţiei silvice un jaf de proporţii în urma căruia a fost distrusă pădurea şi degradat solul pe o suprafaţă de peste 200 hectare. (presa locală şi centrală a relatat despre această acţiune: http://jurnalul.ro/stiri/observator/autorii-jafului-din-parcul-national-retezat-niste-drujbisti-rupti-in-fund-604202.html)

În perioada 2012 – 2013, pe vremea când activiştii grupării Uniţi Salvăm agitau în spaţiul public doar PET-uri umplute cu pietricele scandând „Uniţi salvăm Roşia Montană!“ şi subliniind că sunt apolitici am revizuit un articol pe care îl scrisesem cu câtiva ani în urmă şi l-am completat şi cu următoarea afirmaţie: „II. 3. O serie de pretinşi ecologişti care promovează agresiv principiile politicii corecte încearcă să se impună în conştiinţa publică românească în postura de unici apărători ai mediului şi ai dreptului cetăţenilor la o viaţă sănătoasă.“ (http://gcionoiu.beepworld.de/ro_1_radiografia.htm) Transformarea ONG-ului „Uniţi Salvăm“ în partidul USR condus de către domnul Nicuşor Dan a confirmat întru totul previziunea mea.


După demisia guvernului Ponta forţată prin manifestaţiile de stradă aberante generate de tragedia produsă în urma incendiului de la clubul Colectiv, clica soroșistă al cărei vârf de lance este preşedintele Iohannis a adus la conducerea executivului un aşa-zis guvern tehnocrat condus de politrucul Dacian Cioloş, miniştri fiind aleşi dintre reprezentanţii ONG-urilor soroșiste sau cel puţin din rândul unor persoane care întreţineau relaţii cordiale cu aceste ONG-uri. Această schemă a fost aplicată consecvent şi în cazul Ministerului Mediului unde ministru a fost numită politrucul Cristina Pasca Palmer iar secretar de stat pentru păduri ONG-ista Erika Stanciu, inginer silvic compromis grav în urma scandalului declanşat în urma mediatizării în anul 2011 a lucrărilor de exploatare pseudolegale desfăşurate în Parcul Naţional Retezat în ultimii ani, lucrări pe care domnia sa le girase în calitate de preşedinte al consiliului ştiinţific al parcului naţional.

loading...

Timp de aproape un an majoritatea ONG-urilor soroșiste au salutat numirea celor două tehnocratiţe în fruntea Ministerului Mediului. Acum, când alegerile se apropie, reprezentanţi ai partidului soroșist USR anunţă că îşi retrag sprijinul acordat ministrului Mediului declarând că aceasta le-a înşelat aşteptările – alpinistul Alexandru Găvan, susţinător activ al USR fiind unul dintre cei care au publicat recent un atac la adresa doamnei Paşca Palmer.


Doamna Palmer e un pion al Sistemului soroșist. Acum, în ajun de alegeri, sorosistii aruncă în ea cu noroi pentru a face reclamă partidului soroșist USR. În politică acest procedeu e denumit sacrificiu de pion – prin analogie la jocul de şah.

Ing. Gheorghe Cionoiu – scriitor, opozant al regimului comunist, participant şi martor incomd la evenimentele sângeroase din decembrie 1989, preşedinte executiv al asociaţiei MIŞCAREA PENTRU APĂRAREA FAMILIEI ŞI MEDIULUI

SURSA:

MAFIA SOROȘISTĂ SACRIFICĂ UN PION

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Renumit avocat si primar al NY: Clinton, familia de infractori numărul unu din America
De ce traiul la oraș ne face grași, orbi, infertili, depresivi și bolnavi de cancer?
Adevarul zguduitor despre par si de ce indienii americani poarta parul lung
O investigaţie ŞOCANTĂ | Aproape tot Masivul Retezat a ajuns în patrimoniul grupului de firme controlate de Schweighofer, care s-au apucat de tăiat
Ritualuri oculte si masonice ale casei regale astazi -10 mai- cu sprijinul guvernului
ARME SILENȚIOASE PENTRU RĂZBOAIE TĂCUTE DE UCIDERE ÎN MASĂ. Gheorghe Piperea a descoperit principiile de inrobire, control si distrugere psihico-spirituala a populatiei, aplicate (si) asupra poporului român: “Întotdeauna există un PROFIT ÎN CONFUZIE… Familiile clasei de jos trebuie DEZINTEGRATE printr-un proces de SUPRA-OCUPARE A PĂRINȚILOR şi de transfer către stabilimente guvernamentale de îngrijire zilnică a COPIILOR, RĂMAȘI, PRACTIC, ORFANI, prin separarea funcţională de părinţii ultra-ocupaţi cu PLATA DATORIILOR”
Guvernul pune la dispozitie teren in Bucuresti pentru construirea celei mai mari MOSCHEI dintr-o capitala europeana
Cum VORBEAU liderii CIA de MOARTEA lui Ceaușescu. ENIGMATICA ședință, cu 3 ani și 3 zile ÎNAINTE de execuția de la Târgoviște
Sebastian Bodu: De când s-a pronunțat împotriva căsătoriilor homosexuale, Marcel Iureș a devenit „expiratul ăla". În schimb isterica de la Cluj, e „actriță", deși e o anonimă care „joacă" la un teatru independent
Fenomen ciudat! Locul din România, unde mașinile “lăsate pe liber” urcă panta | VIDEO
Marine Le Pen pregateste iesirea Frantei din UE si NATO: „Trebuie sa votam impotriva sclaviei impuse de tehnocratii de la Bruxelles”
VIDEO: Modalitatea care va scapă de impozitul la masina si va da dreptul la liberă deplasare fără rovigneta| Imprastiati informatia sa afle toata lumea!!!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite