Mihai Istoc, accidentat mortal la muncă, a fost aruncat la gunoi de angajatorii italieni

Distribuie!by Muncea la negru pe un şantier din Venaria, lângă Torino şi a avut un accident mortal de muncă.Mihai Istoc, 45 de ani, a căzut de pe schelă de la înălţime, pentru că muncea fără centură de siguranţă. Angajatorii săi nu au avut nicio ezitare: i-au luat cadavrul şi l-au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Muncea la negru pe un şantier din Venaria, lângă Torino şi a avut un accident mortal de muncă.Mihai Istoc, 45 de ani, a căzut de pe schelă de la înălţime, pentru că muncea fără centură de siguranţă.

Angajatorii săi nu au avut nicio ezitare: i-au luat cadavrul şi l-au aruncat la o groapă de gunoi, în zona Mantafia d’Asti, în apropiere de Torino.


 

S-a întâmplat în data de 8 iunie 2009. Cadavrul a fost atunci găsit, la 10 zile după ce a fost aruncat, de doi vânători de mistreţi.

Corpul era de nerecunoscut, intrat în putrefacţie, sfâşiat de animale sălbatice. Fără haine, fără documente, pentru a nu fi recunoscut în niciun fel. A fost identificat abia acum, cu ajutorul testelor ADN.


Mihai Istoc era aşteptat acasă de soţie şi doi copii. Cazul lui a fost prezentat şi la emisiunea «Chi l’ha visto» de pe Rai 3, care se ocupă de persoane dispărute. Dar Mihai era dispărut fără urmă.

Anul trecut, Interpol a semnalat autorităţilor italiene dispariţia lui Mihai Istoc, reclamată de familie în România. Procurorii din Asti au decis să redeschidă dosarul acelui corp fără nume.

Potrivit Corriere della Sera, care publică firul anchetei, fotografia muncitorului dispărut semăna cu figura reconstituită pe computer a corpului găsit în pădure.

loading...

Carabinierii au investigat apoi toate contactele muncitorului dispărut şi au ajuns la un alt muncitor român. Cei doi erau prieteni şi trebuiau să se vadă la prânz în acea zi, pentru a mânca împreună. La interogatoriu, românul a povestit că a fost să se întâlnească la prânz cu Mihai, dar l-a găsit mort pe şantierul unde Mihai era angajat la negru.

Muncitor român, ucis de angajatorii săi la Torino

Căzuse de pe schelă, unde lucra fără centură. Atunci a sosit angajatorul lui Mihai, cu un prieten italian. I-au cerut românului să dispară, pentru că se “ocupă” ei de tot.

După ce i-au sustras mortului documentele şi celularul (nu au fost găsite niciodată, de aceea cei doi au fost denunţaţi şi pentru furt, pe lângă omor din culpă şi ocultare de cadavru) au organizat înscenarea.

Cadavrul lui Mihai Istoc a fost pus pe un pat luat din şantier, dus la 20 de km de Venaria şi aruncat la groapa de gunoi.

Corpul a fost găsit la 10 zile distanţă, de vânătorii de mistreţi. Acum, la patru ani, după examenul DNA, acel corp are şi un nume.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Un europarlamentar român lansează un avertisment fără precedent: Se urmărește înlocuirea populației României cu o populație de refugiați
Generatia cu parinti de decor
Traficul de sex cu minori prin intermediul serviciilor de "Protectie" ale copilului EXPUSE| Cum se rapesc copii pentru SEX!!!
237 de COPII au MURIT in 3 zile după VACCINUL pentavalent
Prinţul Charles a vrut să se însoare cu principesa Margareta a Romaniei, insa ea se iubea cu Gordon Brown viitorul prim ministru al Angliei, la care isi uita lenjeria in baie
Coaliția pentru Sănătate critică legea vaccinării obligatorii: Este ilegal, neconstituțional și profund abuziv, și din aceste motive este în totalitate lovit de nulitate. Care sunt argumentele juridice pentru respingerea proiectului Ministerului Sănătății
Atenție când faceți cumpărăturile pentru Sărbători! NEREGULI GRAVE găsite la Carrefour și Cora
Media de viata a homosexualilor este de 42 de ani in SUA, 51 in Europa. Iar dupa moarte nu ii asteapta lucruri bune pe homosexuali, din relatarile oamenilor intorsi din moarte clinica.
UPDATE: Homosexualii îl vor pedepsit pe Leon Dănăilă, pentru susținerea familiei: Heterosexualii, ei dau naștere la copii, pot să facă copii. Un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziționeze pe alte căi
Companiile care compun „Big Pharma” au suferit pierderi de 24,6 de MILIARDE de dolari, după ce Donald Trump a spus că Pharma „scapă basma curată după ce a făcut o crimă”
Erau trei nave care se aflau in apropierea Titanicului cand acesta s-a scufundat.Opreste-te si citeste!
Fața NEVĂZUTĂ a homosexualității: un tânăr din București a avut relații cu peste 100 de bărbați într-un an în timp ce era bolnav de SIDA. Detalii șocante despre stilul de viață gay
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite