Michael Douglas, la CNN: La Londra, am auzit vorbindu-se doar în limba română pe șantiere – video

Distribuie!by loading...   Acum intelegeti de ce l-au lichidat pe Ceausescu? Ca sa fim sclavi la straini, sa le construim tarile, sa le modernizam. Sa nu se construiasca tara asta, ci tarile altora. Cand au vazut ca nu toti vor sa plece la munci pe dincolo, si-au adus corporatiile aici […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

 

Acum intelegeti de ce l-au lichidat pe Ceausescu? Ca sa fim sclavi la straini, sa le construim tarile, sa le modernizam. Sa nu se construiasca tara asta, ci tarile altora. Cand au vazut ca nu toti vor sa plece la munci pe dincolo, si-au adus corporatiile aici si au distrus tot ceea ce era romanesc, sa nu mai lucreze nimeni la intreprineri autohtone, doar la firme straine, multinationale. Apoi au pus oameni fara suflet in functii, si-au pus oamenii lor, fara copii in general, ca sa nu faciliteze legi care permit tinerilor sa isi creeze mici intreprinderi, lovind cu taxe si impozite grele in orice om care vrea sa fie independent si care refuza sa fie sclav la ei…

Michael Douglas a acordat un interviu CNN, în care a discutat cu jurnalista  Christiane Amanpour despre viața și cariera tatălui său, Kirk Douglas, care va deveni centenar în luna decembrie.

În cadrul dialogului avut cu jurnalista Christian Amanpour, argumentând pe tema faptului că națiunea americană este una a imigranților, Michael Douglas a povestit că în cadrul unei vizite recente la Londra trecând prin zona unui șantier de construcții a auzit vorbindu-se ”doar în limba română”.

”Mă plimbam prin Londra ieri dimineaţă, erau şantiere de construcţii ici şi colo, am auzit vorbindu-se doar în limba română. Există mulţi imigranţi care fac munci pe care mulţi dintre cetăţenii unei ţări aleg să nu le facă. Aceasta este o chestiune la care tatăl meu ţine foarte mult, pentru că îi aduce aminte de propriile lui rădăcini. Avem tendinţa de a uita că noi, cei de aici, din Statele Unite, suntem cu toţii imigranţi”, a mai spus Michael Douglas.

Douglas s-a referit şi la originile familiei sale. Kirk Douglas, care va împlini vârsta de 100 de ani în luna decembrie, a publicat recent un op-ed în The Huffington Post, în care a spus că nu mai recunoaşte America din tinereţea lui, care primea imigranţi, în contextul în care imigranţii au fost cu adevărat ”demonizaţi” în actuala campanie electorală americană.

loading...

”Bunicii mei erau evrei ruşi din Bielorusia, care au ajuns în Statele Unite în 1914. Tatăl meu s-a născut în 1916. Bunicii mei nu erau comunişti, nu vorbeau limba engleză. Însă tata a muncit din greu, a avut un profesor minunat în şcoala generală, care l-a ajutat să obţină o bursă de liceu, a făcut «naveta» spre liceu cu un gamion de salubrizare. A muncit, a devenit campion de wrestling, apoi a devenit actor şi a avut o carieră extraordinară”, a spus Michael Douglas.

”A strâns o avere mare pe parcursul vieţii, iar acum, a început să o doneze pe toată. A supravieţuit mai multor accidente vasculare cerebrale şi unui accident de elicopter. Iar toate acestea l-au făcut să aibă o atitutine ostilă faţă de ideea construirii unui zid în ţara noastră. În mod sigur, problema imigraţiei din Europa ne aduce aminte că, pe vremea lui, nici catolicii nu erau bine primiţi în Statele Unite. Nici evreii. A existat o animozitate puternică, dar am reuşit să o învingem, pentru că suntem un creuzet. Ne diferenţiem de Europa pentru că suntem o ţară de imigranţi. Nu ar fi deloc onest să dăm vina pe imigranţi pentru problemele economice”, a adăugat actorul american.

Actorul american a mai discutat despre viaţa lui, familie, carieră, realizările tatălui său, dar şi despre alegerile prezidenţiale americane.

”Urăsc surprizele din luna octombrie. Sunt iritat de cât de mult durează procesul electoral. Sunt iritat că durează de doi ani, că a trebuit să auzim atât de multe lucruri pentru atât de mult timp, că au fost cheltuite sute de milioane de dolari. Şi totul ajunge la celebra «surpriză de octombrie»”, a spus Michael Douglas, referindu-se la cea mai recentă anchetă declanşată de FBI, care a investigat e-mailurile candidatei democrate Hillary Clinton.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Puppe.ro

Puppe.ro