Mândrută: Am doi copiii care mai sunt acasa și rezervele mele financiare nu pot accepta o pauză de venituri de două luni

Distribuie!by Cunoscutul om de televiziune publică pe pagina personală de Facebook un text despre cum a combătut China noul coronavirus. Totodată, dincolo de exemple susținute de cifre, Lucian Mândruță descrie ce înseamnă să decretezi Starea de urgență și, mai ales, să o și respecți, ca cetățean. „Am să vă spun ceva GRAV!”. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cunoscutul om de televiziune publică pe pagina personală de Facebook un text despre cum a combătut China noul coronavirus. Totodată, dincolo de exemple susținute de cifre, Lucian Mândruță descrie ce înseamnă să decretezi Starea de urgență și, mai ales, să o și respecți, ca cetățean.

„Am să vă spun ceva GRAV!”. Lucian Mândruță le cere vizitatorilor paginii sale să își aloce două minute din timpul liber pentru a citi ce are de transmis. Legătura cu China și prezentul din România e făcută printr-o paralelă interesantă.


În primul rând, Mândruță se întreabă dacă cineva s-a gândit la ce mai e zilele astea prin Wuhan. Iată cum vede el situația acolo: „Spitalele s-au golit. Nu sunt mai mult de 10-20 de decese pe zi, numărul de cazuri noi e și el sub 50, de la câteva mii în momentele de vârf”. Cum de s-a ajuns atât de repede aici? „Pentru că în Wuhan e încă o carantină strictă. Și asta se întâmplă de șapte săptămâni. Șapte săptămâni!”.

Pentru o națiune obișnuită să asculte ordinele partidului unic, China s-a decurcat exemplar. „Am putea noi rezista – nu psihic, nu emoțional – ci pur și simplu economic la o încetare a activității atâta timp? Am putea?”, se întreabă Lucian Mândruță, căutând răspuns la nivelul întregii Uniuni Europene.


Zona de carantină din regiunea Hubei a cuprins la un moment dat aproape de 70 de milioane de oameni! Mândruță scrie că „pentru ei au muncit restul, pentru ei, guvernul central a alocat resurse uriașe, de la hrană și spitale”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite