MIEREA, o raritate: Albinele mor pe capete în toată țara

Distribuie!by “Atunci când albinele vor dispărea de pe suprafaţa Pământului, omul va mai avea doar patru ani de trăit”. Albert Einstein Din cauza efectelor nocive ale pesticidelor de ultimă generaţie asupra albinelor din România, în iarna acestui an apicultorii s-au confruntat cu depopulări şi mortalităţi de albine în peste 33 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Atunci când albinele vor dispărea de pe suprafaţa Pământului, omul va mai avea doar patru ani de trăit”. Albert Einstein

Din cauza efectelor nocive ale pesticidelor de ultimă generaţie asupra albinelor din România, în iarna acestui an apicultorii s-au confruntat cu depopulări şi mortalităţi de albine în peste 33 de judeţe.


Asociaţia Crescătorilor de Albine din România (ACA) intenţionează să realizeze împreună cu Autoritatea Naţională Fitosanitară asupra acestor pesticide.

„Sperăm să găsim o posibilitate ca, împreună cu Autoritatea Naţională Fitosanitară din subordinea Ministerului Agriculturii, să facem un studiu privind efectele nocive ale neonicotinoidelor asupra albinelor pentru că în Romania nu s-au făcut astfel de cercetări, deşi în Europa sunt destul de numeroase. Avem probleme pentru că în această iarnă s-au înregistrat depopulări şi mortalităţi de albine. Am primit din 33 de judeţe astfel de semnale şi aşteptăm ca, după ce se mai încălzeşte vremea, la sfârşitul acestei luni sau la începutul lunii aprilie, să facem un inventar şi să vedem cum stăm”, a spus Ioan Fetea, preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România (ACA).


loading...

Acesta a spus că este posibil ca aceste depopulări să apară din cauza rapiţei şi a culturii de floarea soarelui care au fost tratate cu neonicotinoide.

Acesta a precizat că Ministerul Agriculturii a trimis deja Comisiei Europene solicitarea de primi încă o derogare de 120 de zile pentru folosirea acestor pesticide în tratarea culturilor agricole, menţionând că suprafeţele tratate cu astfel de pesticide s-au redus în România sub 250.000 de hectare.

http://www.evz.ro/merea-o-raritate-albinele-mor-pe-capete-in-toata-tara.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

De ce amână IKEA deschiderea celui de-al doilea magazin din România, deși a fost construit? Criza forței de munca. Nu găsesc oameni bine pregătiți care să accepte salarii "de România"
DORMITUL LA CORT: TREI MARI AVANTAJE PENTRU SĂNĂTATE
Tesla: Toti oamenii pretutindeni ar trebui sa aibe curent gratis. Energia electrica este prezenta peste tot in cantitati nelimitate si ar putea conduce masinariile lumii fara carbune, ulei sau gaz!!!
Oamenii de stiinta au creat un material care permite respiratia sub apa fara butelii de oxigen
Ce spune forma excrementelor despre sănătatea ta
ONG-urile lui George Soros ataca publicatiile si ONG-urile nationaliste din Romania!
Părintele Dan, fost director al Bancorex în anii '90, spune că undeva, sus, s-a decis îngroparea Flotei României: Flota era foarte bine, era pe picioare, naviga, se putea salva. Au fost lichidate, una câte una, peste 230 de nave
BBC a descoperit bacterii din fecale in gheata de la Starbucks, Costa si Caffe Nero
Copil paralizat de un vaccin: Medicul care s-a ocupat de copil e complet uimit, nu intelege ce anume a dus la o astfel de complicatie
Ginerele lui Ceausescu confirma ceea ce se stia de mult: Nicu Ceausescu a fost lichidat la comanda ca si parintii lui
Opinia cutremurătoare a lui Zicu despre tragedia din Colectiv. Din ce perspectivă vede drama. Eu cred că tot ce se întâmplă în ultimii ani în cluburile din România are legatură strânsă cu drogurile şi băuturile alcoolice"
Mircea Radea, istoric: Impunerea actelor cu cip reprezintă o încălcare a libertăţii de conştiinţă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite