Mesaj pentru trupa Taxi: Dumnezeu nu preferă lemnul! Lemnul îl preferă nemții și austriecii, în special pe cel tăiat din România

Distribuie!by Părintele Vasile Antonie a transmis un mesaj trupei Taxi și celor care au apărut în videoclipul Despre smerenie, cântec ce se vrea a fi un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului. Piesa, apărută în urmă cu o săptămână, a dat naștere la multe controverse, iar unul dintre cei 33, este […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Părintele Vasile Antonie a transmis un mesaj trupei Taxi și celor care au apărut în videoclipul Despre smerenie, cântec ce se vrea a fi un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului.
Piesa, apărută în urmă cu o săptămână, a dat naștere la multe controverse, iar unul dintre cei 33, este vorba de Grigore Leșe, a cerut să fie scos din clip. Cei de la Taxi au cedat și au retras videoclipul de pe YouTube.
Iată scrisoarea Părintelui:
“Se pare că unii dintre cei mai de seamă artiști ai României l-au făcut pe Dumnezeu pădurar, spunând că el preferă lemnul. De aici reise faptul că Dumnezeu așteaptă la Poarta Raiului în fiecare zi milioane de metri cubi de lemn defrișași din pădurile mondiale care să fie aduse ca ofrandă de către fiii ascultători. Foarte fals! Dumnezeu nu preferă lemnul, Dumnezeu preferă o inimă curată, o stare de pace, o stare de dragoste, de într-ajutorare,  indiferent de materialele de construcție folosite pentru ridicarea unui lăcaș de cult. Lemnul, dragilor, îl preferă nemții și austriecii, în special pe cel tăiat din pădurile României, ducându-l în fabricile lor de mobilă din statele lor, transformându-l în dulapuri și noptiere foarte costisitoare pe care urmează să-l vândă apoi nouă sau vouă artiștilor, celor care vă permiteți într-adevăr un mobilier nu făcut din PAL sau din rumeguș, ci din stejar masiv românesc.
Dumnezeu nu este pădurar. Dumnezeu este tatăl, Dumnezeu este părintele, Dumnezeu este Atotputernicul, cel fără de început și fără de sfârșit.
Aștept totuți cu nerăbdare ca datorită preferințelor voastre lemnoase ca următorul concert pe care îl veți avea să fie dat într-o baracă de lemn dintr-o fostă zonă fostă împădurită, acum defrișată, și la acel concert să fie spectarii să fie vreo 50 sau 100 de pădurari și nicidecum alții. Să fie exact cei pregătiți într-o școală silvică, în care ei au deprins tot ceea ce înseamnă dragoste pentru lemn. Să nu dați concerte în săli polivalente foarte mari pentru că s-ar putea să intrați în antiteză cu ceea ce ați declarat”, a spus Părintele Vasile Antonie.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Şi dacă avem un preşedinte homosexual? O întrebare pentru Klaus Iohannis de la Dan Tomozei, jurnalist sibian de investigaţii: sunteţi sau nu sunteţi gay?

Inventatorii de boli. Cum sunt TRANSFORMATI oamenii SANATOSI in cumparatori de medicamente

Dragnea a fost invitat la inaugurarea lui Trump | Iohannis nu este invitat pe motiv de legaturi stranse cu Soros si toti dusmanii lui Trump

Fascinant, sarbatorile biblice evreiesti ( date lui Moise de Creator) se suprapun cu fazele din gestatia umana. Coincidenta sau creatie inteligenta?

Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn şi inimă de aur. Acum, au cruce de aur şi inimă de lemn

Închide