Mesaj pentru Norvegia! Un grup de copii cântă melodii patriotice și creștine într-o biserică de ziua Unirii Principatelor. Preot: Mă bucur că părinții români își educă așa cum trebuie copiii

Distribuie!by În mijlocul furtunii declanșate de răpirea copiilor români de către serviciul Barnevernet au apărut deontologi care au explicat că românii nu au dreptul să conteste ceea ce se întâmplă în Norvegia, pe motivul că respectiva țară nordică ar fi “mult mai civilizată”, iar norvegienii “nu-și mai bat copiii din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În mijlocul furtunii declanșate de răpirea copiilor români de către serviciul Barnevernet au apărut deontologi care au explicat că românii nu au dreptul să conteste ceea ce se întâmplă în Norvegia, pe motivul că respectiva țară nordică ar fi “mult mai civilizată”, iar norvegienii “nu-și mai bat copiii din secolul XIX”.

Duminică, 24 ianuarie, de ziua Unirii Principatelor Române (Moldova și Țara Românească), Grupul de copii “Supercalifragilistic”,  a susținut un mini-concert la Biserica Cașin din București.


Copilașii, îmbrăcați în straie naționale, au cântat melodii patriotice și creștine, spre încântarea enoriașilor și a preoților prezenți la slujbă.

loading...

La final, unul din preoții slujitori și-a exprimat bucuria ca părinții români își educă “așa cum trebuie” copiii.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite