Mancam produse printate cu printerul 3D: Batoanele de ciocolata ale marcilor renumite, chipsurile si guma de mestecat sunt imprimate prin intermediul printerelor 3D

Distribuie!by Tot mai multa mancare cum ar fi dulciuri, batoane Snickers, Mars, Bounty, paste precum firma Barilla, chipsuri, chiar si pizza sau clatite sunt printate cu printere 3 D. Aceasta idee a fost dezvoltata de NASA mai intai, dupa care marile corporatii au achizitionat printere 3D, prin care adaugand ingredientele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tot mai multa mancare cum ar fi dulciuri, batoane Snickers, Mars, Bounty, paste precum firma Barilla, chipsuri, chiar si pizza sau clatite sunt printate cu printere 3 D. Aceasta idee a fost dezvoltata de NASA mai intai, dupa care marile corporatii au achizitionat printere 3D, prin care adaugand ingredientele necesare de hrana, pot produce orice fel de mancare, de la guma de mestecat, ciocolata, la mancaruri sarate. Pana acum aceste printere puteau folosi doar mase plastice, lemn, metal sau alte chimicale, insa se pare ca daca mancarea zilelor noastre este foarte chimicalizata, industria alimentara ne serveste totul la un alt nivel.

Tehnologia a ajuns atat de departe incat in tari ca Germania, se pot achizitiona deja imprimantele 3D, chimicalele din care se produce un anumit produs, sa spunem un baton de ciocolata, guma de mestecat sau chiar paine, aluat de pizza etc.


loading...

Spre exemplu un spital din Olanda, serveste pacientilor sai doar mancare printata 3D, caci spun ei ar putea mixa individual pacientilor mancarea, dupa necesitatile fiecaruia.

Glumele, ca exista aplicatii de printare a mancarii postate pe facebook nu mai sunt deloc SF-uri ci chiar foarte aproape de a fi realizabile.


Traducere de aici: https://www.3d-grenzenlos.de/magazin/thema/lebensmitteldrucker/page/2/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite