Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook: „Nu mai sunt ateu. Cred că religia este foarte importantă”

Distribuie!by Mark Zuckerberg a postat pe pagina sa de facebook, zilele trecute, o urare din partea familiei sale. „Crăciun fericit și la mulți ani de Hanuka de la Priscilla, Max, Beast și de la mine! Să văd momentele de bucurie și de familie partajate pe Facebook astăzi, este unul dintre […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Mark Zuckerberg a postat pe pagina sa de facebook, zilele trecute, o urare din partea familiei sale.
„Crăciun fericit și la mulți ani de Hanuka de la Priscilla, Max, Beast și de la mine! Să văd momentele de bucurie și de familie partajate pe Facebook astăzi, este unul dintre lucrurile mele preferate legate de comunitatea noastră.
Sper că sunteți înconjurați de prieteni și de cei dragi și că aveți ocazia de a reflecta asupra tuturor lucrurilor importante în viața voastră.
Fie ca lumina prieteniilor voastre să continue să vă lumineze viața și întreaga noastră lume.”
După ce a postat acest mesaj, un utilizator de facebook l-a întrebat: „Dar tu nu ești ateu?”. Iar Zuckerberg i-a răspuns: „Nu. Am fost crescut evreu, și apoi am trecut printr-o perioadă în care mi-am pus întrebări despre lucruri, dar acum cred că religia este foarte importantă”.
 
Când un alt utilizatori l-a întrebat: „Dar de ce Facebook nu notifică faptul că azi este ziua de naștere a lui Iisus???”, Zuckerberg a glumit: „Tu nu ești prieten cu Iisus pe Facebook?”, apoi a adăugat un emoticon cu un zâmbet.
După cum notează blog-ul „Friendly Atheist”, Zuckerberg s-a descris în trecut, pe profilul său de Facebook, ca fiind ateu. Mai târziu, el a eliminat această informație din secțiunea „religie” – „Informații generale” a profilului său.
La începutul acestui an, Mark Zuckerberg și soția sa, Priscilla, s-au întâlnit cu Papa Francisc, pentru a discuta despre modul pe care tehnologia i-ar putea ajuta pe cei săraci.
http://www.activenews.ro/cultura/Mark-Zuckerberg-fondatorul-Facebook-„Nu-mai-sunt-ateu.-Cred-ca-religia-este-foarte-importanta-139604

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Trackbacks / Pings

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Vârsta la care copiii din România ajung să bea alcool a scăzut sub pragul de 10 ani, fapt care îi îngrijorează pe specialişti.

Regele-dictator Carol al II-lea, criminal în masă, lipseşte din “legea” “anti-fascistă şi anti-imperialistă”. De ce? (Video)

Preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor: ”Ceara de pe fructe se depune pe pereții stomacului și poate provoca mai multe tipuri de cancer”

SOV : SRI a creat USR . Credeți că retardul ăla putea face un partid?

Cate defecte inventeaza mecanicii la o masina cu un simplu furtun decuplat. “Costa 8.000 de lei”

Închide