MANA PROFETICA – CERSIND PAINEA…

Distribuie!by E imposibil ca D-zeu sa isi lase copiii Sai balta. Iar pentru asta exista nenumarate marturii, cum in situatii disperate cei care au crezut cu adevarat au fost ajutati miraculos. Văd o femeie stând în fața unui frigider virtual gol, gândindu-se cum vor reuși să o scoată la capăt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

E imposibil ca D-zeu sa isi lase copiii Sai balta. Iar pentru asta exista nenumarate marturii, cum in situatii disperate cei care au crezut cu adevarat au fost ajutati miraculos.

Văd o femeie stând în fața unui frigider virtual gol, gândindu-se cum vor reuși să o scoată la capăt până la sfârșitul lunii și întrebându-se de ce ai dat banii la zeciuială. În timp ce privea la frigiderul gol, s-a umplut de un sentiment de deznădejde și goliciune. Îl aud pe Domnul spunând: „Cuvântul Meu este adevărat și Eu nu te voi lăsa și nu te voi părăsi în această vreme. Dacă-ți pui încrederea în Mine și în Cuvântul Meu, EU mă voi îngriji de toate nevoile tale. Copiii Mei nu vor trebui niciodată să-și cerșească pâinea, căci Eu sunt un Tată bun”. Continuă să mulțumești și să-ți înalți glasul spre El, și vei vedea cum vor curge binecuvântările din Cer și vor acoperi nevoile tale. Apoi vei fi o mărturie a modului în care Domnul ți-a purtat de grijă.


loading...

Verset biblic: Psalmul 37:25-26 – „Am fost tânăr, şi am îmbătrânit, dar n-am văzut pe cel neprihănit părăsit, nici pe urmaşii lui cerşindu-şi pâinea. Ci el întotdeauna este milos şi dă cu împrumut; şi urmaşii lui sunt binecuvântaţi.”

http://alfaomega.tv/mana-profetica/4020-mana-profetica-cersind-painea#ixzz3UdHaZeBW


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite