Maiestate, Pa!

Distribuie!by Maiestate, Pa! Guvernul Cioloş încearcă să promoveze o lege pentru recunoaşterea Casei Regale a României. Jenant! Casa Regală a României a fost instaurată în 1866 după ce Ioan Alexandru Cuza a fost forţat să abdice de către Monstruoasa coaliţie şi a fost îndepărtată de la conducere după ce Regele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Maiestate, Pa!

Guvernul Cioloş încearcă să promoveze o lege pentru recunoaşterea Casei Regale a României. Jenant!


Casa Regală a României a fost instaurată în 1866 după ce Ioan Alexandru Cuza a fost forţat să abdice de către Monstruoasa coaliţie şi a fost îndepărtată de la conducere după ce Regele Mihai a fost forţat să abdice în 1947 de către conducerea pro-sovietică instalată în România. Contestarea abdicării din 1947 aduce pe cale de consecinţă şi contestarea abdicării din 1866.

Casa Regală din România a fost întemeiată dinastic de Carol de Hohenzollern-Sigmaringen şi este înrudită cu alte case regale din Europa.


Conducerea monarhică pe criterii dinastice se dovedeşte falimentară din punct de vedere istoric datorită exceselor, poveştilor de alcov, asasinatelor care urmăresc doar accederea pe tron şi nicidecum bunăstarea “supuşilor”. Apartenenţa la o dinastie nu demonstrează calităţi suplimentare faţă de ceilalţi membri ai societăţii: nu au “sânge albastru”, nu au vreun cromozom în plus, nu au un IQ superior mediei. Perpetuarea conceptului de monarhie induce populaţiei un comportament de servilism şi obedienţă care nu e tipic comportamentului uman şi principiilor democratice. Impunerea monarhiei de către o clasă politică ce se bazează pe un caracter fraudulos al conducerii, pe eludarea legii şi crearea unui cadru legislativ permisiv membrilor acesteia, pe plagiate şi condamnări penale pe bandă rulantă duce în desuetudine funcţionarea şi structura unei societăţi moderne. Democraţia presupune exercitarea voinţei a cel puţin 50% + 1 din membrii acesteia, dar în ultimii ani se constată că e suficient ca 10% sau chiar mai puţin să hotărască pentru restul populatiei. Lobby-ul şi manevrele de culise au luat locul dezbaterilor, al promovării pe criterii de competenţă şi meritocraţie, al reprezentativităţii. Banul public şi statul sunt căpuşate prin nenumărate portiţe create de o societate politică compromisă. Asistăm la o transformare a funcţionării statale într-una a instituţionalizării unui stat infracţional. Fraudarea banului public, abuzul în funcţie, corupţia şi mita devin valori pentru această clasă politică. Iar această clasă politică vrea să ne impuna monarhia? Hmm.

loading...

Nu am văzut o luare de poziţie din partea membrilor Casei Regale cu privire la jaful instituţionalizat realizat de această clasă politică începând cu anii ʼ90, cu privire la înstrăinarea pământului către entităţi străine, cu privire la înstrăinarea resurselor naturale naţionale. Casa Regală este de acord cu tăierea pădurilor şi transformarea ţării într-un deşert? Casa Regală este de acord cu exploatările miniere cu cianuri şi “decorarea” ţării cu iazuri de decantare? Casa Regală este de acord cu exploatarea hidrocarburilor neconvenţionale prin fracturare hidraulică şi distrugerea rezervelor de apă şi a agriculturii?

Casa Regală se bazează pe un arbore genealogic. Cum va arăta arborele genealogic în cazul unei societăţii LGBT?

Regele Mihai a abdicat. A fost decizia lui. Putea să nu semneze acele acte şi să plece în exil. Dar a semnat. Ups!

După ʼ90, regele se putea întoarce în ţară şi să se stabilească aici. Dar nu! S-a mulţumit doar cu  revendicarea proprietăţilor, în timp ce trăia în străinătate. Mi-aş fi dorit să mă întâlnesc cu Majestatea Sa la coadă la pâine, la un teatru, la o competiţie sportivă, să-l văd că trăieşte şi simte româneşte. Dar cine sunt eu să merit aşa ceva? Ca individ şi ca mulţime, românul nu merită aşa ceva. În situaţia aceasta, nici el nu ne merită.

Dacă profiturile obţinute de pe urma proprietăţilor revendicate ar fi fost destinate înfiinţării şi funcţionării unui spital, v-aş fi susţinut. Eu sunt împotriva luptelor clandestine cu animale şi a pariurilor ilegale. Vă sună cunoscut?

Apropo. Maiestate, ce mai faceţi? Că nu v-a mai văzut nimeni de aproape un an. Sau mai mult? Mai trăiţi?

Scutirea de la plata obligaţiilor fiscale şi susţinerea cheltuielilor pentru Casa Regală pentru următorii 99 de ani de la bugetul statului nu înseamnă căpuşarea poporului român? Maiestate, concesionarea Palatului Elisabeta pentru 99 ani înseamnă că deţineţi “elixirul tinereţii”? Vrem şi noi!

 

Până atunci, Maiestate, Pa! Cioloş, Pa!

Sursa:

http://apostoldoru.blogspot.ro/2016/06/maiestate-pa.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Printul Charles ataca opozantii islamismului si ii indeamna pe crestini sa se gandeasca la Mohamed de acest Craciun
Anchetă Times: Experimente în masă pe copii într-o clinică pentru transgenderi din Marea Britanie. Scandalul a dus la un val de demisii ale medicilor care acuză „tratamente și diagnostice greșite”
Specialisti: o megamoschee in Romania ar atrage valuri, valuri de islamisti din toate partile, iar atentatele nu ar lipsi exact ca in Londra si Paris
Stareţul Tadei- Semnul sigur că păcatul a fost iertat este ca el nu se mai repeta şi că omul este cu sufletul liniştit
RETETA pentru SLABIT: Sa dai mancare unui om sarac in loc sa mananci tu!!!!
Citatul zilei – Nobil ungur despre românii din Transilvania, la 1600: „În Ardeal, furcile, spânzurătorile, locurile de osândă erau pline de valahi…”
Cum scoate bani din România vulturul de pe Wall-Street, proprietarul Rosia Montana
Părintele Pantelimon de la Mânăstirea Oaşa: Depresia apare atunci când oamenii nu-şi mai înţeleg menirea pe acest pământ
"Da´ di ce?" Opinia unui nostalgic care a devenit virala pe internet!
Ceauşescu urma sa construiasca 3.200 km de autostradă dupa eliberarea de F.M.I. 261 din 303 de km sunt construiti oricum in comunism
Chevron – Planul nostru este sa va OTRAVIM APA: Scopul real a gazelor de şist este de a otrăvi apa pe toată planeta
La 12 ani de la moarte, sârbii vor să-i ridice statuie lui Slobodan Miloșevici, la Belgrad: Nu a permis nimănui să umilească poporul sârb!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite