Marcel Iures invitat intr-o emisiune s-a pronuntat impotriva LGBT, iar moderatorilor nu le-a convenit deloc raspunsul | aveau niste fete foarte dezamagite

Distribuie!by Invitat la un post de televiziune, actorul Marcel Iureș a afirmat că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie, spre surprinderea celor doi moderatori care-l intervievau. Este vorba despre Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru care au început emisiunea prin a se mira de formula de salut a lui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Invitat la un post de televiziune, actorul Marcel Iureș a afirmat că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie, spre surprinderea celor doi moderatori care-l intervievau.


Este vorba despre Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru care au început emisiunea prin a se mira de formula de salut a lui Marcel Iureș, care spune „Doamne-ajută”, dar și că acesta este un om credincios, potrivt activenews.ro.


Întrebat ce părere are despre inițiativa Coaliției pentru Familie, „o organizație formată din mai multe ONG-uri afiliate Bisericii care vrea să schimbe definiția familiei în Constituție în sensul definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie”, Marcel Iureș a dat un răspuns care i-a lăsat pe cei doi fără replică:

„Un bărbat și o femeie… și nu e normal?” Uluiți, cei doi încearcă să se replieze și nuanțează întrebarea, precizând că tot ceea ce face Coaliția pentru Familie este pentru a exclude posibilitatea legiferării căsătoriilor între persoanele de același sex, dar primesc un răspuns și mai direct:


„E treaba lor. Asta e. Eu m-am însurat cu o femeie. Am făcut un copil, care are sexul bărbătesc”, a mai spus actorul, care spune că „la baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii”. ”Poate se mai naște un Iisus, un Mahatma Gandhi…”, a mai adăugat Marcel Iureș.

loading...

Cei doi moderatori au dat exemplul Germaniei, care recent a legiferat căsătoriile între persoanele de același sex. Marcel Iureș nu a părut deloc impresionat și a dat un răspuns pe măsura întrebării: „Foarte bine. Și noi ce să facem?”

Despre incidentele de la Cluj-Napoca, actorul a comentat: „Ca la scandal. Dați o palmă unui cerșetor la Casa Centrală a Armatei și o să vedeți că se strânge lume buluc”.

Actorul a tot repetat că subiectul minorităților nu prea îl interesează, chiar dacă cei doi moderatori insistau cu întrebările: „Vorbim de minorități – și nu o spun cu ipocrizie, că descopăr eu acum cuvântul -, am… altă… treabă. Pur și simplu am altă treabă. Nu îmi bat capul. Oricum plătim o armată de oameni care trebuie să gândească lucrurile astea. Tot pe mine mă întrebi? Ce-ai cu mine, frate? Am treabă! Pe cuvânt!”, a insistat actorul, potrivit sursei menţionate.

http://evz.ro/marcel-iures-despre-sustinatorii-homosexualilor.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite