Mamă eroină la 42 de ani. Femeia a adus pe lume 20 de copii, nu sunt bogați dar fericiți și sănătoși în România!

Distribuie!by Georgiana Văcaru trăiește în satul Cotenești, comuna Stoenești, din județul Argeș și se mândrește cu o familie numeroasă, întrucât are 20 de copii. Primul născut al femeii este un băiat în vârstă de 23 de ani și ultimul bebeluş este o fetiţă care a venit pe lume în urmă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Georgiana Văcaru trăiește în satul Cotenești, comuna Stoenești, din județul Argeș și se mândrește cu o familie numeroasă, întrucât are 20 de copii.

Primul născut al femeii este un băiat în vârstă de 23 de ani și ultimul bebeluş este o fetiţă care a venit pe lume în urmă cu câteva zile, la început de an 2020, scrie realitateadearges.net.


În ultimele două decenii, femeia a fost însărcinată în aproape fiecare an. Toți cei 20 de copii trăiesc și sunt perfecți sănătoși, iar fiul cel mare al femeii s-a și căsătorit, după cum a mărturisit femeia care se află internată la Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung.

Întrebată cum se descurcă cu cei 20 de copii și cum reușește să-i întrețină, femeia a mărturisit că trăiește alături de soțul ei și cei 20 de copii într-o casă cu opt camere, iar principalul lor venit sunt alocațiile copiilor. De asemenea, soțul ei pleacă de două ori pe an la muncă în străinătate, unde lucrează o lună, două, ca să câștige bani pentru ași întreține copiii.


loading...

Medicul care a asistat-o la naştere i-a dat asigurări că este sănătoasă şi mai poate să aducă pe lume copii.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite