EXCLUSIV: IOHANNIS-NĂSTASE-PONTA, tripleta care DEFRIȘEAZĂ ROMÂNIA

Distribuie!by 5.000 de oameni au ieșit în stradă să-și ceară pădurile înapoi sau măcar să se oprească hoția ca-n codru, la propriu. Iohannis acuză PSD că noul Cod Silvic permite o hoție mai mare iar Ponta susține că Iohannis apără interesele unei firme austriece. Culmea, amândoi au dreptate!   Ponta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
5.000 de oameni au ieșit în stradă să-și ceară pădurile înapoi sau măcar să se oprească hoția ca-n codru, la propriu. Iohannis acuză PSD că noul Cod Silvic permite o hoție mai mare iar Ponta susține că Iohannis apără interesele unei firme austriece. Culmea, amândoi au dreptate!
 
Ponta este ultima persoană în măsură să se declare îngrijorată de soarta pădurilor din România câtă vreme a obținut voturi cu ajutorul baronului pădurilor de la PSD, Viorel Hrebenciuc, iar tata-socru nu e străin cu cât se vinde metrul pătrat prin piețele… ilegale. Străin nu e nici Năstase, Adrian Năstase, cel care a dat frâu liber firmei austriece Schweighofer să facă ce vrea cu codrul eminescian. 
 
Da, exact aceeași firmă care îl deranjează azi pe Ponta a fost introdusă pe filiera furăciunii în țară chiar de către PSD. În anul 2002, guvernul Năstase a adoptat o OUG (ordonanța cu nr. 71 – 13 iunie 2002) pentru încheierea de RNP a contractelor de vânzare-cumpărare pe termen lung privind masa lemnoasă. 
 
Firma austriacă pentru care Iohannis face lobby în spatele camerelor de luat vederi l-a convins pe Năstase acum 13 ani să semneze trei contracte cu Romsilva, două în 2002 și unul dintre ele în anul următor, 2003. 
 
Năstase a dat dreptul firmei Schweighofer să exploateze 1 milion de metri cubi de pădure (!!!), contract cu valabilitate de 10 ani, adică parcurs pe întregul mai multor guvernări. Observăm așadar că niciun guvern nu a reziliat contractul cu firma austriacă, de vreme ce acesta a ajuns la final în 2012 cu bine, adică cu ceva păduri bine tăiate.
 
Problema care se pune în acest moment este următoarea: mici producători de lemn, românii care vor să facă un ban cinstit din mobilă, nu pot concura cu gigantul austriac, hrănit de-a lungul ultimilor 13 ani de Năstase, Tăriceanu, Boc și inclusiv Ponta. 
 
Chiar și astăzi, aproape 50% din lemnul tăiat în România ajunge la această companie austriacă căreia Iohannis i-ar fi promis că va continua să își facă de cap modificând Codul Silvic astfel încât să nu i se interzică defrișarea în masă.
 
Daniel Sebastian Yaskin Lafayette
http://turnul.blogspot.de/2015/05/exclusiv-iohannis-nastase-ponta.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite