Mircea Dușa, avocatul lui Schweighofer, propus ca premier interimar

Distribuie!by Mircea Dușa, ”avocatul” lui Schweighofer, propus ca premier interimar Ministrul Apărării, Mircea Dușa, este propunerea pe care coaliția de guverngare (PSD/ UNPR/ ALDE) i-o va face președintelui României, Klaus Iohannis, pentru a asigura funcția de premier interimar până la desemnarea unui nou prim-ministru. Mircea Dușa este cunoscut în societatea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mircea Dușa, ”avocatul” lui Schweighofer, propus ca premier interimar


Ministrul Apărării, Mircea Dușa, este propunerea pe care coaliția de guverngare (PSD/ UNPR/ ALDE) i-o va face președintelui României, Klaus Iohannis, pentru a asigura funcția de premier interimar până la desemnarea unui nou prim-ministru.

Mircea Dușa este cunoscut în societatea civilă pentru sprijinul acordat companiei Holzindustrie-Schweighofer, considerată responsabilă în mare parte pentru distrugerea pădurilor din România în ultimul deceniu. Îm martie 2013, Mircea Dușa a participat la prezentarea pe care Gerard Schweighofer a făcut-o fabricii de la Reci, la sediul Prefecturii Covasna (vezi aici). Fabrica de la Reci a fost deschisă în urmă cu puțin timp, în ciuda acuzațiilor privind ilegalitatea obținerii diferitelor avize și certificate (detalii aici).


loading...

Gerard Schweighofer (în picioare) și Mircea Dușa (primul din dreapta)

http://www.romaniacurata.ro/mircea-dusa-avocatul-lui-schweighofer-propus-ca-premier-interimar/

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite