Misterioasa organizatie – Ordo Templi Orientis

Distribuie!by Este o organizatie mistica, ce a fost infiintata la inceputul secolului XX. Grupul a fost creat pe aceleasi linii precum francmasoneria si se bazeaza pe practici oculte prin care membrii se muta de la un nivel la altul in organizatie. Filosofia grupului este credinta in principiile ezoterice New Age. Organizatia mai exista inca in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Este o organizatie mistica, ce a fost infiintata la inceputul secolului XX. Grupul a fost creat pe aceleasi linii precum francmasoneria si se bazeaza pe practici oculte prin care membrii se muta de la un nivel la altul in organizatie. Filosofia grupului este credinta in principiile ezoterice New Age. Organizatia mai exista inca in SUA, Marea Britanie si unele parti ale Europei. O.T.O. sau “Ordo Templi Orientis” a fost fondat de Karl Kellner care a spus ca a fost initiat in secretele acesui ordin de trei magicieni din est. Si in aceasta organizatie unele forme ale magiei sexuale au fost practicate dar care nu au nici o legatura cu invataturile estului. Inainte ca Crowley sa devina capul ordinului si sa-l reformeze, O.T.O. era in principal ca un ordin Rosicrucian cu multe elemente masonice, potrivit adevarul.ro.

 

Theodore Reuss, care a mostenit grupul lui Kellner dupa moartea acestuia in 1905, dupa publicarea cartii lui Crowley: “Cartea de minciuni“, in care Crowley a scris descoperirea celui mai mare secret al ordinului din greseala si a fost proclamat ca fiind capul ramurii engleze a grupului. Acesta a schimbat ritualurile ordinului ca sa fie compatibile cu religia Thelema, adaugand noi ritualuri. Dupa moartea lui Kellner din 1955, ordinul s-a impartit in doua ramuri. Aceea a lui Kenneth Grant care a exclus magia homosexuala si care a inclus tehnici noi, si “ramura ortodoxa” care a continuat vechea practica. Astazi sunt multe ordine care isi doresc titlul “singurul O.T.O. original” incluzand magia voodoo sau alte astfel de practici.
Surse: cultural.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite