Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook: „Nu mai sunt ateu. Cred că religia este foarte importantă”

Distribuie!by Mark Zuckerberg a postat pe pagina sa de facebook, zilele trecute, o urare din partea familiei sale. „Crăciun fericit și la mulți ani de Hanuka de la Priscilla, Max, Beast și de la mine! Să văd momentele de bucurie și de familie partajate pe Facebook astăzi, este unul dintre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Mark Zuckerberg a postat pe pagina sa de facebook, zilele trecute, o urare din partea familiei sale.
„Crăciun fericit și la mulți ani de Hanuka de la Priscilla, Max, Beast și de la mine! Să văd momentele de bucurie și de familie partajate pe Facebook astăzi, este unul dintre lucrurile mele preferate legate de comunitatea noastră.
Sper că sunteți înconjurați de prieteni și de cei dragi și că aveți ocazia de a reflecta asupra tuturor lucrurilor importante în viața voastră.
Fie ca lumina prieteniilor voastre să continue să vă lumineze viața și întreaga noastră lume.”
După ce a postat acest mesaj, un utilizator de facebook l-a întrebat: „Dar tu nu ești ateu?”. Iar Zuckerberg i-a răspuns: „Nu. Am fost crescut evreu, și apoi am trecut printr-o perioadă în care mi-am pus întrebări despre lucruri, dar acum cred că religia este foarte importantă”.
 
Când un alt utilizatori l-a întrebat: „Dar de ce Facebook nu notifică faptul că azi este ziua de naștere a lui Iisus???”, Zuckerberg a glumit: „Tu nu ești prieten cu Iisus pe Facebook?”, apoi a adăugat un emoticon cu un zâmbet.
După cum notează blog-ul „Friendly Atheist”, Zuckerberg s-a descris în trecut, pe profilul său de Facebook, ca fiind ateu. Mai târziu, el a eliminat această informație din secțiunea „religie” – „Informații generale” a profilului său.
La începutul acestui an, Mark Zuckerberg și soția sa, Priscilla, s-au întâlnit cu Papa Francisc, pentru a discuta despre modul pe care tehnologia i-ar putea ajuta pe cei săraci.
http://www.activenews.ro/cultura/Mark-Zuckerberg-fondatorul-Facebook-„Nu-mai-sunt-ateu.-Cred-ca-religia-este-foarte-importanta-139604

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Trackbacks / Pings

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Design extraordinar de casa tip PIRAMIDA

Va avea loc o FALSĂ INVAZIE EXTRATERESTRĂ pentru ca elitele să obțină CONTROLUL TOTAL AL OMENIRII? / Iată ce spun experții ufologi

Statul rus acorda 10.000 de euro mamelor care nasc al doilea copil

Ficare suflet isi poarta chipul care i se potriveste

Adrian Streinu Cercel, unul dintre promotorii campaniilor criminale de vaccinare obligatorii, este mason

Închide