Mesajul hibrizilor reptilieni illuminati

Distribuie!by O scrisoare realizata de catre un anonim care indica  cum ar arata o scrisoare a reptilienilor…. Mesajul retilienilor catre sclavii lor…Nota: Un bebelus nou nascut miroase la fel ca un purcelus nou nascut, de lapte… Atentie mare cum explica ei dublarea lui Iisus cu unul de-al lor,adica anticristul… Hibrizii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
O scrisoare realizata de catre un anonim care indica  cum ar arata o scrisoare a reptilienilor….
Mesajul retilienilor catre sclavii lor…Nota: Un bebelus nou nascut miroase la fel ca un purcelus nou nascut, de lapte… Atentie mare cum explica ei dublarea lui Iisus cu unul de-al lor,adica anticristul…
Hibrizii reptilieni ai Illuminati
Suntem Illuminati Bloodlines, linia de sange illuminati (de asemenea, cunoscuti sub numele de guvernul secret, Noua Ordine Mondială, NWO, sange albastru, de familii regale ale pamantului, etc). Suntem o rețea mare, o societate secreta care controlează planeta Pământ  de aproximativ 6000 de ani.
Logo-ul, simbolul nostru este în Statele Unite ale Americii pe dolar ($ 1), o piramida cu un ochi care are pielea încrețită de reptilian. Am fost creati genetic în Sumer sau Sumeria, care apoi a devenit Babilon, de lemurieni, supraviețuitorii reptilienilor draconici care trăiesc retrasi în interiorul pământului, acesta fiind gol, prin amestecarea lor genetica reptiliană cu Lyraen / genetica umano- caucaziana a celor care au colonizat Sumeria de pe planeta Marte.
Suntem hibrizi din genetica umana și reptiliana, și aceia dintre noi care au 50/50 împărțit între ambele gene, au capacitatea de a-si schimba forma între om sau reptila. Acest lucru se datorează faptului că genetica reptiliană și a mamiferelor nu sunt compatibile între ele, astfel încât atunci când se amestecă împreună, ființa are caracteristicile fizice ale uneia dintre geneticele predominante în corpul fizic. Există, de asemenea, alți factori cum ar fi Mind-pattern/Soul-personality – tipar mental/personalitate a sufletului.
Acest proiect de hibridizare a avut loc in mai multe generații de Draco pentru a se perfectiona, au consultat ajutorul sirienilor care se află în sistemul Sirius A. Am aflat repede că, în scopul de a capata forma noastră umană avem nevoie sa consumam sânge uman, organe, și țesuturi umane, de preferință, ale oamenilor din Caucaz blonzi cu ochi albaștri, deoarece aceasta genetica este Lyraeana originala, genetica umana se intoarce înapoi la sistemul stelar  Lyrae. Am devenit cunoscuti sub numele de “Sange Albastru” pentru că avem un sânge pe bază de cupru. Când se oxidează sângele pe bază de cupru, are o culoare verzuie-albastra, de acolo venind si termenul de “Blue Blood”. Termenul folosit pentru a ne descrie drepturile de autor și elita societății.
Am devenit legende ale vampirilor pe planeta Pământ, inclusiv domnitorul român, Vlad III Dracul (Vlad Tepes) însuși, care era aparte de linia reptiliana a noastra / liniile genealogice hibride umane. Legendele de vampiri spun ca un vampir isi poate schimba forma într-un liliac, aceasta este o interpretare greșită a modului în care unii dintre noi hibrizi și fullblood- pursange Draco au aripi. Sirienii în cele din urmă ne-au ajutat din nou, prin crearea unui animal hibrid care conținea elementele genetice umane, pe care il putem mânca si ne ține temporar  de foame până când vom putea ajunge în situatia de a sacrifica un om la ceremonia unui ritual satanic. Sirienii au ales mistretul si l-au mixat, este genetica de animal cu genetica umana pentru a crea porcul domesticit, motiv pentru care porcii sunt utilizati si în domeniul medical, deoarece acesta este cel mai compatibil cu oamenii, pentru ca porcul este un hibrid porc- om. sălbatic. Vechii evrei nu ar mânca carne de porc din acest motiv, pentru ca au știut că acest animal a fost un hibrid porc om sălbatic și este considerată o formă de canibalism, actul de a-l mânca. Acest secret este ținut de mult timp ascuns de a-i  tine sclavi, pentru că niște idioți nu pun la îndoială nimic. Voi credeti orice va spunem și va prezentam doar versiuni false ale istoriei.
Am fost inițial creati pentru a servi reptilienilor, care să stăpânească peste populațiile de sclavi de pe suprafața pământului pentru ei, în secret prin regi și regine. Cu toate acestea, acum avem propriul nostru program pentru a cuceri și răspândi tirania noastra prin galaxie, cu ajutorul pământului, folosindu-l drept casă de bază a unui imperiu galactic tiranic. Noi numim agenda noastră “Noua Ordine Mondială”, este posibil să fi auzit de ea. Puteți achiziționa tricourile noastre în magazinele noastre satanice. Suntem gata pentru tine sa aflii despre noi, pentru că suntem obosiți sa ne mai ascundem, ne dorim sa va avem pe toți dintre voi, sclavi si sa nu puteti  sa va impotriviti. Am demarat Noua Ordine Mondiala cu organizarea atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001 când am demolat turnurile gemene din New York, o demolare controlată și am sacrificat mii dintre voi, sclavi, pentru a valorifica energia in a o utiliza pentru obiectivele noastre.
Am tras cu o rachetă în clădirea Pentagonului, care a servit literalmente iluminarii Pentagramei satanice pe foc, iar noi, de asemenea, am doborât zborul-93 în Pennsylvania. Donald Rumsfeld chiar s-a scapat și a spus că a noi am făcut acest lucru în câteva discursuri, catre cretini. Nu contează pentru că, voi sclavii, credeti orice informații oficiale va prezentam. Am făcut, de asemenea, 9/11 pentru a începe un război cu un inamic fals inexistent, a teroriștilor și al treilea razboi mondial ca voi sclavii sa il puteti sprijini. De îndată ce teama de teroriști moare printre voi sclavi, vom organiza un alt atac, dar de data aceasta va fi mult mai mare;
Am  organizat invazia extraterestră. De data asta, voi sclavi buni de nimic veti fi cu adevărat în frică permanenta de această amenințare străina non-existenta și vă vom păcăli pe toți în adunarea la un loc sub un guvern mondial, forță unica la nivel mondial de poliție militară, sistemul de credite moneda globală, o populație cu microcip și legea marțială, punând planeta pe butuci complet pentru a va proteja și apăra de această amenințare extraterestră de afara. Vom crea haos pentru a restabili ordinea și va vom face  să credeti că mereu este sfârșitul lumii.
După aceasta, vom  fi mai presus de toate, cu o punere în scenă a celei de a doua veniri  ale lui Hristos folosind o clona a lui Emmanuel, persoana pe care toti o vor cunoaste ca Isus, și el va proclama Noua Ordine Mondiala sub numele de Noul si Sfântul Imperiu și vom uni prin control toate religiile de programare într-un  nou sistem global “Noua religie a lumii”. Avem sângele  pentru a crea clona lui Emmanuel înca din  timpul Proiectului Montauk, care s-a derulat intre 1970-1983. În timpul Montauk am programat pe cineva și l-am cu trimis 2000 de ani înapoi în timp pentru a obține un strop dintr-un anumit tip de sange.
Am transformat povestea lui Emmanuel pe care vi-l servim drept Iisus într-o poveste zombie satanica pentru ca voi, sclavii să-l proslaviti. De fapt, am facut asta de multe ori de-a lungul istoriei din Babilon. Fiecare religie este doar o altă versiune a celei anterioare, tot ce am făcut am schimbat numele zeitatilor noastre si le-am transformat in ritualuri satanice de sarbatoare. De exemplu, de Crăciun sarbatoriti de fapt un ritual din Babilon, cunoscut ca solstițiul de iarnă.
Noi ne inchinam la cele trei coarne ale dummnezeului nostru astral reptilian. Această entitate există în nivelurile inferioare ale planului astral și sacrificăm mulți dintre voi sclavi, la acest astral reptilian. Am dori, de asemenea, să stabilim mai multe legaturi cu sirienii din Sirius A, cea mai avansata civilizație din galaxie, astfel încât să putem comercializa tehnologie și sa facem barter cu ei. Ar fi, de asemenea, o placere pentru noi sa întâlnim oamenii aceia puri-transparenti misteriosi care au creat inițial rasa reptiliana și i-au pus în sistemul stelar Draco.
GENERAL
Sacrificiu satanic,ritualuri sexuale magice,ritualuri stanice,crime,reproducție de rase de sclavi suprapopulate de oameni care sunt doar suficient de inteligenti pentru a face fata la locurile lor de muncă, control și detinerea de planete de sclavi, și nu în ultimul rând …  control al minții și de programare. 100% din populația noastră sclavii de pe pamant, sunt programati la un grad sau altul. Controlul mental și de programare se întâmplă din prima zi pe această planetă, și am realizat programarea voastra- a tuturor sclavilor, cu ajutorul sistemului de educație, religie, televiziune, muzică, filme, transmisie prin satelit, medicamente, precum și prin toxine și ingrediente toxice în aprovizionarea cu alimente și apă (cum ar fi fluor de exemplu, care se absoarbe în glanda pineală din creier și te oprește din abilitățile psihice naturale și de conștientizare mai mare, facandu-te sa asculti și sa te prezinti si sa te supui autorităților).
MUZICA
Ne bucuram de liniștitoare sunete satanice, scandari făcute în ritualurile noastre, precum și țipetele de groază pe care le auzim cand ne sacrificăm oamenii cu parul blond, cu ochi albaștri sau cu părul roșu și ochii verzi, prin intermediul satanic de ritualuri de sacrificii umane. Muzica lansata în public de la casele de discuri corporationiste este folosita pentru controlul mental și pentru programare. Multumim Jay-Z și Rock-A-Fella (Rockefeller) Records, va serviti Noua Ordine Mondiala foarte bine. Chiar dacă nu aveți talent, va recompensam ca cei mai de succes artisti rap din toate timpurile.
FILME
Noi folosim filme pentru starea populației de sclavi sa ii facem de a accepta diverse lucruri, cum ar fi tehnologia, reptilienii, controlul mental, precum și existența vieții extraterestre. Noi folosim, de asemenea, filmele pentru imprimarea și programarea populației de sclavi, cum ar fi: Descoperirea Montauk, Zeitgeist, secrete întunecate: Inside Bohemian Grove, Loose Change, They Live, Flash Gordon, Enemy Mine, Stargate, Copilul lui Rosemary, Eyes Wide Shut, The Last Starfighter, Experimentul Philadelphia, Final Countdown, Total Recall, Videodrome, Bătălia dincolo de stele, Lifeforce, Dracula lui Bram Stoker, Ziua Independenței, Star Wars, Conan: Barbarian, Riturile satanice ale lui Dracula, Lair de Worm alb, foc pe cer, de dincolo
De televiziune.
Noi folosim televiziunea pentru a conditiona starea populației de sclavi de a accepta lucruri precum tehnologia, reptilieni, controlul mental, precum și existența vieții extraterestre. Televiziunea este folosita pentru imprimarea și programarea populației de sclavi, de asemenea. Stirile mass-media sunt utilizate pentru controlul minții și de programare. Noi nu am fi putut să ascundem cât mai multe de voi, sclavilor așa cum am făcut-o, fără controlul complet al stirilor mass-media.
V: Original Mini-serie, V: bătălia finală, V: Complete Series, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dyno-Squad, Time Tunnel, Martian Chronicles, Stargate Atlantis, The X-FilesSursa: http://www.whale.to/b/reptilian_h.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite