MISTERELE VĂII ALBE DIN BUCEGI. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ADEVĂRAT ÎN LOCUL CARE DĂ PESTE CAP APARATELE FOTO, PROVOACĂ AMEŢELI ŞI TELEPORTĂRI

Distribuie!by Despre Valea Albă din Bucegi, pasionaţii de mistere din România spun că este un loc încărcat de energii inexplicabile care resetează aparatele foto sau le declanşează din senin. Alţi turişti care au ajuns în Valea Albă au relatat că s-au pomenit, dezorientaţi, în alte locuri, la kilometri distanţă. Legendele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Valea Albă din Bucegi, pasionaţii de mistere din România spun că este un loc încărcat de energii inexplicabile care resetează aparatele foto sau le declanşează din senin. Alţi turişti care au ajuns în Valea Albă au relatat că s-au pomenit, dezorientaţi, în alte locuri, la kilometri distanţă. Legendele vorbesc despre un portal aflat în Valea Albă.

Valea Albă a incitat întotdeauna amatorii de drumeţii montane, mai mult sau mai puţin pregătiţi pentru a lua piept cu muntele, dar şi pe cercetătorii de mistere din Bucegi. Nu o dată, Valea Albă a ajuns şi în buletinele de ştiri după ce turiştii au suferit accidente şi chiar au murit în aventura de a escalada Fisura Albastră din Valea Albă, acoperită de zăpadă până târziu în vară, scrie Adevarul.


De altfel, inaccesibilitatea văii, cel puţin pentru turiştii nepregătiţi, atrage ca un magnet aventurierii. Valea Albă este poate cel mai cunoscut şi umblat traseu nemarcat din Bucegi. Geografic, Valea Albă separă Muntele Caraiman de Muntele Coştila, fiind mărginită pe dreapta de peretele Văii Albe, un uriaş vertical, şi pe stânga de Creasta Picăturii.

Se poate ajunge în vale din Buşteni, de la Căminul Alpin, urmând drumul spre poiana La Verdeaţă şi apoi Valea Albă. De aici, drumul poate fi continuat spre Crucea de pe Caraiman – Cabana Caraiman – Valea Jepilor şi înapoi spre Buşteni. De altfel, faptul că este cel mai rapid traseu de acces la platou în zona Caraiman-Coştila, dar şi de coborâre de acolo, îl face extrem de căutat de turişti.


Valea Albă este o vale de abrupt, iar traversarea ei este dificilă, prin căţărare permanentă, astfel că este nevoie de o condiţie fizică bună spre foarte bună şi de trei – patru ore pentru a o parcuge în totalitate. Cele mai dificile zone ale văii sunt cele două săritori, Săritoarea Cârnului şi Săritoarea Mare. Până târziu în vară, Valea Albă este acoperită de zăpadă.

Portalul din Valea Albă

 

Dincolo de atracţia turistică a zonei, Valea Albă este şi unul dintre punctele misterioase de pe harta Bucegilor, despre care pasionaţii de fenomene stranii cred că sunt polul energetic al României. Una dintre cele mai cunoscute legende ale zonei vorbeşte despre un portal care ar exista în Valea Albă. Localnici şi turişti au relatat despre faptul că au întâlnit în Valea Urlătorii, la kilometri distanţă, oameni complet dezorientaţi, care fie nu ştiau deloc unde se află, fie credeau că se află în alte locuri. De altfel, în Buşteni circulă numeroase poveşti despre existenţa unor portaluri care leagă Valea Urlătorii de Valea Albă sau de Valea Cerbului.

 

Energii care perturbă aparatele foto

loading...

O echipă de la „Lumea misterelor“, o publicaţie adresată pasionaţilor în domeniu, a organizat mai multe expediţii în Bucegi, în zone despre care sunt relatări că se manifestă fenomene paranormale sau energii absolut inexplicabile, printre care şi Valea Albă. În vale, aparatele de fotografiat digitale s-au resetat din senin pentru ca apoi să-şi revină la fel de brusc şi inexplicabil sau se declanşau brusc şi realizau fotografii foarte bune. „De exemplu, pe 23 mai 2009, la Valea Albă, în locul numit «La stîncă», în prezenţa a patru persoane, la aparatul digital (Canon A520, cu baterii alkaline LR6), se reseta ora, lucru care, din punct de vedere tehnic, nu se poate fără a acţiona anumite setări ale aparatului. După ce am părăsit zona, şi-a revenit. Aparatul, Sony Dsc-H2, cu acumulatori de 2.800, nu a putut fi pornit, chiar dacă i-am înlocuit acumulatorii cu unii noi“, scriu cei de la „Lumea misterelor“ care specifică faptul că, din echipă au făcut parte şi persoane care nu credeau în existenţa unor astel de fenomene. Femeile din expediţie au experimentat şi stări de „golire de energie“, vertij şi pierderi de echilibru. De asemenea, pe site-urile de profil, persoane care au ajuns în Valea Albă spun că aparatele digitale s-au declanşat din senin şi au surprins fotografii foarte bune sau faptul că, în special în Fisura Albastră, telefoanele mobile nu au semnal.

Scepticii nu cred în teoriile misterioase

Fenomenele sunt intens dezbătute pe internet, pe forumuri de profil, şi împart oamenii în două tabere, cei care nu cred în deloc în existenţa unor mistere în Bucegi, cum ar fi poluri energetice, portaluri, apariţii luminoase, tuneluri secrete, dar şi apărători înverşunaţi ai acestor teorii. Printre cei mai sceptici se numără oamenii munţilor care pun manifestările „paranormale“ pe seama oboselii şi a efortului depus sau pe nevoia de senzaţional. Gheorghe Haiduc, şeful Salvamont Buşteni, chemat deseori să salveze turişti din diverse zone dificile, inclusiv din Valea Albă, nu crede în misterele de acest gen ale Bucegilor. „Merg de ani buni pe munţi şi, personal, nu am întâlnit zone energetice misterioase, nici poli energetici, apa vie, nici locuri unde stă ceasul sau se resetează aparatele foto“, ne-a spus Gheorghe Haiduc.sursă-efemeride.ro

http://socialmediaromania.linure.com/misterele-vaii-albe-din-bucegi/1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Templul masonic VS. Templul lui Solomon ( semnificatia pilarilor) Semnificatia Francmasoneriei-influente grecesti si egiptene Istoria Ordinului Templier Zidarii care cladeau biserici gotice Steaua cu 5 colturi-Pentagonul- Planul in 5 puncte Capra lui Mendez ( Satana) Manualul masonic Star Wars- Darth Vader Numarul 33-semnificatie Navigarea- unirea timpului si spatiului - Roswell Close Encounters Of The Third Kind The Fourth Kind Sosirile Episodul 62
Chiar nu va pasa de tara asta? Maia Morgenstern cu un mesaj cutremurator -Salvati Rosia Montana!
Ziaristă chemată să dea în scris că nu mai postează pe Facebook
O ceapa taiata asoarbe toti virusii dintr-o incapere
În 2009, ziare.com scria că Iohannis a fost scăpat de dosarele cu traficul de copii și organe de „fosta lui iubită” Laura Codruța Kovesi, astazi acele articole nu mai exista
Singurul fruct care arde grăsimea de pe abdomen – cum îl prepari ca să te ajute?
SFÂŞIAT DE DURERE pentru că sistemul sanitar din ROMÂNIA i-a UCIS copilul, un TATĂ face o RADIOGRAFIE LUCIDĂ a GENOCIDULUI împotriva românilor. "Indivizi cu MENTALITATE de ASASINI conduc sistemul sanitar"
Profesorii universitari de la Ghena de Gunoi din Râmnicu Vâlcea
CRESTINI ajutati-l pe Florin Barbu, cel caruia un cuplu de homosexuali bogati i-au luat copii!!!! E dramatic ce se intampla!!! Chiar nu se gaseste nimeni sa il ajute???
Reprezentantul societatii civile ales de Iohannis: Sabina Elena| o proasta mica dar cu tupeu !!!
Hackerii de la Anonymous, mesaj pentru români: E intolerabil să ne folosiți prietenii morți pentru a rămâne la putere. „Colectiv” a fost operațiunea cu nume de cod AM-04K, finanțată cu bani și de la organizații controlate de George Soros
CIFRE SOCANTE DESPRE EXODUL ROMANILOR: ÎN 2016 S-AU NASCUT MAI MULTI COPII ROMANI IN STRAINATATE DECAT IN TARA!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite