Ministrul Sănătăţii: Facem o lege a vaccinării, întrucât a scăzut mult numărul doritorilor şi a crescut opoziţia părinţilor

Distribuie!by Ministrul Sănătăţii pregăteşte un proiect de lege prin care părinţii care refuză vaccinarea vor fi supuşi unor sancţiuni. În Franţa, părinţii riscă până la doi ani de închisoare şi amenzi de până la 30.000 de euro dacă NU îşi vaccinează copiii. Ministrul Bănicioiu spune că Franţa, Germania şi Polonia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministrul Sănătăţii pregăteşte un proiect de lege prin care părinţii care refuză vaccinarea vor fi supuşi unor sancţiuni. În Franţa, părinţii riscă până la doi ani de închisoare şi amenzi de până la 30.000 de euro dacă NU îşi vaccinează copiii. Ministrul Bănicioiu spune că Franţa, Germania şi Polonia au fost surse de inspiraţie.

Dorim reglementarea situaţiei vaccinării, ne inspirăm după legislaţia care existentă în vigoare în Franţa, Germania şi Polonia, întrucât ne apropiem de pragul de vaccinare de 80%, sub care nu putem scădea, potrivit recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii„, a spus ministrul Sănătăţii la TVR.


Nicolae Bănicioiu afirmă că au scăzut numărul părinţilor care doresc să-şi vaccineze copiii şi trebuie luate măsuri.

„Avem un draft al legii vaccinării, lucrăm la acest document, care va reglementa situaţia imunizărilor în România. Am luat această decizie întrucât există o campanie foarte agresivă antivaccinare, a scăzut mult numărul doritorilor şi a crescut opoziţia părinţilor. În acest context, există riscul reapariţiei unor boli foarte grave, mortale chiar, după cum a sesizat şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Să nu uităm că poliomielita, o boală eradicată prin vaccinare, reapare prin refuzul vaccinării„, a declarat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.


loading...

Domnule Banicioiu, nu mai bine va ocupati de problema spitalelor din Romania, ca moare lumea prin spitale, din lipsa medicilor, a cadrelor medicale, a echipamentelor, a mizeriei? Nu mai bine va preocupati cum sa mariti salariile si rata de natalitate?

Deja bate la ochi ca veniti cu o lege, e clar ca vreti sa depopulati  tara mai tare prin aceste vaccinuri, din moment ce nu va preocupa celalalte aspecte care termina populatia.

Daca se va aproba aceasta lege, va fi cel mai mare genocid sub conducerea unui presedinte care nu are copii si caruia nu ii pasa de copii, deoarece el s-a ocupat cu traficul de copii in trecut, oricat s-ar evita discutiile pe aceasta tema.

Mai crede cineva din tara asta in faptul ca politicienii vor binele poporului, mai are cineva incredere in actiunile lor, la tot ce au facut de 25 de ani incoace cu poporul si cu tara aceasta?

http://activenews.ro/ministrul-sanatatii-facem-o-lege-a-vaccinarii-intrucat-a-scazut-mult-numarul-doritorilor-si-a-crescut-opozitia-parintilor_18100615.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite