Mancam produse printate cu printerul 3D: Batoanele de ciocolata ale marcilor renumite, chipsurile si guma de mestecat sunt imprimate prin intermediul printerelor 3D

Distribuie!by Tot mai multa mancare cum ar fi dulciuri, batoane Snickers, Mars, Bounty, paste precum firma Barilla, chipsuri, chiar si pizza sau clatite sunt printate cu printere 3 D. Aceasta idee a fost dezvoltata de NASA mai intai, dupa care marile corporatii au achizitionat printere 3D, prin care adaugand ingredientele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tot mai multa mancare cum ar fi dulciuri, batoane Snickers, Mars, Bounty, paste precum firma Barilla, chipsuri, chiar si pizza sau clatite sunt printate cu printere 3 D. Aceasta idee a fost dezvoltata de NASA mai intai, dupa care marile corporatii au achizitionat printere 3D, prin care adaugand ingredientele necesare de hrana, pot produce orice fel de mancare, de la guma de mestecat, ciocolata, la mancaruri sarate. Pana acum aceste printere puteau folosi doar mase plastice, lemn, metal sau alte chimicale, insa se pare ca daca mancarea zilelor noastre este foarte chimicalizata, industria alimentara ne serveste totul la un alt nivel.

Tehnologia a ajuns atat de departe incat in tari ca Germania, se pot achizitiona deja imprimantele 3D, chimicalele din care se produce un anumit produs, sa spunem un baton de ciocolata, guma de mestecat sau chiar paine, aluat de pizza etc.


loading...

Spre exemplu un spital din Olanda, serveste pacientilor sai doar mancare printata 3D, caci spun ei ar putea mixa individual pacientilor mancarea, dupa necesitatile fiecaruia.

Glumele, ca exista aplicatii de printare a mancarii postate pe facebook nu mai sunt deloc SF-uri ci chiar foarte aproape de a fi realizabile.


Traducere de aici: https://www.3d-grenzenlos.de/magazin/thema/lebensmitteldrucker/page/2/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O casa de vis cu doar 3600 de dolari
Declarații șocante – Generalul Iulian Vlad: „Sergiu Nicolaescu a regizat momentele de panică și explozii din 1989, în București. A folosit recuzită specială și cascadori…”
Club Colectiv: „Atac terorist cu armă chimică! Trebuia să cadă Ponta!”. Iată tot adevărul…
In loc sa isi faca bagajele: Guvernul Cioloș a dat undă verde unei noi exploatări aurifere în Apuseni
A fost lansata platforma soroșistă pro-homosexuală "Respect", 100 de ONG-uri ce doresc interzicerea Refendumului pentru familia tradițională. Rețeaua Soroșistă cere oprirea Rederendumului în cel mai pur stil TOTALITAR. Ce NU RESPECTĂ platforma "Respect"?
Katy Perry- Dark Horse, un MEGAtribut inchinat iluminatilor
Consilier Klaus Iohannis: Pentru a forma oameni adevărați, școala nu are nevoie de religie. Vrem oameni obedienți, timorați, asistați și slugarnici?
Daily Mail: O femeie vândută în copilărie unui cerc criminal de pedofili belgieni, membri ai caselor regale si politicieni, mărturisește ororile prin care a trecut
EXEMPLU:LOCALITATEA unde chiria e 15 euro pe luna si somajul nu exista
La începutul lui 2010, în debutul lunii februarie, am fost împreună cu familiile în Seychelles, doar noi. Era înainte de congresul PSD şi am hotărât să mergem într-o vacanţă, înt-o insulă exotică. Am stat împreună şi se poate verifica uşor. Am stat la Hilton Seychelles SPA.
Ginecolog nu mai face avorturi la cerere: „La ecografie vezi mâini, picioare și cum zburdă o ființă umană. Nimeni nu poate să facă o asemenea procedură după ce se uită la așa ceva”
Cei mai importanți lideri europeni sunt toți fără copii: Angela Merkel, Juncker, Theresa May (UK), Paolo Gentiloni (ITA), Emmanuel Macron (FRA), Mark Rutte (HOL), Stefan Löfven (SWE), Xavier Bette (LUX), Nicola Sturgeon (SCO). La noi IOHANNIS și CIOLOȘ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite