Masonii din Nebraska (SUA) promoveaza copiilor nevoia de a le implanta cip-uri sub piele cu pretextul “protectiei” lor! Loja masonica din Nebraska invita copii in templul masonic pentru a le explica “necesitatea” unui chip! Iluminatii inca o data isi arata adevarata fata neagra…

Distribuie!by Este odios ce se intampla, insa orice lucru odios poate fi si oprit daca numarul oamenilor este mare. America si-a aratat chiar toate fetele negativiste ce arata in mod clar ca nu mai este “Visul American”, ci o imensa inchisoare, momentan fara lacate, insa daca oamenii nu-i vor distruge […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Este odios ce se intampla, insa orice lucru odios poate fi si oprit daca numarul oamenilor este mare. America si-a aratat chiar toate fetele negativiste ce arata in mod clar ca nu mai este “Visul American”, ci o imensa inchisoare, momentan fara lacate, insa daca oamenii nu-i vor distruge pe acesti conducatori ai lor, atunci asta cu siguranta se va intampla.

Titlul expus de mine, nu este deloc pompos si nici exagerat ci reflecta adevarul. Inca din anul 2004 site-ul marii loji din Nebraska glne.org[1] incerca sa invete copii, dar mai ales parintii cat de important este ca, copii lor sa aiba un microcip in ei. Pretextul care il folosesc ei este “pot fi gasiti daca dispar imediat, fiind localizati”, da, insa pentru asta ii poti pune o bratara la mana fara cip in corp, asta daca chiar iti este teama de copil ca poate sa dispara.


Atunci cand vorbim de un cip in corp, efectele pot fi dezastruoase, corpul nu numai ca il poate respinge, se poate ajunge la tot felul de infectii in interior dar si cutanate. Cel mai grav este ca poti fi controlat la nivel mental folosindu-se acel microcip, ca tot doresc americanii sa creeze “inteligenta artificiala”.

Articolul pe acel site al unei mari loji masonice din statul american Nebraska, a fost innoit la data de 6 iunie 2013 si aflam ca 36.278 de copii au fost insemnati, ca sa folosesc o expresie biblica, desi biblia n-are niciun fel de treaba cu asta.


Cei care au creat acest sistem rigid de monitorizare pentru a mai inmuia caracterul oamenilor de a nu fi deranjati le-au spus si asa scrie si-n ghid ca copilul lor poate fi urmarit 24 din 24, 7 zile din 7 (non-stop) pe intreg teritoriul SUA (teritoriu fascist de altfel). Parintii ii pot monitoriza pe copii prin interimediul unui smartphone, parti care sint si ei monitorizati prin purtarea acestui telefon inteligent.

Ei, masonii din aceasta loja sustin ca exista prea multe disparitii de copii si asta v-a ajuta enorm parintii. Dar ce nu spun acesti nemernici este ca retelele lor de crima organizata sint cele care rapesc copii si-i folosesc in tot felul de ritualuri satanice, adica in sacrificii umane, cum ar fi cele din Bohemian Groove, unde participa elita celor din organizatia Skull and Bones (Craniu si Oase), recunoscuti conspirationistilor pentru faptul ca ei beau sange si consuma carne de om. Mai multe despre toate acestea am publicat intr-o categorie aici -> http://www.fara-secrete.ro/category/sacrificii-umane.

loading...

Pentru cei care nu intelegeti ce legatura are masoneria cititi aici top 10 fosti masoni care au declarat cat de periculoasa este masoneria -> http://www.fara-secrete.ro/top-10-fosti-masoni-care-au-dezvaluit-ca-masoneria-este-o-organizatie-malefica.

Pentru cei care doriti sa studiati ritualurile lor profund negative si periculoase intrati aici -> http://www.fara-secrete.ro/ritualurile-malefice-ale-organizatiei-masonice-care-se-desfasoara-in-cadrul-lojilor.

In aprilie 2013 vicepresedintele american, Joe Biden, declara in mod public ca se doreste o Noua Ordine Mondiala -> http://www.fara-secrete.ro/joe-biden-vicepresedintele-american-din-administratia-obama-face-apel-pentru-nevoia-crearii-unei-noi-ordini-mondiale-cum-se-dau-de-gol-nemernicii-astia.

Obama doreste ca toti cei care primesc ajutoare sociale de la stat ori alte beneficii sa aiba microcipuri implantate, stire din 2013 -> http://www.fara-secrete.ro/obama-doreste-ca-toti-americanii-care-primesc-ajutoare-sociale-sau-asistente-guvernamentale-sa-aiba-implantat-un-microcip-in-mana.

SURSE

1. http://www.glne.org/CommunityPrograms/ChildIdentificationCHIP.aspx

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite