Mare atentie in ce biserici mergeti, ca s-ar putea sa va rugati la Lucifer-Satana

Distribuie!by   Cercetati duhurile si scripturile ca sa va puteti feri de cel rau. Satana s-a infiltrat si in biserici si sa nu va mirati cand rugaciunile voastre nu ajung unde trebuie. Evitati bisericile si sinagogile, templele care au ochiul in piramida, caci acela nu este ochiul sau simbolul Creatorului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

11

 


Cercetati duhurile si scripturile ca sa va puteti feri de cel rau. Satana s-a infiltrat si in biserici si sa nu va mirati cand rugaciunile voastre nu ajung unde trebuie. Evitati bisericile si sinagogile, templele care au ochiul in piramida, caci acela nu este ochiul sau simbolul Creatorului ci acelasi ochi care se regaseste in masonerie, care reprezinta pe cel cu un ochi, este ochiul Ra, ochiul lui Odin, ochiul de pe banconota de un dolar, ochiul de reptila, caci Lucifer este mereu reprezentat cu un cohi de om si unul de raptoid, de aceea si-a ales acest simbol reprezentativ. Pe langa asta pe D-zeu nu il gasim in cladiri decorate cu aur si argint, ci mai mult in natura si in lucrurile create de catre El, amintiti-va de avertismentul din Matei 6:5

loading...

5. Când vă rugaţi, să nu fiţi ca făţarnicii, cărora le place să se roage stând în picioare în sinagogi şi la colţurile uliţelor, pentru ca să fie văzuţi de oameni. Adevărat vă spun că şi-au luat răsplata.


6. Ci tu, când te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa şi roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti.

7. Când vă rugaţi, să nu bolborosiţi aceleaşi vorbe, ca păgânii, cărora li se pare că, dacă spun o mulţime de vorbe, vor fi ascultaţi.


8. Să nu vă asemănaţi cu ei; căci Tatăl vostru ştie de ce aveţi trebuinţă, mai înainte ca să-I cereţi voi.

Mai multe puteti urmari in serialul Sosirile:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite