Ministra TEHNOCRATA a muncii: BARNEVERNET a trebui sa se aplice si in Romania

Distribuie!by Iata ce putem citi la Ministrul Muncii, Ana Costea, despre cazul Bodnariu: Simple măsuri de disciplină. Măsuri care n-ar strica să se aplice şi în România de pe B1tv: Ana Costea, ministrul Muncii, este de păprere că modul în care au acționat autoritățile din Norvegia nu ține de duritate. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata ce putem citi la Ministrul Muncii, Ana Costea, despre cazul Bodnariu: Simple măsuri de disciplină. Măsuri care n-ar strica să se aplice şi în România de pe B1tv:

Ana Costea, ministrul Muncii, este de păprere că modul în care au acționat autoritățile din Norvegia nu ține de duritate.


Aceasta spune că ceea ce s-a întâmplat sunt „simple măsuri de disciplină. Măsuri care n-ar strica să se aplice şi în România”.

„Nu știu dacă despre duritate este vorba. Eu aș numi mai degrabă disciplină, să știți, nu neapărat duritate. O rigoare și o disciplină”, a spus ministrul Muncii, potrivit Digi24.


Ana Costea a mai spus că din punctul său de vedere, democrația înseamnă respectarea instituțiilor statului.

„Eu zic că în general în întreaga activitate, pentru că democrația, cel puțin în concepția mea, nu înseamnă haos, că oricine face ce vrea, ci înseamnă disciplină, rigoare și respectarea instituțiilor statului. Eu asta mi-aș dori”, a mai spus ministrul muncii.

loading...

Cititi va rog si:

Ministrul Muncii, declarații ȘOCANTE despre Barnevernet: Simple măsuri de DISCIPLINĂ, ar trebui APLICATE și în ROMÂNIA. Purtătorul de cuvânt al fam. Bodnariu: Cerem DEMISIA Anei Costea! E ca un MERCENAR angajat în slujba Norvegiei

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite