Medicii ginecologi din Timișoara au decis să spună NU avorturilor. Nu doar în Săptămâna Mare

Distribuie!by A devenit tradiţie ca medicii ginecologi din Timişoara să nu mai facă intreruperi de sarcină în Săptămâna Mare.  Și nu sunt singurii. Mulți dintre colegii lor  au renunţat definitiv să mai facă avorturi la cerere, indiferent de perioadă. Toți aceștia afirmă că scopul lor este să apere viaţa cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

A devenit tradiţie ca medicii ginecologi din Timişoara să nu mai facă intreruperi de sarcină în Săptămâna Mare.  Și nu sunt singurii. Mulți dintre colegii lor  au renunţat definitiv să mai facă avorturi la cerere, indiferent de perioadă. Toți aceștia afirmă că scopul lor este să apere viaţa cu orice preţ. Despre medicii români care au decis să nu mai efectueze avorturi a relatat si ziarul francez Le Parisien.

Medicii care au ales să lupte pentru viaţă spun că nu o fac doar din considerente religioase. Pe lângă faptul că au depus jurământul lui Hipocrat, prin care se angajează să apere viaţa, cred că femeile trebuie să înveţe să se respecte şi să aibă demnitate. Soluţia pentru o sarcină nedorită nu este avortul, ci metodele de contracepţie, transmite TVR.


Olivera Iordache este unul dintre medicii decoraţi de biserică, după ce a convins nenumărate paciente să-şi aducă pe lume copiii.

Reprezentanţii bisericii cred că după 25 de ani de libertate, milioanele de copii care au murit atârnă greu pe umerii unei ţări.


loading...

Femeile care trec printr-un avort râmân cu o traumă cu care vor trebui să trăiască toată viaţa, pe langa asta raman cu pacatul in constiinta care le va aduce toata viata boli, nefericiri, ghinioane si tot ce e mai rau, daca nu se caiesc ( si prin cainta intelegem acte de milostenie deosebite- cel putin la nivelul dezechilibrului universal pe care l-au creat: adoptii, sa ajuite copii orfani, sa ridice case pentru ei, pentru batrani, pentru oameni ai strazii, fapte deosebite).

http://activenews.ro/medicii-ginecologi-din-timisoara-au-decis-sa-spuna-nu-avorturilor-nu-doar-in-saptamana-mare_1895605.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite