Minunile din inchisoare: Arsenie Boca reusea sa iasa cu ajutorul Harului

Distribuie!by Minunile din închisoare :In inchisoare , a avut loc minunea prin care Părintele Arsenie ,a reușit să “iasă”, cu ajutorul Harului Dumnezeiesc, prin zidurile temniței, pentru a fi prezent la înmormântarea mamei sale,Cristina. I se dau trei ore liber, sa se roage, timp în care, spusese gardieilor sa nu intre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Minunile din închisoare :
In inchisoare , a avut loc minunea prin care Părintele Arsenie ,a reușit să “iasă”, cu ajutorul Harului Dumnezeiesc, prin zidurile temniței, pentru a fi prezent la înmormântarea mamei sale,Cristina. 
I se dau trei ore liber, sa se roage, timp în care, spusese gardieilor sa nu intre nimeni peste dansul , dar venind acestia mai devreme cu 10 minute , nu l-au gasit pe Pr. Arsenie in locul de rugaciune. pur și simplu disparuse , nu era acolo ,astfel gardienii dând alarma,au chemat pe mai marii inchisorii si venind acestia, la exact 3 ore, au intrat la Pr. Arsenie gasindu-l acolo in rugaciune ! Chestionat fiind de cei care îl păzeau răspunde că a fost la înmormântarea mamei sale,Cristina ! Gardienii au sunat acolo și li s-a confirmat prezența la înmormântarea mamei,de catre primarul locului si de catre toti oamenii prezenti la inmormantarea mamei sale, care avusese loc la Vața de Sus, la câteva sute de kilometri de locul unde părintele era închis.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite