Margareta: Sunt absolut pregătită pentru restaurarea monarhiei

Distribuie!by In spatele  tuturor protestelor si in spatele marionetelor de politicieni, in cazul acesta unealta Iohannis, cum v-am spus de anul trecut, se afla capul ocultei masonice CASA REGALA. Ei au masinat toate evenimentele din umbra ca lumea sa ii ceara pe ei, ceea ce infamul regele Mitza a si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In spatele  tuturor protestelor si in spatele marionetelor de politicieni, in cazul acesta unealta Iohannis, cum v-am spus de anul trecut, se afla capul ocultei masonice CASA REGALA. Ei au masinat toate evenimentele din umbra ca lumea sa ii ceara pe ei, ceea ce infamul regele Mitza a si recunoscut, ca el va veni doar daca va fi implorat!!!!

Principesa Moștenitoare și Principele Radu la Interviurile Telejurnalului, 6 noiembrie 2015


Claudiu Lucaci: Vreau să vă întreb despre continuitate. Sunteţi Principesa Moştenitoare. Vedeti posibilă şi participarea voastră  ca o figură centrală în ceea ce urmează să fie această eventuală modificare constituţională [revenirea la monarhie – n.n.?].

Principesa Moştenitoare Margareta a României: Da. Am fost crescută o persoană democratică. Sunt absolut pregătită, sunt aici. Vreau să servesc.


[20:00-20:40]

Claudiu Lucaci: Sunt pregătiţi [o parte din români – n.n.] pentru a repune în discuţie rolul monarhiei constituţionale?

Principele Radu al României:  Da, cred că sunt. Numai că proiectul monarhiei este unul al societăţii şi al clasei politice, nu al Coroanei.

Principesa Moştenitoare Margareta a României: Noi suntem pregătiţi, vrem să servim Ţara cum putem, cum facem acum, cum a făcut şi în exil Regele, şi cum poate să fie în viitor. Dar nu depinde numai de noi: depinde de români şi de voinţă politică.

loading...

[17:00-17:30]

Claudiu Lucaci: În mentalul colectiv există acest apel la autoritatea supremă, în cazul acesta la Preşedinte. Nu vă este teamă că se poate face acelaşi lucru cu un monarh?

Principele Radu al României: Există posibilitatea ca oamenii să se proiecteze aşa, dar dacă monarhia se va instaura în România, se va instaura printr-o constituţie care nu va mai fi ambiguă. În nici un caz monarhul nu va avea atribuţii care se suprapun peste cele ale liderului politic al ţării, care este premierul. Uitaţi-vă în Marea Britanie: când se alege un nou premier, rezultat al majorităţii parlamentului, el este considerat liderul politic al ţării. Nimeni nu are ideea s-o considere pe Regina liderul politic al ţării. […]

Principesa Moştenitoare Margareta a României: Va fi şi un proces de educaţie, ceva mult mai profund […]

Claudiu Lucaci: O schimbare în interiorul fiecăruia…

[16:30-17:30]

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite