Mama „se încarcă” de har prin grija faţă de copii

Distribuie!by A devenit mamă şi a venit vremea jertfei, a dragostei. Mama ajunge să aibă mai multă dragoste şi jertfire de sine decât tatăl, deoarece tatălui nu i se dau multe ocazii ca să se jertfescă. Mama se chinuieşte, se osteneşte mai mult cu copiii, dar în acelaşi timp „se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

A devenit mamă şi a venit vremea jertfei, a dragostei.

Mama ajunge să aibă mai multă dragoste şi jertfire de sine decât tatăl, deoarece tatălui nu i se dau multe ocazii ca să se jertfescă. Mama se chinuieşte, se osteneşte mai mult cu copiii, dar în acelaşi timp „se încarcă” de har prin grija faţă de ei. Dăruieşte continuu, de aceea şi primeşte mereu. Tatăl nu se chinuieşte atât de mult cu copiii, dar nici nu se „încarcă”, de aceea şi dragostea lui nu este ca cea a mamei.


Câte mame nu vin şi mă roagă cu lacrimi: „Părinte, fă rugăciune pentru copilul meu!”. Ce agonie au, sărmanele! Însă puţin taţi îmi spun: „Fă rugăciune, deoarece copilul meu a luat-o pe un drum greşit!”. Chiar şi astăzi o mamă, cu multă nerăbdare, sărmana, îşi împingea copiii – opt avea – şi îi punea în şir ca să ia toţi binecuvântare. Un tată nu ar fi făcut uşor lucrul acesta. Şi Rusia tot prin mame a fost salvată. Îmbrăţişarea tatălui este seacă atunci când nu are harul lui Dumnezeu. În timp de sânul mamei, chiar şi atunci când nu are Dumnezeu, are lapte. Copilul îl iubeşte pe tatăl său şi îl respectă, dar prin afecţiunea şi gingăşia mamei i se măreşte şi mai mult dragostea faţă de tatăl său.

loading...

Extras din Paisie Aghioritul – Viaţa de familie, Editura Evanghelismos, Bucureşti, 2003, p. 84-85


Mama „se încarcă” de har prin grija faţă de copii


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Reminder Peste 40.000 de persoane folosesc Spațiul Privat Virtual al Fiscului. Cum te poți înregistra și ce acte poți obține?

Demonstrație antimusulmană URIAȘĂ în Polonia. Presa închide ochii

GENOCID: Depopularea Romaniei de catre oculta mondiala !

VIDEO 2003 Gavin Arvizo ( baiat bolnav de cancer) explica cum Michael Jackson a abuzat sexual de el- cantaretul a scapat si atunci basma curata

Românii care și-au luat Țara Înapoi, primesc răsplata din partea lui Iohannis: Vor plăti taxa pe sănătate

Închide