Mihai Bendeac e adeptul sectei Scientology, de aceea ataca biserica ortodoxa romana

Distribuie!by loading... Mihai Bendeac a scris câteva cuvinte cu privire la abordarea pe care a ales-o cu privire la credinţă şi la religie, după ce în urmă cu puţin timp s-a revoltat împotriva bisericii. El a vorbit despre felul în care întreaga viaţă i s-a schimbat după ce a decis […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

Mihai Bendeac a scris câteva cuvinte cu privire la abordarea pe care a ales-o cu privire la credinţă şi la religie, după ce în urmă cu puţin timp s-a revoltat împotriva bisericii.

El a vorbit despre felul în care întreaga viaţă i s-a schimbat după ce a decis să adopte un mod diferit de gândire şi a împărtăşit aceste gânduri prietenilor săi virtuali.

“Avand in vedere ca am renuntat la religia ortodoxa in urma cu ceva ani, multa lume ma intreaba daca mai cred in Dumnezeu si daca am imbratisat alta religie. Nu am o problema cu a raspunde.

loading...

IL IUBESC pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renuntat la o religie care il foloseste…

Nu, nu am imbratisat “alta religie”. Nu cred in ideea de religie. Dar pot spune, clar si apasat, ca scientologia mi-a schimbat viata. In ce mod? Daca va spun ca tot ce vreau se implineste, ma credeti?..

Prieteni, daca va taiati o mana sau un picior, vi se schimba personalitatea? TOTUL e in minte. Dar nu in cea pe care o stiti..

Sunteti datori fata de voi sa stiti cine sunteti. Interesati-va ce e glanda pineala.

Cu drag, Mihai” a scris actorul pe Facebook.

http://www.click.ro/comunitate/romanesti/mihai-bendeac-am-renuntat-la-religie-scientologia-mi-schimbat-viata

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Puppe.ro

Puppe.ro