Mai rau decat in comunism: oameni dezbracati la coada de dimineata in AFI mall Bucuresti

Distribuie!by La ce nivel a ajuns romanul si ce le fac firmele straine romanilor, le dau haine gratis daca se dezbraca in pielea goala. Pe cat de amuzant pare la inceput, pe atat de tragic este. Iata cum isi bat joc corporatiile straine de romanii, care pentru cateva haine fac […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La ce nivel a ajuns romanul si ce le fac firmele straine romanilor, le dau haine gratis daca se dezbraca in pielea goala. Pe cat de amuzant pare la inceput, pe atat de tragic este.

Iata cum isi bat joc corporatiile straine de romanii, care pentru cateva haine fac orice, se dezbraca si in pielea goala. Corporatiile isi fac astfel reclama dar testeaza si limitele si demnitatea oamenilor, umilindu-i astfel, ca sa vada pana unde ar merge cineva pentru niste haine care la pret de fabrica nu costa decat cativa euro.


Acest tip de marketing s-a facut si in alte tari, unde la fel lumea saraca, oameni simpli din campul muncii, sau hipsterii si-ar fi vandut si sufletul pentru niste haine ” de marca”.

Peste o sută de bucureşteni s-au înghesuit astăzi în magazinul Desigual din AFI Palace Cotroceni, purtând doar costume de baie sau lenjerie intimă, încercând să plece acasă îmbrăcaţi cu haine noi. Cel mai în vârstă participant la evenimentul din mall a fost un bucureştean în vârstă de 73 de ani care a plecat acasă tot dezbrăcat.

 

Unii au pornit spre centrul comercial de noaptea trecută, alţii însă au decis să vină înainte cu doar câteva minute de a se da startul la marea dezbrăcare, dar şi unii şi alţii şi-au dat coate pentru a prinde un loc printre primii 100 de oameni care aveau voie să intre în magazin purtând doar lenjerie intimă.


Cumpărături la bustul gol la 73 de ani

Nicolae a fost cel mai în vârstă participant la evenimentul din această dimineaţă şi povesteşte că n-a dormit toată noaptea doar pentru a se număra printre primii 100 de oameni care au putut să se bucure de haine gratuite.


„Am plecat de acasă pe la 12.00, dar abia la 1.00 am ajuns aici. Am băut un suc şi stau aici ca să iau şi eu ceva de îmbrăcat, dar după ce m-am întors de la suc am ajuns în spatele cozii“, povesteşte supărat bărbatul în vârstă de 73 de ani, care se afla printre ultimele persoane din coada formată în faţa magazinului Desigual.

După ce şi-a dat bluza jos, bucureşteanul a încercat fără succes să se amestece printre tinerii care dansau în lenjerie intimă în faţa magazinului. A încercat minute bune să îi convingă pe cei care asigurau paza că se află la coadă de noaptea trecută, dar în cele din urmă s-a resemnat, şi-a pus din nou bluza pe el şi a plecat spre casă.

„Voiam să iau o bluză, un pantalon. Ceva, orice. Am văzut în ziar că se dau haine dacă vin dezbrăcat şi am venit. M-aş fi dezbrăcat mai devreme, să mă vadă oamenii ăştia, dar mi-a fost frică că îmi fură cineva hainele“, a explicat dezamăgit bărbatul.

Petrică a purtat rochie pentru iubita lui

loading...

Petrică, un alt participant, a fost ceva mai norocos decât Nicolae şi a plecat acasă purtând o rochie pe care vrea să i-o facă cadou prietenei sale Nicoleta. „M-am îmbrăcat cu rochia asta pentru iubita mea, e ziua ei şi o să i-o fac cadou“, spune încântat tânărul, precizând că în mod obişnuit o altfel de rochie este destul de costisitoare.

Domnişoarele s-au luptat pentru mărimi

Startul la ineditul mod de a face cumpărături s-a dat după ora 8.00, iar în magazin au năvălit bucureştenii dornici să plece acasă îmbrăcaţi cât mai frumos. În timp ce unii alergau prin magazin şi încercau să adune cât mai multe haine fără să le pese cum arată sau ce mărime sunt, alţii ceva mai liniştiţi căutau printre rafturile magazinului cele mai potrivite piese vestimentare.

„Venisem special pentru o cămaşă, doar că nu am găsuit mărimea mea. Aş fi vrut un număr mai mare şi nu au aici, dar găsesc eu altceva“, a declarat o tânără.

Pregătiri în magazinul Desigual din centrul AFI Palace Cotroceni din București, pentru evenimentul Seminaked Party, prin care bucureştenii au putut pleca acasă îmbrăcaţi în haine noi dacă au venit purtând doar lenjerie intimă FOTO Eduard Enea 

IMAGINI DIN ACEEASI GALERIE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite