Maternitatea Brașov, locul în care pacienții sunt tratați cu “umilință și batjocură”. Fosta jurnalistă Petronela Rotar povestește experiența cu medicii “semizei”: Să mă lase să mor, dacă le dă mîna. Îmi vine să fac reclamații peste tot

Distribuie!by Se confirmă încă o dată disprețul cu care unele dintre cadrele medicale din România îi tratează pe pacienți. Fosta jurnalistă Petronela Rotar povestește pe blogul său “umilința și batjocura” îndurate la Maternitatea Brașov. În primăvara acestui an, Petronela a fost internată la unitatea medicală amintită pentru o intervenție chirurgicală, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se confirmă încă o dată disprețul cu care unele dintre cadrele medicale din România îi tratează pe pacienți. Fosta jurnalistă Petronela Rotar povestește pe blogul săuumilința și batjocura” îndurate la Maternitatea Brașov.

În primăvara acestui an, Petronela a fost internată la unitatea medicală amintită pentru o intervenție chirurgicală, unde a fost tratată cu indiferență, nefiindu-i prescris nici măcar tratamentul postoperator, fiind totuși îndrumată să meargă la clinica privată a medicului care a operat-o.


Sunt invitată de asistente să-l sun pe medic să mă programez la clinica privată, acolo voi primi toate recomandările, contra sumei modice de 150 de lei. Așadar, cu ieșirea din spital proaspătă în mînă, sun să mă programez și să aflu ce trebuia să scrie în scrisoarea medicală la externare. (…) Răspunde nervos, într-un tîrziu și țipă la mine, mă umilește că am îndrăznit să-l deranjez cu telefoanele mele”, scrie fosta jurnalistă.

Petronela Rotar spune că nu ar fi făcut publice aceste informații dacă fiica ei în vârstă de 19 ani nu ar fi fost tratată de curând cu același dispreț la aceeași Maternitate din Brașov.

Cît a fost despre mine, am tăcut. Dar acum e fie-mea la mijloc. Și m-am săturat de Maternitatea Brașov. De umilințele, de batjocura de acolo. Copilului meu de 19 ani i s-a refuzat dreptul la tratament pentru că “e antisocială”, adică și-a permis să întrebe un cadru medical care îi facea fișa înainte de o intervenție absolut necesară de ce se poartă urît cu ea, folosind cuvîntul scîrbos în loc de urît”, afirmă aceasta.

Medicii au luat foc, deși tânăra nu a înjurat și nu s-a purtat urât, ci „a pus o întrebare directă, frustă, din uimire”.

Doamna s-a simțit jignită în naturelul simțitor, a alergat la medic, care m-a sunat să-mi spună că fie-mea e o antisocială și are probleme la cap, să vin să o iau că el nu o operează”, spune Petronela, care a fost nevoită să-și ducă fiica la un spital privat pentru a o opera de urgență din cauza unor chisturi.

loading...

Iar eu am mulțumit lui Dumnezeu că mi-am permis financiar să am posibilitatea asta, căci nu știu ce s-ar fi întîmplat în caz contrar. Probabil am fi ajuns de urgență la Maternitate, după ce chisturile alea care deja erau în torsiune și gata să explodeze, explodau, și pierdea cîte ceva din organul reproducător, o trompă, un ovar, că doar are două, are de unde. Așa cum a pățit tata, ani în urmă, cînd a fost lăsat cu AVC de medicul de gardă fără să i se facă nimic, iar a doua zi mama l-a găsit legumă”, mai scria ea în articolul publicat pe blogul său.

SURSA: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/maternitatea-brasov-locul-in-care-pacientii-sunt-tratati-cu-umilinta-si-batjocura-fosta-jurnalista-petronela-rotar-povesteste-experienta-cu-medicii-semizei-sa-ma-lase-sa-mor-daca-le-da-mina-imi-vine-sa-fac-reclamatii-peste-tot-164316.html

Petronela a fost avertizată să nu scrie despre aceste întâmplări pentru că va mai avea nevoie de medicii “semizei” de la Maternitatea Brașov și nu se va mai uita nimeni la ea.

Ba pot scrie despre asta. Vreau să o fac. Să mă lase să mor, dacă le dă mîna.

Sunt revoltată, tristă, dezamăgită, îmi vine să mă duc și să fac reclamații peste tot – și știu că orice aș face, e în van”, conchide Petronela Rotar.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite