Mai are rost să menţionez că suprafaţa împădurită din România este sub 23%, că acum 10 de ani era 28% şi că în 1985 era de 40%?

Distribuie!by ”Mai are rost să menţionez că suprafaţa împădurită din România este sub 23%, că acum 10 de ani era 28% şi că în 1985 era de 40%? Ce va fi cu această ţară?” Simplu, nu va mai fi, au terminat-o kaghebiștii, sorosiștii, feseniștii, securiștii, tehnocrații masonei, hipsterii, minoritățile agresive, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Mai are rost să menţionez că suprafaţa împădurită din România este sub 23%, că acum 10 de ani era 28% şi că în 1985 era de 40%?

Ce va fi cu această ţară?”


Simplu, nu va mai fi, au terminat-o kaghebiștii, sorosiștii, feseniștii, securiștii, tehnocrații masonei, hipsterii, minoritățile agresive, cu gheii din fruntea aliotmanului – și lipsa de curaj și forță a majorității creștine ortodoxe incapabilă de reacție organizată și decisivă.

I-am văzut pe vecinii noştri de la Schweighoffer exploatînd pădurile din preajmă şi am fost impresionat neplăcut de eficienţa utilajelor cu care taie pădurea – un singur tractor de-al lor poate rade în medie 30-40 de metri cubi de lemn pe zi.

Clipul lor de prezentare (îmi pare rău că e în limba cehă, nu îl găsesc în româneşte) îmi dă FIORI RECI PE ŞIRA SPINĂRII.

loading...

Din clipul lor de prezentare, o singură linie de producţie toacă 170 de metri liniari de lemn pe minut. Asta înseamnă că în fiecare minut dispar în fabricile Schweighoffer 9-10 copaci pe o singură linie de producţie, adică 45-50 de copaci pe minut pentru cele 5 fabrici din România. Adică între 2700-3000 (trei mii!) de copaci pe oră.

În medie, prin pădurile noastre, pe un hectar cresc 100-150 de copaci. Aşadar, în fabricile Schweighoffer din România dispar în fiecare oră între 20-30 de hectare de pădure. Nu le ştiu programul de lucru, dar să presupunem că lucrează 8 ore pe zi. Asta înseamnă 160-240 de hectare pe un singur schimb de 8 ore. La fiecare 2-3 minute dispare (fizic, real) un hectar de pădure din România.

Poate greşesc la calcule. Rog să fiu îndreptat.

Mai are rost să menţionez că suprafaţa împădurită din România este sub 23%, că acum 10 de ani era 28% şi că în 1985 era de 40%?

Ce va fi cu această ţară?

https://www.facebook.com/george.roncea


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite