Marian Godină îl face praf pe fostul ministru Gabriel Oprea

Distribuie!by Poliţistul Marian Godină, devenit celebru în special în mediul online pentru povestirile din trafic, dar şi pentru lupta sa cu neregulile din sistem, îl critică dur pe fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea. Godină a reacţionat, pe Facebook, la dezvăluirile din dosarul lui Oprea, potrivit cărora acesta ar fi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Poliţistul Marian Godină, devenit celebru în special în mediul online pentru povestirile din trafic, dar şi pentru lupta sa cu neregulile din sistem, îl critică dur pe fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Godină a reacţionat, pe Facebook, la dezvăluirile din dosarul lui Oprea, potrivit cărora acesta ar fi cerut să beneficieze de o limuzină de teama unor… servicii secrete misterioase.


Nu am înțeles de ce fețele infractorilor se modifică de-a lungul timpului, în funcție de “îndeletnicirea” pe care o au. Hoții au un anumit tip de față, pe prostituate le bungheşti imediat, proxeneții la fel, escrocii au şi ei o mufă aparte, tâlharii arată într-un anume fel, criminalii în serie au şi ei o fizionomie specifică. Mă uit la fața ăstuia şi nu îmi pot da seama dacă arată a hoț, escroc, nesimțit, “prostituat”, criminal, tâlhar sau dacă fața lui le cuprinde pe toate, afirmă Godină despre Gabriel Oprea.

Poliţistul scrie despre fostul său şef că ar fi un “umanoid fără creier” şi se declară dezgustat de situaţie.

Vă dați seama cât de proşti ne cred oamenii ăstia? Cum ne privesc ca pe nişte viermi, de acolo din viața lor luxoasă? Câtă nesimțire îți trebuie ca să spui că ai luat o maşină atât de scumpă pentru că aveai nevoie de protecție, fiind urmărit de un serviciu secret ostil României? Iar dacă ar fi aşa, de câtă prostie ai nevoie să montezi un girofar pe o maşină pe care ai luat-o ca să te “ascundă”? În plus, mă întreb de ce ar fi fost filat nenea ăsta de vreun serviciu secret străin? Oare îi interesa pe spioni cum poate trăi un umanoid fără creier şi voiau să-l răpească pentru nişte teste? Sunt dezgustat complet…pardon… COMPLECT! – este concluzia poliţistului.

Reacţia lui Marian Godină vine după ce în presă au apărut informaţii din dosarul în care Gabriel Oprea a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.


loading...

Şefii DIPI au inventat o teorie a conspiraţiei, în care ministrul de Interne ar fi fost vizat de un serviciu secret străin, ostil României, ca să justifice achiziţia limuzinei de lux pentru Gabriel Oprea, scrie Adevărul.

Motivele care au stat la baza deciziei de achiziţionare a vehiculului au fost nişte informaţii primite de la un alt serviciu de informaţii, potrivit cărora Gabriel Oprea făcea obiectul unei activităţi informativ-operative din partea unui serviciu de informaţii extern, despre care s-a apreciat că s-ar putea să aibă scopuri care puneau în pericol activitatea  de vicepremier, a declarat subsecretarul de stat Rareş Văduva, potrivit sursei citate.

Procurorii DNA au demontat această teorie, arătând că „în condiţiile în care vicepremierul a folosit zi de zi autoturismul respectiv,  autovehiculul a fost deconspirat, devenind unul la vedere“.

 http://www.reteauadestiri.ro/marian-godina-il-face-praf-pe-fostul-ministru-gabriel-oprea/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite