MARE ATENTIE: Martorii lui Iehova si Mormonii sunt secte masonice sataniste care promoveaza Noua Ordine Mondiala

Distribuie!by Divizarea protestantilor, opera masonerieiFaramitarea protestantismului este opera unor francmasoni: Wesley, Chalmers, Zinzendorf, Brigham Young, Josef Smith, C.T. Russel. Secte precum “stiinta crestina”, mormonii, martorii lui Iehova, antropozofii, sunt creaturi ale francmasoneriei. Thomas Chalmers, fondatorul Aliantei Evanghelice in 1846, a fost vicepresedinte al organizatiei francmasone Royal Society din Edinbourgh. Presedintele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Divizarea protestantilor, opera masoneriei
Faramitarea protestantismului este opera unor francmasoni: Wesley, Chalmers, Zinzendorf, Brigham Young, Josef Smith, C.T. Russel. Secte precum “stiinta crestina”, mormonii, martorii lui Iehova, antropozofii, sunt creaturi ale francmasoneriei. Thomas Chalmers, fondatorul Aliantei Evanghelice in 1846, a fost vicepresedinte al organizatiei francmasone Royal Society din Edinbourgh. Presedintele Federatiei mondiale baptiste in 1985, Duke McCall, este francmason din Clubul Rotary. Cultul metodist este si el penetrat de francmasonerie, F.P. Corson, fost presedinte al Congresului Mondial Metodist, este Mare Maestru al Marii Loje din Pensylvania. Episcopul metodist R.A. Mueller, fost presedinte al Consiliului National al Bisericilor NCC (organizatia ecumenica din SUA), este francmason activ. In Suedia, 535 de parohi luterani sunt francmasoni. In Germania, cluburile francmasonice se impletesc cu organisme ecumenice. Sa nu uitam ce se ascunde in spatele francmasoneriei. 

Albert Pike, aceasta autoritate a masoneriei (era francmason de gradul 33), in secolul al XIX-lea este cel putin sincer in cartea sa “Morala si dogma” cand recunoaste originea gnostica a francmasoneriei, marturisind ca il venereaza pe Lucifer. Pentru Albert Pike, Lucifer era zeul luminii, iar Dumnezeu cel al intunericului. Practicarea ocultismului de catre unii masoni de grad inalt este un fapt subliniat de multi autori. De exemplu, L. Pauwels si J. Bergier arata ca Societatea Rozicruciana engleza, infiintata prin 1867 de Robert Wentworth Little, isi recruta membrii dintre maestri masoni. Aceasta Societate avea 144 de membri, intre care si Bulwer-Lytton, autorul “Ultimelor zile ale Pompeiului”.

“Golden Dawn”, o organizatie masonica satanista
Din societatea Rozicruciana apare in 1887 o noua societate, The Golden Dawn, alcatuita din cateva dintre cele mai stralucite spirite ale Angliei. Societatea The Golden Dawn era putin numeroasa si era condusa de Wooldman, Mathers si Wynn Wescott. Ea avea ca scop practicarea magiei ceremoniale si obtinerea de puteri si cunostinte initiatice. Societatea era in legatura cu organizatii similare germane, din care unii membri se vor regasi mai tarziu in miscarea antropozofica a lui Rudolph Steiner. Societatea The Golden Dawn l-a avut dupa aceea maestru pe Aleister Crowley. Mathers, dupa ce a ajuns mare maestru al Societatii The Golden Dawn, a fost inlocuit cu celebrul poet Yeats, laureat al Premiului Nobel. 

Yeats si-a luat numele de “Fratele Demon este Deus Inversus”. Din societate mai faceau parte: Arthur Machen, scriitorii Blackwood, Stoker (autorul lui “Dracula”), Sax Rohmer, astronomul regal al Scotiei, Peck, inginerul Allan Bennett si sir Gerald Kelly, presedinte la Royal Academy. Dupa marturisirile lor, apartenenta la societate le schimbase felul de-a vedea lumea, iar practicile carora li se consacrasera n-au incetat sa li se para eficace si exaltante. 

Aleister Crowley (1875-1947) era membru in The Golden Dawn, ca si in Ordinul martinist si in Ordo Templis Orientis. Crowley a scris multe carti despre magie, fiind pornit foarte mult impotriva crestinismului. El era satanist si se identifica unui “sfant al lui Satan”. Crowley se droga si practica magia sexuala. Samanta aruncata de el va duce la aparitia miscarii hipiotilor. 

Istoria Martorilor lui Iehova, în ciuda afirmaţiilor conducătorilor sectei, nu a început cu şase mii de ani în urmă. In realitate, fondatorul sectei – sau, mai bine zis unul dintre fondatorii ei – a fost Charles Taze Russell. 
Profetul fusese iniţiat în masonerie, în care a gasit de multe ori un important izvor de inspiraţie pentru teoriile sale. In primul rînd a fost vorba de simbolism. Russell a recurs la discul solar înaripat caracteristic Egiptului Antic – şi masoneriei – pentru a ilustra copertele şi paginile operelor sale. Mai mult, a utilizat şi coroana străpunsă de o cruce, care este caracteristică simbolismului masonic şi care, deloc întîmplator, este şi simbolul preferat al Stiinţei Creştine. Probabil că nu puţini Martori ai lui Iehova ar fi surprinşi să afle că simbolul care a însoţit Turnul de veghe timp de mai multe decenii a fost preluat din masonerie. Influenţa masoneriei este şi mai evidentă în insistenţa lui Russell de a descoperi o învăţătură ezoterica în Egiptul Antic şi, în special, în Marea Piramida.


Joseph Smith, Ellen White , Mary Baker Eddy sau Charles Taze Russell nu au fost excepţii, ci exemple repetate ale modului în care ideologia gnostică şi ocultistă a masoneriei a generat o serie de mişcări ce pretindeau că deţin cunoaşterea supremă. Aşa se întîmplase încă de la apariţia sa în secolul XVIII şi aşa avea să se întîmple şi în secolele următoare.
Joseph Smith Sr. fusese iniţiat în gradul de maestru mason pe data de 7 mai 1818, în loja Ontario nr.23 din Conandaigua, New York. Unul dintre fiii mai mari, Hyrum Smith, era membru al lojii Mount Moriah nr. 112 din Palmyra, New York.(…)
La data de 6 aprilie 1840 a fost fondată Marea Loja din Illinois, de către generalul, judecătorul şi patriarhul mormon James Adams. Noua Mare Loja a stabilit imediat relaţii strînse cu secta fondată de Smith. La scurt timp, existau trei loji în Nauvoo şi două în Iowa; toate cinci erau cunoscute drept <<lojile mormone>>şi împreună aveau aproximativ 1550 membri. Insuşi Joseph Smith Jr., profet al lui Dumnezeu potrivit propriei sale mărturisiri, a fost iniţiat ca ucenic mason în ziua de marţi 15 martie 1842.
Episodul este consemnat în procesul-verbal al lojii din Nauvoo din data respectivă, unde se arată că Smith Jr. şi Sydney Rigdon „au fost iniţiaţi ca ucenici masoni după toate regulile în cursul acestei zile”
Era doar începutul. Primii cinci preşedinti ai sectei – Joseph Smith, Brigham Young, John Taylor, Wilford Woodruff şi Lorenzo Snow – au fost iniţiaţi în masonerie în aceeaşi lojă din Nauvoo. De fapt, practic toţi membrii importanţi ai sectei fie erau deja masoni, fie au fost iniţiaţi în masonerie după ce Joseph Smith a fost promovat la gradul de maestru mason. Loja mormonă din Nauvoo a numărat printre membrii săi cele mai multe persoane celebre. 

Odată ce masoneria şi-a făcut intrarea în Nauvoo, loja şi-a desfăşurat reuniunile în încăperea de deasupra magaziei lui Joseph Smith, pînă la construirea clădirii special destinate întrunirilor. Aceasta a fost inaugurată de Hyrum Smith la 5 aprilie 1844.
Relaţiile pe care noua sectă şi fondatorul ei le aveau cu masoneria erau excelente.
La 24 iulie 1847, prima caravană de mormoni ajunşi pe acel teritoriu, care în curînd avea să le aparţină, erau masoni, printre aceştia numărîndu-se toţi membrii din fruntea ierarhiei sectei. In anii care au urmat, ritualurile templului mormon din Salt Lake City – provenite, se spunea, din ritualurile Templului lui Solomon – aveau să fie preluate direct şi aproape fără modificări din ritualurile masoneriei. 

Când mormonii vin la uşa ta, ei nu-ţi spun că ei cred în mulţi zei, că Isus şi Lucifer erau “fraţi în spirit” şi că pielea neagră (în cazul negrilor, indienilor şi hispanicilor) se presupune că este un blestem de la Dumnezeu ca pedeapsă pentru răutatea acestora. Dacă ţi-ar spune aceste lucruri în faţă, ai închide uşa imediat. Aceste învăţături sunt păstrate pentru cei iniţiaţi. Astfel, mormonismul este o religie ezoterică (în dicţionarul Webster, “ezoteric” înseamnă “plănuit numai pentru cei iniţiaţi sau înţeles numai de aceştia”).

Cati  stiu ca Josph Smith, si Charle Taze Russell creatorul sectei Martorii lui Iehova erau masoni ?!   Martorii lui Iehova și Mormonii a fost infiintate de masoni. Martorii lui Iehova sau studenţii în Biblie, zis şi milenisti sau Russelisti, este una din cele mai periculoase secte care acţionează şi în ţara noastră. Adepţii ei s-au numit “Russelişti”, după numele întemeietorului; “Milenişti”, ca unii care răspândesc învăţătura despre “mileniu”, sau “Studenţii în Biblie”, ca unii ce ar studia mai serios decât ceilalţi Biblia şi în fine “Martorii lui Iehova”, ca singurii martori ai lui Iehova.

loading...

Întemeietorul sectei lor a fost Charles Russell, comerciant din America, născut la Pitsburg, statul Pennsylvania, în 1852, din părinţi irlandezi, prezbiterieni, emigranţi în America. Ajungând în contact cu adventiştii, ei s-au molipsit de învăţăturile acestora despre inexistenţa iadului şi despre apropiată a doua venire a Domnului pentru aşezarea împărăţiei de 1000 de ani pe pământ. Russell s-a apucat să cerceteze Biblia şi a ajuns la concluzia că aceste învăţături ar fi conforme cu ea şi că venirea a doua nu se va face în scopul judecăţii, ci al restabilirii sau al restaurării, iar mileniul are un caracter purificator.

Charles Russell (1852-1916), fondatorul “Martorii lui Iehova”

În 1872 înfiinţează un cerc al “studenţilor în Biblie” – făcând începutul sectei; iar în anul 1876 scrie cartea “Scopul şi modul venirii a doua a Domnului”. Anul 1874 era dată fixată de adventişti pentru venirea a doua a Domnului în trup. Profeţia însă nici de data aceasta nu s-a împlinit, ceea ce a descurajat pe aderenţi. Russell însă le furnizează explicaţia că Hristos a venit dar numai în duh şi nu L-a văzut nimeni, că a venit precum Însuşi spunea că va veni: “ca un hoţ”, nevăzut. De la 1874 la 1878 spunea el – sunt cei trei ani şi jumătate (Apoc. 14, 14-20). Apoi, în 1878 a început să-şi arate marea Sa putere şi să întemeieze împărăţia Sa, iar în primăvara anului 1878 au înviat Apostolii, dar şi ei sunt asemenea lui Hristos, fiinţe spirituale invizibile ochiului omenesc.

Deşi la început a colaborat cu adventiştii, în cele din urmă Russel se desparte de ei şi în anul 1879 înfiinţează revista “Turnul de veghe”, scrisă de el şi tradusă în mai multe limbi, între care şi româna. Scrierea doctrinară de temelie a lui Russell este “Studii în Scriptură”, în şapte volume.

Russell se numără şi el printre cei ce s-au înşelat în socotelile lor. Prevestindu-şi moartea, a fixat-o pentru anul 1914, când avea să fie şi venirea a doua, dar n-a murit decât în 1916, călătorind prin California.

La noi în ţară, iehoviştii au pătruns mai întâi prin mijlocirea unor unguri în Ardeal. Prin 1920, un român din America, Ioan B. Sima, molipsit de doctrina “martorilor”, este trimis în România ca să organizeze secta. Neobţinând nici aprobarea necesară, o organizează pe baze comerciale, înfiinţând la Cluj casa de editura “Viaţa”. Însă în 1927, convins că iehoviştii – sub masca religioasă – tind spre anarhism, părăseşte secta, demascându-i toate planurile. Încercările iehoviştilor americani de a-l împaca rămân zadarnice. Conducerea sectei o iau nişte unguri, iar propaganda şi-o susţin prin revista “Turnul de veghe” şi prin alte reviste şi broşuri fără de autor, fără indicarea datei, editurii etc. La adunările lor se cânta din cartea “Imnurile zorilor mileniului”.

Învăţăturile specifice iehoviştilor sunt:
a) Cunoaşterea exactă a datei venirii a doua;
b) Mileniul – împărăţia lui Hristos de o mie de ani;
c) Nu există suflet nemuritor, omul neavând suflet, ci fiind suflet (adică fiinţă vie, sufletul nefiind altceva decât viaţa); deci nu exista nemurire. Învierea este un dar deosebit al lui Dumnezeu dat celor aleşi ai Săi;
d) Nu există iad şi chinuri veşnice; păcătoşii la înviere vor fi nimiciţi; învierea va fi o restaurare sau o restabilire la loc a lucrurilor, aşa cum le-a făcut Dumnezeu la început;
e) Sfântul Duh nu este o persoană a dumnezeirii, ci numai o energie a Tatălui – deci nu exista Sfânta Treime); Iisus Hristos este o creatură a lui Dumnezeu pe pământ. El a fost numai om şi ca om a murit pe cruce pentru totdeauna;
g) Nu există nicio sărbătoare. http://www.lovendal.ro/wp52/martorii-lui-iehova-secta-care-nu-crede-in-existenta-sufletului-nemuritor/ Masoneria impotriva lui Dumnezeu
Secolul al XIX-lea este secolul ofensivei francmasoneriei impotriva crestinismului. Masonii creeaza scoli laice opuse celor confesionale. Conventul masonic de la Lausanne, intrunit la 6 septembrie 1875, la care au participat 10 consilii supreme din 22 cate au fost convocate, neaga credinta in Dumnezeu.
Consiliile supreme ale Scotiei, SUA, Americii Centrale si Irlandei, intrunite in 1877 la Edinbourgh, denunta deismul declaratiei de la Lausanne. Marele orient al Frantei, intr-un convent din septembrie 1877, suprima articolul 1 din statutul sau, cel care consfintea existenta lui Dumnezeu si nemurirea sufletului. Din 1880, Marea Loja Sobolica Scotiana abandoneaza si ea referinta la Marele Arhitect al Universului. La 20 aprilie 1884, Papa Leon al XII-lea emite o bula prin care decreteaza francmasoneria ca “sinagoga lui Satan”. Masoneria este condamnata si de biserica ortodoxa.

Atitudinea crestinismului fata de masonerie
O tendinta constanta a manifestat masoneria in incercarea ei de a penetra in marile biserici crestine prin impunerea unor inalti prelati masoni. Se pare ca acest lucru i-a reusit de mai multe ori, insa atitudinea Bisericii fata de masonerie nu s-a schimbat. Declaratia asupra fracmasoneriei a cardinalului Ratzinger din 1983 spune clar: “S-a pus problema daca nu cumva judecata Bisericii s-a modificat in privinta masoneriei. Judecata negativa a Bisericii este neschimbata in privinta societatilor masonice, deoarece principiile lor au fost totdeauna considerate incompatibile cu doctrina Bisericii, si, prin urmare, aderarea la ele ramane in continuare interzisa. Credinciosii care apar in societati masonice se afla intr-o stare grava de pacat”. Miscarea ecumenica contemporana nu este straina de francmasonerie. Dupa N. Homuth, intreg protestantismul si neoprotestantismul actual, descompuse din punct de vedere eclesiastic, se afla in mrejele francmasoneriei.

 

  Charles Taze Russell, fondatorul sectei “MARTORII LUI IEHOVA”, a fost MASON, iar la mormantul sau este o … PIRAMIDA .

Secta Martorii lui Iehova (Yahwe) o alta inchisoare a mintii creata de pedofilul mason de grad 33 Charles Taze Russell 

La 6 aprilie 1840 a fost fondată Marea Lojă din Illinois de către partriarhul mormon James Adams. Noua lojă a stabilit imediat relaţii strânse cu secta lui Smith. Existau chiar cinci loji cunoscute drept lojile mormone, care împreună aveau peste 1500 de membri. Primii preşedinţi ai sectei, Joseph Smith, Brigham Young, John Taylor, Wilford Woodruff şi Lorenzo Snow, au fost masoni.

Charles Taze Russell, creatorul sectei Martorii lui Iehova. Profetul a fost iniţiat în masonerie.

10514998_736836533047299_1643924021_n

ARTICOLE PRELUATE

http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Jehovah%20Witnesses/jw.htm

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite