Ministerul Sanatatii: gripa a omorat 10 oameni! pe bune? Nu cumva spitalele voastre infecte cu dezinfectanti Hexipharma? Cine mai are incredere in ce spun cei din sistemul sanitar dupa ce nu au fost in stare sa depisteze ani de zile problema dezinfectantilor!

Distribuie!by Sa ai incredere in ceva ce afirma Ministerul NEsanatatii ar fi cea mai mare prostie de pe planeta dupa ce ei au lasat ani de zile, in cardasie cu cadrele medicale sa moara lumea datorita dezinfectantilor Hexipharma. Cu ce garanteaza ei acum ca vaccinurile nu sunt otrava de soareci, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sa ai incredere in ceva ce afirma Ministerul NEsanatatii ar fi cea mai mare prostie de pe planeta dupa ce ei au lasat ani de zile, in cardasie cu cadrele medicale sa moara lumea datorita dezinfectantilor Hexipharma. Cu ce garanteaza ei acum ca vaccinurile nu sunt otrava de soareci, sau apa de ploaie, din moment ce ei au cazut testul la capitolul dezinfectanti in mod barbar? Stiti cate sute de mii de oameni au murit in urma anilor de Hexipharma in Romania? Nu? Niciodata Ministerul Sanatatii nu va va dezvalui acest genocid, insa calculul il puteti face si singuri, incepand cu anul in care Hexipharma a intrat in schema Ministerului Sanatatii.

Mai nou presa corupta si sistemul bolnav incurajeaza vaccinarea oamenilor cu vacinul antigripa TAMIFLU, insa nimeni nu v-s spus efectele secundare ale acestuia. iata ce scrie pe un prospect din strainatate:


Vaccinul Tamiflu poate duce la moarte, halucinatii, spasme, poate sa auda voci, sa vada lucruri care nu exista, sa aibe probleme de vorbire etc.

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Margareta primeste salariu de fost şef de stat. Toate cheltuielile Casei Regale sunt plătite de popor| Va convine?
Instaurarea monarhiei in Romania prin regele Carol I a cauzat asuprirea si moartea a peste 10.000 de tarani romani
Toti presedintii tarii au fost ofiteri sub acoperire. Iohannis are gradul de colonel (r).
Klaus Iohannis: Moscheea de la București, în faza obținerii autorizației
COMBINATIA SURPRINZATOARE CARE ITI VINDECA ORGANISMUL IN INTREGIME! ESTE MEDICAMENTUL UNIVERSAL AL TIBETANILOR
E clar acum? Rise Project si Florin Badita au primit bani de la Soros sa organizeze protestele #rezist si sa denigreze site-urile care spun adevarul pe verificasursa.ro
AFIRMATII CARE EMANA PUTERE
Operaţiunea Paperclip a dus în SUA 1600 de oameni de ştiinţă nazişti criminali de razboi şi ofiţeri SS au căpătat poziţii proeminente în comunitatea ştiinţifică din SUA "Paperclip" înseamnă agrafă de birou.
Orfana română adoptată în anii '90 şi ajunsă soldat în armata SUA: „Mama adoptivă s-a purtat abuziv cu mine“
S-au saturat! Niste crestini curajosi iau atitudine si intrerup difuzarea unui film LGBT-ist| Presa sorosista e isterizata si ii numeste "crestini extremisti"
Ce partide cu candidati anticrestini si antiromani NU trebuie sa fie votate de romanii informati: PSD, PNL, PDL, PMP, Forta Civica si Noua Republica. Explicatiile, pe capete, aici. Cine voteaza cu ele sa-si aduca aminte de vorba lui Tutea!
Discursul emoționant al tinerei din Lunca Ilvei, șefă de promoție la Sorbona.„Cine îl cunoaște pe Dumnezeu, nu își va negocia valorile!“
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite