Miliardarul Jim Rogers, fostul partener al lui Soros: Cea mai mare criză economică va veni la sfârșitul acestui an

Distribuie!by Miliardarul american Jim Rogers a declarat într-un interviu pentru Business Insider că cea mai mare criză economică va veni în câțiva ani și aceasta va fi mult mai gravă decât oricare altă criză din ultimii ani. Rogers susține că această criză va fi creată de Wall Street deoarece în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Miliardarul american Jim Rogers a declarat într-un interviu pentru Business Insider că cea mai mare criză economică va veni în câțiva ani și aceasta va fi mult mai gravă decât oricare altă criză din ultimii ani.

Rogers susține că această criză va fi creată de Wall Street deoarece în această perioadă unele acțiuni din America intră în ”bula” speculațiilor, iar atunci când aceasta se va sparge toată lumea va trebui să fie foarte îngrijorată.


Întrebat când crede că se va declanța această criză economic, Jim Rogers spune că ”la sfârșitul acestui an la anul viitor”.

Referitor la ce va declanșa această criză, miliardarul spune că se va întâmpla acolo unde nimeni nu se așteaptă. ”Este interesant pentru că aceste lucruri izbucnesc unde nu se uită nimeni. În 2007, Islanda a falimentat. Atunci lumea a spus ‘Islanda? Este o țară? Au bursă?’ Iar apoi Islanda a căzut, apoi Bear Stearns a falimentat, apoi Lehman Brothers au falimentat și tot așa în spirală. Mereu se întâmplă unde nu suntem atenți. Așa că nu știu. Ar putea fi un fond de pensii american, ar putea di o țară la care nu ne uităm, ar putea fi tot felul de lucruri. Ar putea fi un război. Este totuși, puțin probabil să fie un război, dar ceva sigur va fi.


Despre amplitudinea crash-ului, omul de afaceri, care are 74 de ani, spune că va fi cel mai mare pe care l-a văzut în viața sa. ”Va fi o chestie serioasă. Am avut probleme financiare în America – să luăm America drept exemplu –  odată la 4-7 ani. Ei bine, de această dată au trecut 8 ani de la ultima criză. Aceasta este cea mai lungă sau a doua cea mai lungă perioadă din istorie, așa că vine cu siguranță. În 2008, am avut o problemă din cauza datoriilor, dar atunci chinezii au avut o mulțime de bani economisiți pentru zile ploioase, iar când a început să plouă, ei au început să cheltuiască banii. Acum, chiar și chinezii au datorii și datoria este mult mai mare. Rezervele federale, banca centrală din America, au datorii de cinci ori mai mari decât în 2008”, a explicat Rogers.

loading...

Miliardarul american, car elocuiește în Asia, are o viziunea de-a dreptul apocaliptică și spune că această criză va însemna, cel mai probabil, sfârșitul civilizației vestice. ”De aceea m-am mutat în Asia. Copiii mei vorbesc mandarină din cauza a ceea ce urmează. Veți vedea că guvernele nu reușesc să depășească o astfel de criză. Veți vedea țări care eșuează în a rezolva problema. Islanda a eșuat ultima oară. Alte țări o vor face. Veți vedea multe. Veți vedea partide care dispar. Veți vedea instituții care au trăit mult timp și care vor dispărea. De această dată vor falimenta muzee, spitale, universități sau companii finaciare”, spune milionarul care în anii 70 a fondat Quantum Fund, împreună cu George Soros.

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/urmeaza-cea-mai-mare-criza-economica-1869511

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Casa asta se construiește singură în 10 minute și o poți muta oricând, oriunde
De cate ori mancati carne, amintiti-va ca este modificata genetic si ca ati putea manca carne de om, in realitate. De ce? Pentru ca in intreaga lume se fac experimente genetice si modificari genetice intre animal si om pentru crearea unor hibrizi - monstri genetici
TRUMP: Voi fi cel mai mare reprezentant al crestinilor cum nu au mai avut de mult| IUBESC BIBLIA| FIICA lui IVANKA: Maternitatea este cea mai importanta slujba
ARSENIE BOCA: NU POT SA VA MINTUIESC, CI DOAR SA VA TREZESC
Mesajul dur al lui Dragoș Pătraru pentru toate multinaționalele din România: „Tâmpiților, ia dublați voi salariile! Mama voastră de pomanagii! Asta e culmea tupeului: să te plângi că românii nu mai vor să muncească degeaba!”
Prezentatoarea Magda Vasiliu: „Imi iubesc tara. N avem practic nimic. Nimic. Mall – uri, catedrala, si beculete de Craciun…. Dupa 100 de ani Romania e cea mai saraca tara europeana, fara autostrazi, fara spitale, cu o rata record a violentei in familie, pentru ca Romania nu mai are educatie…Asa ca azi sunt trista. Am o strangere de inima gandindu ma la …”
GUVERNUL FRANCMASONIC mondial nu e total invaluit in mister. Cine refuza sa faca parte din acest sistem universal nu va avea dreptul sa traiasca.
DemoNcratie: Românul care a criticat Barnevernet, forțat să demisioneze din funcția de director de grădinițe din Oslo
ŞOC în MAREA BRITANIE | Fiica secretă a prinţesei Diana cu prinţul Charles!
Caută prin sertarele părinților. Primeşti 200 de milioane de lei vechi despăgubiri pentru asemenea carnet CEC
Casa Regala britanica împerechea în masă sclavele irlandeze ieftine cu sclavii africani scumpi | Informatii pe care le evita presa oficiala si istoria din scoli
Guvernul Dacian Soroș în război cu CRESTINII. Bugetul de stat a fost privatizat pentru interesele fundațiilor soroșiste!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite