Mimi Brănescu, despre Las Fierbinţi: „Ăsta e un regret al meu, că poate noi am legalizat cocălăreala. Eu nu cred că România e cea din serial“

Distribuie!by Scenaristul Mimi Brănescu (44 de ani) nu crede că România e cea prezentată în serialul de succes „Las Fierbinţi“, aşa cum îi spun mulţi, şi mărturiseşte că are un regret şi anume că unii oameni nu înţeleg adevăratul mesaj al producţiei de la Pro TV şi ceea ce ar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Scenaristul Mimi Brănescu (44 de ani) nu crede că România e cea prezentată în serialul de succes „Las Fierbinţi“, aşa cum îi spun mulţi, şi mărturiseşte că are un regret şi anume că unii oameni nu înţeleg adevăratul mesaj al producţiei de la Pro TV şi ceea ce ar trebui să fie un exemplu de „aşa nu“ a devenit un lucru l modă. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ INTERVIU Mimi Brănescu, actor şi scenarist: „Aş fi plecat din «Las Fie… Mimi Brănescu, scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc, îi contrazice pe cei care îl felicită pentru faptul că portretizează românii exact aşa cum sunt, considerând că personajele sale nu reprezintă o majoritate reală.    „E o lume a mea. Lumea în care am trăit. Nu sunt ei aici, dar eu oameni ca ei cunosc. Cu oameni ca ei am copilărit. E o bucată de România. Iubită de mine, dar şi făcută de râs. Nu e reprezentativ. Multă lume zice: domnule, e exact cum suntem noi. Nu, noi nu suntem aşa. Aici sunt exagerate lucrurile puţin. Sigur că există şi un beţiv, există şi o curvă, dar nu cred, nu vreau să cred că aşa e România“, a declarat scenaristul într-un interviu pentru Ştirile Pro TV.

Brănescu a mărturisit şi că are un regret când se gândeşte că poate „Las Fierbinţi“ a girat „cocălăreala“ şi crede că mai mulţi oameni ar trebui să înţeleagă că poveştile spuse în serial sunt mai degrabă îndemnuri de „aşa nu“.    „Poate că noi am legalizat, ăsta e un regret al meu, că noi am legalizat cocălăreala. De unde înainte cocalarul era într-un colţ şi era jenat, acum dacă îi spui «cocalarule» e o mândrie cumva. Să zic da bravo, mă, ce ai făcut boss? Nici nu ştiu cum e mai onest, să mă bucur că se uită toată lumea sau să trag un semnal de alarmă că nu e pentru toată lumea. Eu nu cred că România e cea din serial. Noi am arătat cum nu e. Aşa nu. Eu scriu de 7-8 ani. Şi sunt copii care au crescut cu chestia asta în cap. Cu «bă, mânca-ţi-aş!», «bă, eşti prost, bă, eşti nebun?», «ce-ai făcut Bobiţă?». Nu e aşa. Ar trebui cineva să spună că nu e aşa“, a explicat scenaristul.    De-a lungul sezoanelor pe care le-a scris, Mimi Brănescu a încercat să arate telspectatorilor că dincolo de lumea amuzantă la prima vedere se ascund realităţi de-a dreptul tragice. Câteva dintre exemple sunt monologul regretatei Stela Popescu despre situaţia dezastruoasă din învăţământul românesc, revolta Aspirinei (Mirela Oprişor) faţă de politicienii care fură.    „Nişte urlete de-ale mele. Nişte izbucniri că nu se mai poate. Şi făcute foarte bine de ei“, a spus Brănescu. Un alt moment foarte apreciat a fost poezia lui Celentano difuzată în 2016 de 1 Decembrie, însă acesta a fost gândită chiar de Adrian Văncică, actorul care interpretează personajul.    Mimi Brănescu spune că îi place România, motiv pentru care nu a vrut să părăsească ţara în ciuda insistenţelor fiicei sale, pe care o are cu actriţa Mirela Oprişor, cei doi fiind căsătoriţi de 13 ani.    „M-am învăţat aşa. Să zic că aşa e la noi. Şi ce să facem, aşa e… Şi fii-mea îmi atrage atenţia de când era mică să plecăm din ţară. Şi mi-e foarte greu să îi explic. E pornită. Că ea vrea să plece. Eu nu vreau să vreau să fiu neamţ. Nu vreau să fiu englez. Mie îmi place România şi îmi place aşa cum sunt lucrurile. Dar să vrem să le facem un pic mai bune. Atât. Dar nu cred că trebuie să vină cineva să ne zică sau să facă ce nu ştim noi“, a spus Mimi Brănescu.


loading...

Citeste mai mult: adev.ro/pj3yg1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Gigi Becali, prima reacţie după ce a câştigat procesul cu Remus Cernea. Becali "Romania este ultima redută împotriva diavolului. Aici diavolul se bate, dar nu câștigă mult teren. Să se ducă în Olanda cu LGBT al lui!"
Ultima postare pe Facebook a lui Andrei Gheorghe: voi continua sa trollez popi, ingeri catedrale, homofobi, legionari si alte asemenea fapturi imbecile
O fetita de 2 ani a murit dupa ce tatal a mers pe ascuns sa ii faca toate vaccinurile, fara stirea mamei
Un jurnalist român spune că a fost avertizat cu o zi înainte că VA URMA o tragedie cu mulți morți
Iohannis își face bucătărie de lux | Administrația prezidențială investește 29.000 de euro în farfurii, pahare și tacâmuri
O fetiţă de cinci luni din Olt a murit după vaccin
DigiTV e urmarita de DNA pt. corputie! HAHAHA tocmai cei care acuzau pe altii de FAKE NEWS, nu spun lumii despre situatia lor!!!!
Mamă a 6 copii umilită public pentru că nu a vrut să dea bani la fondul clasei
Faptul ca Obama nu l-a gratiat pe Snowden este inca o dovada ca sistemul nu te apara pe tine cetatean de rand, ci pe ei elita, de popor!!!
Ne-am lamurit: Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna.
Prim-ministrul Bulgariei acuză hipermarketurile pentru îmbolnăvirea populației din cauza standardelor duble ale produselor alimentare: „La următoarea reuniune de la Sofia, liderii statelor din UE vor mânca ce mănânca și bulgarii”
DEMISIA GUVERNULUI: De la 1 aprilie vom avea printre cei ma scumpi carburanti din Europa
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite