Mii de CRESTINI s-au RUGAT, au CANTAT si au SCANDAT Numele lui ISUS CHRISTOS in Times Square, New York, Inainte de Alegerile Prezidentiale

Distribuie!by Traducere AGNUS DEI Sursa – https://www.tmn.today/2016/11/thousands-times-square-power-god/ Un grup de oameni puțin probabil ca a preluat Times Square, chiar înainte de alegeri. Mii de convers acolo să se roage și să se închine lui Dumnezeu într-o manieră foarte publică chiar în New York City. Dumnezeeste Apartine în Orașul Meu a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Traducere AGNUS DEI Sursa – https://www.tmn.today/2016/11/thousands-times-square-power-god/

Un grup de oameni puțin probabil ca a preluat Times Square, chiar înainte de alegeri. Mii de convers acolo să se roage și să se închine lui Dumnezeu într-o manieră foarte publică chiar în New York City.


Dumnezeeste Apartine în Orașul Meu a fost format în anul 2009, când un grup de tineri s-au saturat de toate panourile publicitare ateiste din New York City. Ei nu se tem să proclame dragostea lor pentru Isus. Viziunea lor este de a ajuta pe alții să accepte pe Hristos într-un oraș în care, uneori, pare a fi agnostic.

Această adunare enormă a fost un mod uimitor de a reaminti New York-ezilor că Dumnezeu este încă cu ei. În video-ul de mai jos, puteți vedea și auzi atat de mulți creștini care se adună în rugăciune într-o zonă de mare trafic din New York City! Acesta este un lucru extraordinar de a vedea!


Nu ești niciodată  singur când crezi în Dumnezeu. Acești creștini au arătat aceasta New York-ezilor! Suntem mulți și ar trebui să fim mândri să vorbim despre credința noastră și sa zicem bun venit si la alții în turmă.
An unlikely group of people took over Times Square just before the election. Thousands converged there to pray and worship God in a very public manner right in New York City.

~~~~~~~

God Belongs in My City was formed in 2009 when a youth group was fed up with all the atheist billboards in New York City. They are not afraid to proclaim their love for Jesus. Their visibility is helping others accept Christ in a city in that at sometimes appears to be agnostic.

This enormous gathering was an amazing way to remind New Yorkers that God is still with them.

loading...

Just Before the Election Thousands Take Over Times Square With the Power of God

Se aude: „Te iubim DOMNUL nostru! Duhule Sfinte, vino! Umple acest oras! Umple acest oras, Doamne! Ne inchinam Tie, Doamne Isuse.

/: Apa-i schimbat-o în vin
Ochi ai deschis orbilor
Tu eşti Domnul, Minunilor…
Chiar din cenusa tu scoti
Nu e nimic ce nu poţi
Chiar şi-n beznă, Străluceşti ://: Tu eşti cel care, Eşti cel mai mare.
http://Versuri.ro/w/geldhk
Eşti Dumnezeu fără asemănare
Eşti cel ce vindeci, Cu a ta putere /: Isus ://: Cine ne stă împotrivă
Cine ne stă in cale
Nimic nu ne doboară
/: Cu noi e Dumnezeu:/
Versuri preluate de la Resurse Crestine
https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/11/09/mii-de-crestini-s-au-rugat-au-cantat-si-au-scandat-numele-lui-isus-christos-in-times-square-new-york-inainte-de-alegerile-prezidentiale/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite