Marine Le Pen pregateste iesirea Frantei din UE si NATO: „Trebuie sa votam impotriva sclaviei impuse de tehnocratii de la Bruxelles”

Distribuie!by Liderul Frontului National si Franta, Marine Le Pen, aflata pe locul doi in sondajele de opinie privind alegerile prezidentiale, anunta ca intentioneaza sa demareze un referendum pentru iesirea Frantei din UE. Alegerile prezidentiale din Franta vor avea loc in luna mai, 2017. Intr-un interviu acordat, in aceasta saptamana, unei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liderul Frontului National si Franta, Marine Le Pen, aflata pe locul doi in sondajele de opinie privind alegerile prezidentiale, anunta ca intentioneaza sa demareze un referendum pentru iesirea Frantei din UE.

Alegerile prezidentiale din Franta vor avea loc in luna mai, 2017. Intr-un interviu acordat, in aceasta saptamana, unei publicatii din Grecia, Dimokratia, Le Pen a declarat ca „Frexit va fi parte a politicii mele”. „Oamenii trebuie sa aiba oportunitatea de a vota pentru a se elibera de sclavia si santajul impus de tehnocratii de la Bruxelles”, a declarat Le Pen.


Ea a facut apel la legaturi mai stranse cu Rusia si a criticat expansiunea NATO in estul Europei. Ea a promis ca va scoate Franta din NATO daca va fi aleasa presedinte. „NATO a fost infiintata cand exista riscul unei expansiuni a Uniunii Sovietice. URSS nu mai exista si nici Pactul de la Varsovia. Washington mentine prezenta NATO pentru a-si atinge obiectivele din Europa”, a spus Le Pen.

Le Pen candideaza impotriva fostului premier Francois Fillon, reprezentant al Partidului Republican. Partidul Socialist inca nu si-a desemnat candidatul.


Potrivit celui mai recent sondaj de opinie, dat publicitatii pe 14 decembrie, Fillon este cotat cu 29% din intentiile de vot, in timp ce Le Pen are 25%.

NapocaNews

loading...

Marine Le Pen pregateste iesirea Frantei din UE si NATO: „Trebuie sa votam impotriva sclaviei impuse de tehnocratii de la Bruxelles”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Actriţa Ani Creţu vrea să dea statul român în judecată| fiul ei a ajuns in spital dupa fiecare vaccin| pentru nimic in lume nu va mai lasa pe cineva sa se apropie cu o seringa de fiul ei
Secretele lui N. D. Cocea, comunistul care a vegheat, alături de Sadoveanu, la trecerea în adormire a Masoneriei române
SEZONUL MUȘAMALIZĂRILOR ȘI AL IMUNITĂȚILOR
Jirinovski: Basarabia si Bucovina Romaniei,Transcarpatia Ungariei,Transnistria Rusiei, asa se va linisti Ucraina
RUGACIUNEA LUI IISUS DIN GRADINA GHETSIMANI. INVINGE ORICE RAU
‘Suntem în al Treilea Război Mondial, unul neconvenţional!’ Declarație făcută la București
Iohannis: minoritatile trebuie sa aibe drepturi in Romania | doar s-a dat legea de a vorbi in limba lor in institutii publice, pentru cei care nu stiu romaneste in Romania
Opinia cutremurătoare a lui Zicu despre tragedia din Colectiv. Din ce perspectivă vede drama. Eu cred că tot ce se întâmplă în ultimii ani în cluburile din România are legatură strânsă cu drogurile şi băuturile alcoolice"
SUA amenință ROMÂNIA: ” Vă vom izola ca pe vremea lui Ceaușescu și va lăsam pradă războiului”
Povestirea cutremuratoare din vizita in RAI data de un pacient in moarte cerebrala. Pilda care o sa va schimbe viata.
1 mai 1776 – ziua infiintarii sectei Iluminatilor din Bavaria de catre masonul Adam Weishaupt ! Noul Testament Diabolic al Iluminatilor de Bavaria si Marele Congres al Iluminatilor de la Wilhelmsbad din 17 iulie 1782 – totul in drumul catre Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Se lăudau că vor umbla cu metroul! USR a cerut birou și mașină cu șofer pentru fiecare senator?Poporul trebuie sa plateasca acum si pentru ei!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite