Magistrala Albastră împlineşte 33 de ani! Dupa revolutie nu s-a mai progresat cu nimic! (VIDEO)

Distribuie!by Construirea Canalului Dunăre – Marea Neagră în anii 80 a dat noi valenţe traficului pe Dunăre, dar şi traficului de mărfuri prin portul Constanţa. Astfel, Canalul Dunăre – Marea Neagră este veriga unei rute de transport cu costuri reduse pentru o gamă largă de mărfuri şi servicii. Este cunoscut […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Construirea Canalului Dunăre – Marea Neagră în anii 80 a dat noi valenţe traficului pe Dunăre, dar şi traficului de mărfuri prin portul Constanţa. Astfel, Canalul Dunăre – Marea Neagră este veriga unei rute de transport cu costuri reduse pentru o gamă largă de mărfuri şi servicii. Este cunoscut faptul că marile porturi europene şi din întreaga lume înregistrează volume mari de trafic în condiţiile în care sunt conectate la marile platforme industriale prin reţelele de drumuri, căi ferate, dar mai ales canale interioare, rol jucat în prezent de Canalului Dunăre – Marea Neagră pentru portul Constanţa şi de Canal Poarta Albă – Midia, Năvodari pentru Portul Midia.
Traficul pe canalele navigabile efectuat de la începutul anului până în prezent este de 10 612 000 tone capacitate, reprezentând 99,4% din nivelul prognozat pentru această perioadă. Principalele destinaţii ale mărfurilor transportate pe canalele navigabile au fost România – 46%, Serbia – 26%, Ungaria – 12% şi Bulgaria – 8%.
La ceas aniversar Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A. multumeşte partenerilor pentru efortul depus la realizarea proiectului comun, dezvoltarea traficului de nave din România, iar angajaţii companiei beneficiează de o zi liberă conform contractului colectiv de muncă.

 


loading...

“Magistrala Albastră” împlineşte, mâine, 32 de ani!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite