Miracolul vieții. Părinții unui tânăr mort în incendiul din Colectiv și-au creștinat fetița venită pe lume înainte de Înviere. Botezul a avut loc în Biserica ridicată chiar de familia greu încercată

Distribuie!by Tragedia din clubul Colectiv a marcat vieti si a schimbat destine. Si cand suferinta pierderii unui copil in infernul de la clubul bucurestean a fost alinată de aducerea pe lume a unui alt copil se poate vorbi si de minunile post Colectiv. Dorin și Marcela Bucă, părinții lui Andrei, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Tragedia din clubul Colectiv a marcat vieti si a schimbat destine. Si cand suferinta pierderii unui copil in infernul de la clubul bucurestean a fost alinată de aducerea pe lume a unui alt copil se poate vorbi si de minunile post Colectiv.
Dorin și Marcela Bucă, părinții lui Andrei, tânărul arhitect care și-a pierdut viața în Colectiv, au creștinat-o, sambata, pe micuta Andreea Gabriela, minunea venită în familia lor anul acesta, cu doar câteva zile înaintea Învierii.
Botezul Andreei a avut loc la aceeași biserică în care a fost dus pe ultimul drum Andrei, adică biserica ridicată chiar de familia Bucă. Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, scrie obiectivbr.com. Andreea a sosit dormind la biserică și nu s-a trezit decât în momentul cufundării în cristelnița. Nașul de botez al micuței a fost nimeni altul decât cel mai bun prieten din copilărie al lui Andrei, Cosmin Preda.
Petrecerea de botez va avea loc mâine, pe Dunăre, pe nava Borcea, cea mai veche navă cu zbaturi din România, recondiționată cu ani în urmă chiar de Dorin Bucă, ajutat de Andrei.
În urmă cu un an și jumătate, o veste cumplită le-a sfâșiat sufletul soților Marcela și Dorin Bucă. Pe 30 octombrie 2015, unicul lor fiu, Andrei Bucă, și-a pierdut viața în cumplitul incendiu din clubul bucureștean “Colectiv”. Avea doar 29 de ani, iar pentru cei doi părinți existența în această lume părea să se fi golit de conținut și însemnătate odată cu disparița sa.
Din aprile 2017, însă, soții Bucă au din nou un motiv pentru a înfrunta viața până la capăt, cu bune și cu rele, așa cum este ea hărăzită să fie. Chiar înainte de marea sărbătoare creștină a Învierii, în familie a sosit un nou membru: la vârsta de 52 de ani, Marcela a născut, fără mari probleme, o fetiță perfect sănătoasă.
http://www.activenews.ro/stiri/Miracolul-vietii.-Parintii-unui-tanar-mort-in-incendiul-din-Colectiv-si-au-crestinat-fetita-venita-pe-lume-inainte-de-Inviere.-Botezul-a-avut-loc-in-Biserica-ridicata-chiar-de-familia-greu-incercata-144391

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Numerologie: Cele 3 cicluri pe care le parcurgi in viata, in functie de data nasterii

Romanii trebuie sa stie adevarul! Iata de ce au scos multinationalele oamenii in strada! Acest secret arunca totul in aer

DISTRIBUTI PE BLOGURI SI FACEBOOK! Dezvaluiri socante depre cardul de sanatate

Povestea focoasei Nadia Gray, românca de la Hollywood care a uimit lumea cu numărul de striptease din La dolce vita

DE PASTI biserica catolica a incantat si invocat aparitia anticristului

Închide