Mâncăm numai TOXINE! Cum să scoţi PESTICIDELE din CORP

Distribuie!by Pesticidele sunt peste tot, în apă, în aer sau în mâncare, așa că nu prea ai cum să te ferești de ele. Vezi cum poți să le elimini din organism. Sunt câteva metode care te ajută să scoți pesticidele din corp. Sauna și băile de abur te ajută să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pesticidele sunt peste tot, în apă, în aer sau în mâncare, așa că nu prea ai cum să te ferești de ele. Vezi cum poți să le elimini din organism.

toxic

Sunt câteva metode care te ajută să scoți pesticidele din corp. Sauna și băile de abur te ajută să elimini toxinele prin transpirație.


Mănâncă alimente fermentate

Corpul tău poate elimina substanțele nocive, câtp vreme bacteriile bune din sistemul digestiv funcționează bine. Menține sub control flora intestinală cu ajutorul alimentelor fermentate, precum iaurtul sau murăturile.

loading...

Consumă fibre

Fibrele îți accelerează digestia și te ajută să îți cureți organismul de toxine. Consumă cât mai multe legume și fructe bogate în fibre, precum cartofi sau cereale integrale, pentru că astfel îți vei ajuta ficatul să elimine pesticidele din corp.


http://onlinereport.ro/mancam-numai-toxine-cum-sa-scoti-pesticidele-din-corp/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite