Mamă din Ploieşti care cere dreptate după moartea copilului, adusă în pragul disperării de greşeala unui judecător

Distribuie!by Caz incredibil în justiţia din România. Greşeala unui judecător din Ploieşti aduce în pragul disperării o mamă care de patru ani aşteaptă să se facă dreptate după ce şi-a pierdut copilul. Băiatul a murit intoxicat cu gazul emanat de o sondă de petrol. În loc să dea verdictul în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Caz incredibil în justiţia din România. Greşeala unui judecător din Ploieşti aduce în pragul disperării o mamă care de patru ani aşteaptă să se facă dreptate după ce şi-a pierdut copilul. Băiatul a murit intoxicat cu gazul emanat de o sondă de petrol. În loc să dea verdictul în cazul morţii copilului, magistratul care a judecat dosarul a dat o sentinţă pe baza unor documente de la un accident rutier. Acum tot procesul trebuie luat de la capăt. 

Elena Furcelea: Sa se finalizeze odata ca ne-am sturat, atata timp, atata suferinta. E foarte greu.

Greşeala judecătorului şterge ca un burete patru ani de procese chinuitoare. Eroarea a fost descoperită de Curtea de Apel acolo unde a ajuns dosarul, după contestarea sentinţei. Magistraţii de aici au constatat că în documentele primite se făcea referire la un accident rutier şi doar pe alocuri se vorbea de băiatul de 9 ani mort lângă sondă.

Reprezentanţii judecătoriei Ploieşti au transmis ca nu vor face nicio declaratie in aceast cauza si au lasat sa se inteleaga ca singurul for care poate lua o decizie este inspectia judiciara daca va fi sesizata

Cu patru ani în urmă Marian a fost găsit fără viaţă lângă o sondă neîmprejmuită. Avea 9 ani. Medicii legişti au spus că băiatul a murit intoxicat. Băiatul tocmai primise cadou o pereche de ghete. N-a mai avut răbdare să le încalţe acasă.


loading...

Elena Furcelea: În drum spre casa s-a oprit la sonda ca sa probeze incaltarile. Martorul a spus ca statea pe marginea sondei avea ceva in mana si se tot apleca. În timpul ala gazele de acolo care nu aveau miros l-au zapacit nu a durat un minut. Pentru el a fost fatal.

Părinţii băiatului au dat în judecată compania de care aparţinea sonda şi au cerut daune materiale. Prima instanţă a decis că societatea vinovată de tragedie trebuie să le plătească părinţilor daune de 135.000 de euro.

Vlad Hosu, avocatul familiei: Sentinţa Judecătoriei Ploieşti a fost atacată atât de către noi cât şi de inculpată. Faptul că a existat un inconvenient procedural ne deranjează şi pe noi dar nu ne deznădăjduieşte.

Curtea de Apel a decis rejudecarea cazului, ceea ce înseamnă că probele vor fi din nou administrate, martorii reaudiaţi, iar procesul ar mai putea dura câţiva ani.


https://observator.tv/social/mama-ploiesti-copil-mort-greseala-judecator-273937.html?fbclid=IwAR01vx1657O-c_VBMHk2Ib8Zn8P0K9OP2AQSJkLI14jHrZABW8Gs0kgyTXk

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

VIRAL: MESAJUL UNOR TINERI CATRE CLASA POLITICA! Ati dat spaga ca sa intram in NATO! Ati dat spaga sa intram in UE! Ne-ati facut sclavi, slujitorii vostri, ne-ati luat dreptul de a fi romani!
Ce taxe sunt obligati sa plateasca romanii din strainatate: Guvernul le-a pregătit o lovitură dură de sărbători!
Tu stii ce inseamna EFECTUL MANDELA si cum te poate afecta? Informeaza-te ca sa nu fii manipulat!
Acest tort este o delicatesă rară… Și nici nu trebuie pus la cuptor!
Iohannis impinge AGENDA GAY si acuza familia traditionala si sustinatorii acesteia de FANATISM RELIGIOS ( denumire echivalenta cu ISIS, jihadisti, Boko Haram sau talibani)
Un imigrant sirian care a violat o fată și a agresat sexual alte două minore, condamnat la 12 ani de închisoare: Cu cât plângi mai mult, cu atât te voi lovi mai tare
Medicul meu Orl nu si-a vaccinat copilul, si are deja 2 ani si jumatate, pt ca nimeni nu ii poate garanta ca nu se va activa leucemia infantila. Medicul imunolog la care am fost pt prima data pt a vedea daca imi vaccinez copiii cu modificari cromozomiale, mi-a scris negru pe alb sa nu vaccinez pana la 3 ani(pe cea mica) si nici pe cea mare pana nu avem analiza imunologica si genetica completa.
MARTURIE EXPLOZIVA- Alex Dima jurnalist: mi s-au oferit 100.000 de euro cand filmam padurile din Vrancea
Florin Barbu, tatăl copiilor dați de englezi unui cuplu gay, face greva foamei în fața ambasadei Marii Britanii din București
Printul Charles a zburat la Teius unde se sustine ca sunt ingropati stramosii lui
Toate Relele de la Stomac Încep
Asta e Romania reala nu concediile lui Iohannis in Tenerife, vilele lui Dragnea sau palatele Casei Regale, cititi si veti plange: marturia unei femei plecate in Anglia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite