Masonul Iohannis se va inchina PAPEI si il va invita in Romania cu sprijinul preafericitului Daniel

Distribuie!by Klaus Iohannis se afla in drum spre seful masoneriei mondiale, Papa de la Roma, va merge sa se inchine la cel despre care Biblia spune ca il va inscauna pe anticrist si il va invita sa vina in tara noastra cu intreg sprijinul preafericitului mason Daniel, pentru a demara […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis se afla in drum spre seful masoneriei mondiale, Papa de la Roma, va merge sa se inchine la cel despre care Biblia spune ca il va inscauna pe anticrist si il va invita sa vina in tara noastra cu intreg sprijinul preafericitului mason Daniel, pentru a demara ecumenismul prevestit in Biblie, care va aduce sfarsitul.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, inainte de plecarea intr-o vizita oficiala in Italia si la Vatican, ca va adresa o invitatie Papei Francisc sa viziteze Romania, si ca spera ca aceasta sa aiba loc in 2018, aratand ca a avut o discutie si cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Preafericitul Daniel. “Voi adresa o invitatie Papei Francisc de a vizita Romania. Am discutat aseara cu Preafericitul Daniel, despre aceasta chestiune si Biserica Ortodoxa sustine suta la suta acest demers”, a spus Iohannis, intr-o declaratie de presa sustinuta pe Aeroportul Otopeni.


Seful statului a tinut sa precizeze ca “dorinta noastra este, daca s-ar putea realizat o astfel de vizita, in anul 2018, care este un an deosebit de important pentru noi, pentru ca este anul in care sarbatorim 100 de ani de existenta a Romaniei moderne”.

Potrivit presedintelui Klaus Iohannis, Romania are , prin istoria si cultura sa, vocatia unei relatii speciale cu Sfantul Scaun, si dorinta este de a aprofunda in continuare aceasta colaborare excelenta, care s-a dezvoltat in ultimii 25 de ani.


Seful statului a anuntat ca vineri si sambata se va afla in vizita oficiala la Sfantul Scaun, unde va avea intrevederi cu Sactitatea sa, Papa Francisc si cu secretarul de stat, cardinarul Pietro Parolin”.

El a precizat ca este o vizita foarte importanta, din mai multe puncte de vedere, aratand ca este prima vizita oficiala, la acest nivel, de la inceputul Pontificatului Papei Francisc, din martie 2013 si pentru ca pe 15 mai aniversam 25 de ani de la restabilirea relatiilor diplomatice dintre Romania si Sfantul Scaun.

loading...

“Prin aceasta vizita, doresc sa subliniez interesul Romaniei de a aprofunda cooperarea cu Sfantul Scaun, pentru promocarea libertatii religioase, a dialogului ecumenic si interreligios, si ca instrument de edificare a pacii si pentru apararea demnitatii umane.Voi transmite gratitudinea statului roman pentru gesturile de ospitalitate prin care Biserica Catolica a venit in intampinarea nevoilor religioase ale diasporei romanesti, prin gpzduirea a numeroase parohii ortodoxe si catolice, in Europa Occidentala”, a declarat presedintele Iohannis.

Seful statului a mentionat ca, impreuna cu Papa Francisc si cu Cardinalul Parolin, va avea un schimb de opinii pe teme bilaterale, europene si internationale.

Presedintele s-a referit in declaratia de presa si la deplasarea pe care o va avea, joi, la Milano, unde va vizita Expozitia Mondiala Milano 2015, dedicata alimentatiei si nutritiei, la care participa 145 de tari.

“Este cel mai mare eveniment organizat vreodata pe aceste teme. Romania participa la expozitie cu un pavilion national, pe care il voi vizita cu mare interes, in cursul dupa-amiezii si este, evident, punctul cel mai important de pe ordinea de zi a vizitei Expozitiei”, a spus Klaus Iohannis.

Presedintele Iohannis a mai afirmat ca, ulterior, se va intalni cu reprezentantii comunitatii romanesti din nordul Italiei, asa cum anuntase in vizita anterioara, pe care a efectuat-o la Roma, in luna aprilie.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Fost șef SPP, reacție dură la adresa ambasadoarei Franței: Esti prostănacă? Companiile franceze au exportat corupția în România, mituind decidenții noștri politici pentru a câștiga contracte prin care ne-au devalizat bugetul
Florin Andronic, studentul băcăuan care a creat proiectul unui automobil ce funcţionează cu aer comprimat
Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa luată prin marturii mincinoase | Intrebarea e daca vor face puscarie Carmen Iohannis si Klaus pentru ca s-au dat mostenitori falsi? Rade planeta de noi ce presedinte avem!!!
Bunul Samaritean din Bihor ajută oamenii fără adăpost, dar autorităţile i-au declarat război. Oamenii sărmani, la un pas să ajungă, din nou, în stradă
Toti pro-vaccinistii sa doneze pentru aceasta fetita nenorocita de un vaccin DE URGENTA!!!! Iata ce pot face vaccinurile!!!
CAUZELE EMOTIONALE ALA DURERILOR! VEZI CUM POTI SA COMBATI DUREREA LA SURSA
Drama Băiețelului pe care Mama și Statul îl obligă să devină Fetiță
Harta lui Piri Reis din 1513: Misterele unui document care nu ar trebui să existe
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
DEMISIA GUVERNULUI: De la 1 aprilie vom avea printre cei ma scumpi carburanti din Europa
Rugăciunea făcătoare de minuni care trebuie rostită în fiecare zi a Postului Paştelui...
Iata cate orase ale Marii Britanii au primar musulman, invazia este naucitoare si se intampla in liniste in fata tuturor!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite