Minciuna cu masacrul de la scoala elemantara Sandy Hook continua si astazi

Distribuie!by   Va mai amintiti de atacul de anul trecut, de la scoala elementara de la Sandy Hook din America? Care socase intreaga lume, in 14.12.2012 ca un tanar de 20 de ani, Adam Lanza, ar fi intrat in scoala si ar fi impuscat in stanga si in dreapta creand […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1

 


Va mai amintiti de atacul de anul trecut, de la scoala elementara de la Sandy Hook din America? Care socase intreaga lume, in 14.12.2012 ca un tanar de 20 de ani, Adam Lanza, ar fi intrat in scoala si ar fi impuscat in stanga si in dreapta creand un masacru, iar imediat dupa aceea a intervenit Obama sa modifice legea controlului armelor pentru a dezarma populatia. Ei bine ca si in multe alte regii, vedeti atacul de la Boston, totul a fost regizat de catre guvern in a inaspri masurile de dezarmare a populatiei. Metoda a fost folosita cu ani in urma si de catre Hitler, dupa care a putut sa isi inceapa dictatura in liniste. Un om inarmat nu se va supune atat e repede comenzilor sistemului in caz de urgenta si se va suspune tuturor masurilor impuse de sistem, cum ar fi legea martiala, implantul de cip si altele.

Tehnica aceasta mincinoasa de a crea drame televizate, publice si lacrimogene s-a folosit si la noi in Romania, vezi cazul cu copilul Ionut omorat de caini, cand s-a dovedit ca bunica era actrita, iar parintii agenti SRI sub acoperire, care mai faceau si afaceri cu statul si cu oprescu si traiau intr-o vila frumoasa, nu intr-un apartament de bloc cum ne relata presa, vezi articolul aici: FENOMENAL! Bunica baietelului sfasiat de maidanezi apare intr-o reclama la TV – Toti care o cunosc au inlemnit cand au vazut imaginile astea! Actrita asta ori seamana leit cu ea ori e sora ei geamana


Semnificatia zilei de 25 si ritualul masonico-satanic care s-a stabilit in aceasta data

Pentru a va convinge ca minciuna cu masacrul Sandy Hook este o frauda urmariti acest clip:


 

 

1a

 

Un alt indiciu ca totul a fost atent programat il gasim in filmul : Batman: Cavalerul Intunericului se intoarce. Locatia impuscaturilor a fost aceeasi, doar ca in film era numita Aurora, dar harta arata locatia Sandy Hook.

1.gif

O alta dovada:  De ce apare aceasta doamna ( actrita), in diversiunea James Holmes  ( alta inscenare unde s-a creat impuscarea a 12 oameni intr-un cinema  numit Aurora- vezi filmul Batman: The Dark Knight returns si afisul de mai sus), ca avocat si in aceasta ipostaza ca parinte de copil din scoala cu masacrul din Sandy Hook?????

1

 

Alta neregula: De ce a prezentat CNN live de la fata locului, cand lumea statea in suspans ca se negocia cu “criminalul”, alte imagini cu scoala de la Sandy Hook, decat cele reale?

 

1

Psihologul ciudat  implicat in masacru, Gene Rosen, apare intr-un articol FEMA, in data de 23.07.2012 la o campanie de pregatire a tineretului, cu trei copii care apareau pe urma la campania Obama pentru semnarea legii de dezarmare a populatiei, intrunire care s-a petrecut imediat dupa masacru.

1

Tineti-va bine, copilul Noah ( ca ei sensibileaza cu copii, ca populatia sa accepte orice cand sunt imlicati copii- s-a vazut si la noi cu cazul Ionut), apare ca actor bineinteles la stiri in 2008, apoi in 2012 ca victima, elev-copil mort, dupa care reapare  in 14. dec cu alta poveste viu din nou la TV.

1

 

Aceste trageri inscenate au fost clar facute de profesionisti si dubluri ( ca si in cazul lui Kennedy), politia intrebata de faptul ca publicul a vazut un alt tip care tragea a deviat discutia de acolo, ignorand total intrebarile publicului.

1

loading...

 

Din nou arma psihologica cea mai efectiva, prezentarea de copii “morti”, arma care sensibilizeaza si face credibil totul ( cine e in stare sa gandeasca ca sistemul ar putea inventa/inscena asa ceva), ce avem noi aici, pe presupusul copil impuscat la scoala Sandy Hook, Dylan Hockley, viu din nou in spatele lui Obama in ianuarie 16.2013. Acesti copii nu sunt doar actori, sau copii acelora din sitem, de multe ori poate fii vorba de clone sau androizi atat de perfect facuti cum vedeti in filme si videoclipurile lui Lady Gaga ( dar mai e cale lunga pentru unii sa gandeasca atat de departe, cand ei de abia inteleg ca guvernele mondiale creeaza astfel de inscenari mediatizate), pe care ii folosesc la diverse evenimente de manipulare in masa a populatiei.

1

 

Neprevazut, un examinator, expert medical a facut si el o ancheta si a descoperit ca toate ranile au fost cauzate de  arme cu luneta de tragere de la distanta. Acest expert nu a fost luat in considerare, caci remarcile sale au fost luate in aceste conditii drept amatoricesti.

1

 

Treziti-va oameni buni, caci guvernele se joaca cu emotiile voastre. Iata o noua “victima” a masacrului de la Sandy Hook. Obama poate sa invie copii morti nu? Iata o poza cu aceeasi fetita pe care mass-media ne-o prezinta ca moarta, ea se afla inainte de speechul lui Obama la funeralii, in bratele sale, in data de 16.12.2012.

1

 

Mai sa fie. Acelasi locotenent implicat si prezent la doua inscenari diferite.

1

 

O alta greseala: Certificatul de deces arata moartea atacatorului cu o zi mai tarziu, care s-a sinucis in aceeasi zi dupa ce a ucis copii, o profesoara, pe mama sa si lumea a crezut toata inscenarea.

1.gif

 

Intrebare: Arata acesta a tata care tocmai si-a pierdut fetita pretioasa, sau un actor de duzina? ( vezi cazul tatal lui Ionut din Romania). Sandy Hook a fost o megainscenare fara martori, fara camere de supraveghere, fara lacrimi, fara parti vatamate, fara arme, fara reportaje reale de la fata locului, fara dovezi reale de orice fel ca macar a avut loc.

1.gif

 

Inselatoria Sandy Hook a avut multe greseli care i-au tradat:

Nu au existat lacrimi, parintii erau mereu aranjati si pregatiti sa vorbeasca la camere, parca special antrenati, gata sa  dea mereu interviuri oricand era nevoie, copii de la fata locului au contrazis povestea oficiala, ca macar ar fi existat impuscaturi in masa, nu s-au oficializat imagini din camerele de luat vederi ( amintiti-va cu povestea Ionut ce imagini aparusera dupa un timp), doar arme de mana au fost gasite la fata locului, desi nu s-a folosit asa ceva.

1

 

Scena din filmul Batman: Cavalerul intunericului se inalta, care indica locatia.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite