Mass-media ordinara minte ca un copil a murit ca nu ar fi fost vaccinat iar mama lui spune ca doctorii si spitalul l-au omorat! Vor sa se foloseasca de moartea unui copil pentru a promova vaccinurile

Distribuie!by   Nenorocitii din mass-media se folosesc de moartea unui baiat si pun vina pe faptul ca el era nevaccinat, iar mama spune ca in realitate doctorii au omorat copilul, iar acum il folosesc ca paravan pentru a face reclama vaccinurilor. Titlul celor de la PROTV: Copil de doi ani, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Nenorocitii din mass-media se folosesc de moartea unui baiat si pun vina pe faptul ca el era nevaccinat, iar mama spune ca in realitate doctorii au omorat copilul, iar acum il folosesc ca paravan pentru a face reclama vaccinurilor.

Titlul celor de la PROTV:

Copil de doi ani, nevaccinat, suspectat de rujeolă, a murit în spitalul Suceava

Un copil în vârstă de de 2 ani din localitatea suceveană Mitocu Dragomirnei a decedat în Secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava.


Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, Mihai Ardeleanu, a declarat pentru AGERPRES, vineri, că există suspiciuni conform cărora rujeola ar fi putut cauza decesul copilului, dar analizarea probelor serologice prelevate şi trimise la Bucureşti vor putea confirma sau infirma un diagnostic.

Potrivit lui Ardeleanu, băieţelul decedat în SJU Suceava nu era vaccinat împotriva rujeolei.


Copilul ar fi ajuns în Secţia de Pediatrie a SJU Suceava marţi cu o stomatită, miercuri a fost transferat în Secţia ATI, după ce starea sa s-a agravat, iar joi dimineaţă a survenit decesul.

″A venit cu o stomatită aftoasă, după care s-a dezvoltat un sindrom respirator cu tuse, cu insuficienţă respiratorie, cu scăderea saturaţiei în oxigen. A fost pus pe terapie intensivă în Secţia de Pediatrie şi starea de sănătate deteriorându-se a fost transferat în Secţia ATI unde, după toate eforturile depuse, a decedat″, a spus Ardeleanu.


loading...

În ultimii doi ani, în România au fost diagnosticate cu rujeolă 10.307 persoane şi s-au înregistrat 37 de decese.

Sursa: Agerpres

http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/copil-de-doi-ani-nevaccinat-suspectat-de-rujeola-a-murit-in-spitalul-suceava.html

Iata ce spune mama:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite