MANIPULAREA A AJUNS ÎN ITALIA. Răsturnare de situaţie în cazul Brădet: Brânza era DE VACĂ nu de OAIE. Buletinul de Analiză Italian din 17 martie 2016, nu menționează numele producătorului, sortimentul de produs, nr. lotului, data fabricării, data expirării

Distribuie!by Nota Redacției: ITALIENII AU FĂCUT-O DE OAIE. După ce medicii italieni s-au făcut de râs operând bebelușul bolnav, PRIMA DATĂ de Apendicită (sic!), iată că bâlbâielile ‘specialiștilor’ italieni continuă: Aflăm acum că Brânza nu era “de OAIE” ci era “de VACĂ”. Până și un copil de grădiniță de la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nota Redacției: ITALIENII AU FĂCUT-O DE OAIE.


După ce medicii italieni s-au făcut de râs operând bebelușul bolnav, PRIMA DATĂ de Apendicită (sic!), iată că bâlbâielile ‘specialiștilor’ italieni continuă:

Aflăm acum că Brânza nu era “de OAIE” ci era “de VACĂ”. Până și un copil de grădiniță de la noi poate deosebi o brânză de oaie de o brânză de vacă, dar se pare că marii specialiști italieni nu o pot face din prima.


Minciuna însă nu mai poate fi întoarsă înapoi, pentru că însuși tatăl copilului, pus sau nu de cineva, a declarat el însuși, că i-a dat bebelușului de 1 an și 2 luni, “brânză de burduf de la Brădet”.

De ce au mințit “prost”? Și mai ales de ce au revenit ca să-și “repare minciuna” după ce AU FĂCUT-O DE OAIE? Pentru că fabrica de lactate din Brădet procesează doar lapte de vacă și nu are niciun produs bazat pe lapte de oaie. Este un „amănunt” căruia nici presa, dar nici autoritățile române nu i-au dat importanță.


Deci italienii, mult lăudați de Adevărul, ziarul progresist și mincinos de la noi, nici măcar n-au putut stabili “ce fel de brânză era”: “de vacă” sau “de oaie” (sic!), sau s-au încurcat în minciuni ceea ce este și mai grav.

Ce bază mai putem pune pe celelalte informații pe care le-au furnizat?

Deci italienii care “au făcut probe cu tulpini, cu bacterii și cu ADN-ul bacteriilor”, nu au putut stabili nici măcar dacă “brânza e de vacă sau de oaie”. Vă dați seama?

Sau poate că italienii, n-au înțeles bine, ce li s-a spus prima dată de la București, până când manipulatorii de la București i-au sunat din nou și le-au spus la telefon “mă proștilor, vedeți că la noi ‘e de vacă’, nu ‘de oaie’. Sincronizați-vă”.

Iar ca isteria să fie completă, Comisia Europeană a INTERZIS exportul de brânză de oaie din România

Vă dați seama de manipulare? “Lactate Brădet” nu produce “brânză de oaie” DAR numele ei apărea ca VINOVATĂ în “Italia” că a “distribuit brânză de burduf de oaie infestată”, iar Comisia Europeană a interzis exportul de “brânză de oaie” din România.

Se MINTE la toate nivelurile.

Dar ceea ce e şi mai grav, este că Buletinul de Analiză Italian din 17 martie 2016, nu menționează numele producătorului, sortimentul de produs, nr. lotului, data fabricării, data expirării etc…și nici măcar magazinul de la care a fost cumpărată brânza.

Ceea ce este cel mai grav este faptul că autoritățile italiene au ascuns acest lucru publicului larg. Aceste noi informații prin care se recunoaște că nu s-a identificat încă magazinul unde s-a vândut produsul şi nici firma producătoare, şi unde recunosc că ar fi încurcat “oaia cu vaca”, probabil după ce cineva le-a spus “mă proștilor, manipularea noastră e cu vaca”, toate aceste noi informații apar doar în ‘Notificarea de alertă, modificată în data de 18 martie, notificare care a fost postată de către autoritățile italiene doar în secțiunea SRAAF accesibilă autorităților competente din statele membre nu şi pe site-ul public al Uniunii Europene.

Italienii dau acum “Notificări interne pe care nu le poate vedea nici un cetățean din UE, în afară de autorități”, după ce au dat inițial o Notificare Publică care a incriminat brânza de oaie din România şi în timp ce, pe baza ei, Exportul De Brânză de Oaie al României rămâne INTERZIS în UE după decizia aberantă a Comisiei Europene.

În ciuda declarațiilor că au greșit, Autoritățile Italiene NU au facut încă corecția in sistemul public:webgate.ec.europa.eu

Cu toate astea, ziarele de la noi și autoritățile care au pornit manipularea “Brădet”, manipulare care a influențat și ziarele din Italia, “au făcut rapid legătura” cu “brânza de la Brădet”, fără a mai aștepta o investigație completă a autorităților italiene, care și așa sunt vai de mama lor. Bătaie de joc e puțin spus.


Buletinul de Analiză Italian, emis în data de 17 martie 2016, nu menționează informații, precum: numele producătorului, sortimentul exact de produs, numărul lotului, data fabricării, data expirării.

Potrivit sursei citate, ‘notificarea de alertă, modificată în data de 18 martie și postată de către autoritățile italiene doar în secțiunea SRAAF accesibilă autorităților competente din statele membre, conține un buletin de analiză, emis în data de 17 martie 2016, care nu menționează informații, precum: numele producătorului, sortimentul exact de produs, numărul lotului, data fabricării, data expirării’.

Proba de brânză a fost recoltată dintr-un spital din Florența pe 14 martie

‘În acest buletin de analiză parțial se precizează faptul că proba de brânză a fost recoltată dintr-un spital din Florența (Italia) în data 14 martie 2016. În proba analizată au fost identificate genele verotoxigene și se lucrează pentru izolarea tulpinii de Escherichia Coli’, a precizat ANSVSA, care a adăugat că face, în continuare, demersuri pentru obținerea informațiilor mai sus menționate.

loading...

‘În data de 18 martie, la solicitarea Autoritatea Națională Sanitară-Veterinară și pentru Siguranța Animalelor (ANSVSA) de clarificare și de completare a informațiilor transmise prin Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente și Furaje, autoritățile italiene au admis faptul că, din eroare, în notificarea de alertă inițiată în data de 16 martie 2016 a fost menționată o brânză provenită de la S.C. Brădet, produsă din lapte de oaie, în loc de brânză produsă din lapte de vacă. ANSVSA a solicitat să se opereze modificarea și pe portalul SRAAF, la secțiunea accesibilă publicului’, a subliniat autoritatea din România – informează Agerpres

Potrivit sursei citate, ‘notificarea de alertă, modificată în data de 18 martie și postată de către autoritățile italiene doar în secțiunea SRAAF accesibilă autorităților competente din statele membre, conține un buletin de analiză, emis în data de 17 martie 2016, care nu menționează informații, precum: numele producătorului, sortimentul exact de produs, numărul lotului, data fabricării, data expirării’.

‘În acest buletin de analiză parțial se precizează faptul că proba de brânză a fost recoltată dintr-un spital din Florența (Italia) în data 14 martie 2016. În proba analizată au fost identificate genele verotoxigene și se lucrează pentru izolarea tulpinii de Escherichia Coli’, a precizat ANSVSA, care a adăugat că face, în continuare, demersuri pentru obținerea informațiilor mai sus menționate.

Autoritățile italiene au înregistrat, în data de 16 martie 2016, în Sistemul de alertă rapidă pentru alimente și furaje (RASFF) o notificare cu privire la contaminarea cu Escherichia coli (E-coli), producătoare de toxina Shiga, a brânzei de oaie din România.

Notificarea transmisă prin intermediul RASFF este clasificată ca “alertă”.

Italia a transmis această notificare, după ce un copil de 14 luni a fost internat într-un spital pediatric din orașul Florența, în Italia, într-un caz probabil de sindrom hemolitic-uremic, provocat de bacteria E-coli, posibil după ce a consumat brânză provenită din România, de la S.C. Brădet, conform unui comunicat al autorităților sanitare locale.

Produsul care ar fi provocat îmbolnăvirea copilului ar fi fost cumpărat de la unul dintre magazinele care vând produse românești în regiunea Toscana.

Cel mai probabil, produsul ar fi fost cumpărat înainte de 9 martie, când firma respectivă, așa cum au precizat autoritățile sanitare italiene, a retras propriile produse, ca măsură de precauție.

Președintele Autorității Naționale Sanitară Veterinară și Siguranța Alimentelor, Andrei Butaru, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că, în data de 5 martie, Brădet a anunțat retragerea voluntară a tuturor produselor fabricate în februarie, iar în 6 martie a furnizat ANSVSA listele de distribuție, ale clienților din România, unde se găseau 20.364 kilograme, toată cantitatea fiind retrasă și distrusă, și din statele membre: Spania: 10.385 kg, Germania 1.410 kg, Belgia 1.108 și Italia 6.517 kg.

“După declanșarea alertei în Italia, au fost primite documente de retragere din Spania (Madrid) pentru 1.112 kg și Italia, 546 kg. Restul documentelor urmează să sosească pe măsura finalizării retragerii. Pe 7 martie listele de distribuție au fost transmise Comisiei Europene cu solicitarea de a se stabili încadrarea în tipul de notificare. ANSVSA notifică prin RASSF dispoziția de retragere și rechemare a tuturor loturilor de produse în care s-a depistat prezența a genelor verotoxigene”, a spus Butaru.

Citiți și: LEGÂND ÎMBOLNĂVIRILE BEBELUȘILOR DE “BRÂNZĂ” GUVERNUL SOROȘ A REUȘIT SĂ DISTRUGĂ EXPORTUL DE BRÂNZĂ AL ROMÂNIEI. Comisia Europeană a emis o alertă privind INTERZICEREA brânzei de oaie provenind din România

Citiți și Manipularea din ziarul “Adevărul”: Presa de propagandă a Sistemului s-a dezlănțuit în MINCIUNI. Adevărul: “Poveste tipic mioritică: de ce Italia a știut să gestioneze scandalul Lactate Brădet, iar România s-a întrecut în declarații irelevante. Trei bebeluși au murit de la eColi””

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite